Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.172 keer bekeken

Vergroot je genot met een grotere vagina!

25 oktober 2018,

geschreven door

Hoe groter je vagina, hoe groter je genot! Klinkt logisch toch? Nee, niet? We gaan het je uitleggen! Welkom in de wondere wereld van de vaginapompen!

Hoe werkt het?

Een vaginapomp heeft een cup die over de schaamlippen en de clitoris wordt geplaatst. Met een pompje of een druk op de knop (afhankelijk van het type vaginapomp) wordt vervolgens een vacuüm gecreëerd. Hierdoor stroomt er meer bloed naar de vagina waardoor deze opzwelt en gevoeliger wordt. Kom je moeilijk tot een hoogtepunt? Dan kan een pussy pump jou zeker helpen om sneller een orgasme te bereiken. Gebruik de pomp tijdens het masturberen of voorafgaand penetratie.

Een vagina pomp – ook voor koppels leuk

Je zal niet de eerste vrouw zijn die haar vagina er mooier en voller uit vindt zien nadat deze is opgepompt. Daarnaast zijn er ook voldoende mannen te vinden die een vollere vagina stiekem heel erg sexy vinden. De vagina voelt na het gebruik van de pomp tevens een stuk strakker aan, waardoor jullie beiden meer prikkels ervaren tijdens de seks!

pussy pump

Doc Johnson Pussy Pump

Wat de Pussy Pump van Doc Johnson onderscheidt zich van andere vaginapompen. De eerste vaginapompen die op de markt verschenen hadden alleen een handpompje, waarmee je zelf het vacuüm moest creëren. In plaats van dat je in een handpompje moet knijpen, werkt deze pussy pump vol automatisch!

Vol automatisch pompen maar!

Met maar liefst 3 pompsnelheden en 7 vibratiestanden kan je eindeloos experimenteren met verschillende sensaties. De cup die over je vagina valt is transparant, waardoor je goed kunt blijven zien wat er binnenin de cup gebeurd. De cup is voorzien van een laagje zacht siliconen, waardoor hij prettig aanvoelt op de huid. Daarnaast beschikt deze pussy pump over een vibratiefunctie wat het masturberen met deze vaginapomp nog intenser en lekkerder maakt. En zijn de batterijen leeg? Dan kan de pussy pump weer worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

Ben je tevreden over het resultaat? Dan laat je met een ventieltje de lucht weer ontsnappen. Het resultaat blijft, afhankelijk ook van hoelang je de pomp hebt gebruikt, een tijdje zichtbaar en trekt vervolgens weer weg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je voor altijd met een grotere poes rondloopt! 😉

Dames, zouden jullie een vaginapomp gebruiken? En mannen, zouden jullie de vagina van jullie partner weleens vergroot willen zien? Wij zijn erg benieuwd. Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Hallo, kan ik door één van jullie teruggebeld worden omdat ik als mevrouw Nanda daar net even anders over denk,

    1. Hoi Nanda,

      Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen. We zijn echter wel benieuwd naar hoe jij hierover denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vind jij naast je daily work-outs ook nog tijd om af en toe eens lekker van bil te gaan en krijg je vaak complimenten over je prestaties tussen de lakens? Of blijf jij je elke keer weer verbazen over de sekskunsten van jouw eigen Epke Zonderland? Sp…
2.125 keer bekeken