Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

588 keer bekeken

A girl’s best friend? Haar vibrator!

29 december 2015,

geschreven door

Juwelen, chocolade of een diner: het zijn allemaal cadeaus waar een vrouw blij mee is. Maar stiekem weten vrouwen iets veel beters! Want de vibrator is pas echt ‘a girl’s best friend’.

Een leuke avond met je seksspeeltje

Dit populaire seksspeeltje voor vrouwen is inmiddels al lang geaccepteerd. Niemand kijkt er meer van op als een vrouw een tarzan in bezit blijkt te hebben. Zelfs als je het niet van iemand verwacht, kan het zomaar zijn dat er een pocket rocket of wand in haar slaapkamer rondslingert. Want uit cijfers blijkt dat maar liefst 85% van de Nederlandse vrouwen een eigen vibrator heeft. Dit speeltje is natuurlijk perfect voor als je een avondje alleen bent. Maar niet iedere vrouw is even open over het gebruik van de vibo.

Want bij sommigen ligt de wand trots op het nachtkastje terwijl anderen het liever discreet in een lade leggen. Toch is een speeltje als hulpmiddel bij het masturberen niet alleen voor vrouwen weggelegd. In Nederland heeft 23% van de mannen een eigen seksspeeltje in de slaapkamer liggen. Hoewel dit cijfer dus behoorlijk achterloopt op de vrouwen is er door het toenemende aanbod ook voor de mannen nog hoop voor de toekomst.

Onderzoek naar gebruik van seksspeeltjes

De cijfers komen niet zomaar uit de lucht vallen. Ze zijn gebleven uit AshleyMadison.com’s Global Sex Survey. Tijdens dit onderzoek zijn 75.000 mannen en vrouwen van over de hele wereld ondervraagd. En hoe vrijgevochten de Nederlands misschien ook denken te zijn, ze staan zeker niet bovenaan. Want de Nederlanders zijn in de slaapkamer zeker niet wilder dan de rest van de wereld. Al ligt het gebruik van seksspeeltjes wel boven het gemiddelde. Bij vrouwen ligt het gemiddelde cijfer van vrouwen die een vibrator of ander speelgoed bezit op 75,9%. Van mannen heeft 13,7% een eigen speeltje.

Geen taboe op de vibrator

In Nederland rust er weinig taboe meer op het gebruik van seksspeeltjes. En hoewel het aantal bezitters boven het gemiddelde ligt, is het ook leuk om te weten waar ter wereld ze dan het meest actief aan de slag gaan met hulpmiddelen. Van de vrouwen vind je de meeste liefhebbers helemaal Down Under in Australië. Daar bleek maar liefst 94% van de ondervraagde vrouwen een speeltje te bezitten om zichzelf te plezieren. En de mannen? In Scandinavië willen zij zichzelf graag opwarmen met behulp van een speeltje. In Finland ligt het percentage op 32% terwijl zelfs 36% van de Zweedse ondervraagde mannen zichzelf op deze manier verwent.

Als maar liefst 85% van de Nederlandse vrouwen graag aan de slag gaat met een tarzan dan kan deze met recht gezien worden als ‘a girl’s best friend’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

972 keer bekeken

Geschreven door

De Purple Starlight Adventskalender. Dé kalender vol met 24 seks speeltjes voor écht iedereen. Is dat echt zo? Wij vroegen expert toy tester Asja om de kalender samen met haar vriendin te testen. Benieuwd naar haar open en eerlijke review? Lees dan…
972 keer bekeken