Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.614 keer bekeken

7 tekenen dat haar borsten nep zijn!

11 maart 2019,

geschreven door

Sommige borstvergrotingen zijn zo goed gelukt dat je bijna niet kunt zien dat het geen echte borsten zijn. Bij sommige borsten kan je het echter al van een afstandje zien. Wil jij je niet langer voor de gek laten houden? Wij hebben 7 tekenen waaraan je nep borsten kunt herkennen!

De nep borsten checklist

1. De borsten staan te dicht bij elkaar

boobiesEchte borsten raken elkaar niet de hele tijd aan, tenzij je een beha of een strakke top draagt. Doorgaans zit er ongeveer 4 tot 6 centimeter ruimte tussen borsten. Zie je iemand waarbij de borsten elkaar in het midden raken, dan weet je genoeg!

2. De borsten zitten te hoog op de borst

De bovenkant van de borsten zou moeten beginnen waar de oksels zijn. Als de borsten hoger zitten dan dit, zijn ze waarschijnlijk nep.

“Als het begin van de borsten boven de oksels uitkomt, heb je waarschijnlijk met nepborsten te maken.”

3. Ze heeft sideboobs

Als je borstimplantaten te groot voor je lichaam zijn, kunnen ze naar de zijkant gaan hangen. Dit geeft een onnatuurlijke look. Dit kan worden voorkomen door ervoor te zorgen dat de breedte van het implantaat de breedte van de borst niet overschrijdt.

4. Geen natuurlijke helling

borstenNatuurlijke borsten hellen naar beneden aan de onderkant van de borst. Grote, ronde implantaten hebben geen helling maar staan recht vooruit.

5. Borsten met littekens

bost implantaten
Bron: Dr Melenhorst

Borstimplantaten komen natuurlijk niet vanzelf op hun plek. De implantaten kunnen via de oksels, navel, de onderkant van de borsten of via de tepelhof worden ingebracht. Zie je littekens op één van deze plekken, dan is de kans groot dat ze een borstvergroting heeft gehad.

“Borstimplantaten kunnen via de oksels, navel, de onderkant van de borsten of via de tepelhof worden ingebracht.”

6. Harde borsten

grote borstenSommige type implantaten kunnen ervoor zorgen dat de borsten te stevig lijken en niet op een natuurlijke manier bewegen tijdens normale lichaamsbeweging. Soms wordt het juiste implantaat gebruikt, maar ontwikkelt het lichaam een soort van littekenweefsel, wat de borsten ook steviger kan laten voelen.

“Soms wordt het juiste implantaat gebruikt, maar ontwikkelt het lichaam een soort van littekenweefsel, wat de borsten ook steviger kan laten voelen.”

7. Klotsende borsten

Als je het lastig vindt om nep borsten met je ogen te spotten, kan je ook je oren inzetten. Sommige nepborsten kun je namelijk horen klotsen! Zoutwaterprotheses – een alternatief op siliconenimplantaten – kunnen nog weleens voor vervelende geluiden zorgen. De kans is groot dat het implantaat is opgevuld toen deze al in haar borst zat, waardoor er een beetje lucht in terecht is gekomen. Houd je oren en ogen open dus!

Disclaimer

Neppe of echte borsten, het maakt volgens ons helemaal niets uit! Denk jij na over een borstvergroting, of misschien wel een borstverkleining? Doe vooral waar jij je goed, zeker en sexy bij voelt!

Hoe goed ben jij in het spotten van nep borsten? Heb jij het altijd bij het goede eind? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

 1. Goedemorgen.

  Ik was nieuwsgierig wat je zou vertellen hoe je silicone borsten herkent.
  Nu is het idd bij sommige vrouwen makkelijk te zien.
  Maar bij genoeg vrouwen zijn ook de tips die je geeft niet van toepassing.
  Niet alle silicone borsten staan dicht bij elkaar. En ze kunnen wel degelijk laag staan en niet perce hoor op de borst.
  Je heb tegenwoordig ook veel verschillende soorten protheses , rond, half rond half druppel en druppel.
  Steviger zijn ze uiteindelijk allemaal maar een prothese onder de borstspier heeft nog genoeg eigen weefsel erboven op dat het zeker flexibel kan zijn.

  Ik wilde hier graag op in haken omdat vrouwen misschien na het lezen van deze niet realistische omschrijving misschien wel geen borstvergroting durven te nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.339 keer bekeken

Geschreven door

Als je van alle gemakken van een echte vrouw gebruik wilt maken, heb je gelijk al drie verschillende masturbators nodig. Prima, maar het geld groeit ons niet op de rug natuurlijk. Gelukkig hebben een hoop mannen hun wens naar een alles omvattende mas…
1.339 keer bekeken