Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.465 keer bekeken

Zoveel zitcomfort heb je nog niet eerder ervaren!

20 juli 2018,

geschreven door

Heb jij een nachtkastje vol met dildo’s? Dan heb jij je vast weleens verdiept in alle manieren waarop je deze speeltjes kunt gebruiken. Nou, er is weer een nieuwe mogelijkheid bijgekomen hoor. Met My Diletto, een klapstoel waaraan je al je dildo’s kunt bevestigen, kun jij je helemaal uitleven!

Gaat u zitten..

De My Diletto geeft je nieuwe mogelijkheden om je favoriete speeltjes te gebruiken. Het speeltje zorgt ervoor dat je sensaties ervaart die je normaal gesproken alleen met je partner beleeft. Het enige wat je hoeft te doen is je dildo op het zitvlak te bevestigen, alvorens jezelf op de stoel gaat zitten. Het zitvlak en de dildo bewegen mee met jouw bewegingen, of je nu voorwaarts of achterwaartse bewegingen maakt.  Het zitvlak schuift met jou mee, maar ook de dildo maakt op- en neergaande bewegingen. Voor een beetje steun kan men zich aan de ‘rugleuning’ vasthouden. Doe je ogen dicht en het is net alsof je echt gepenetreerd wordt!

diletto

stoel
De Diletto kan met elke Vac-u-lock dildo gebruikt worden. Deze dildo’s hebben een opening waarmee je ze op de plug van de stoel bevestigt. Even duwen en hij zit! Ben je klaar met spelen? Dan klap je de stoel weer in en berg je hem net zo makkelijk weer op. Scheelt weer!

Zie jij jezelf al zitten op de My Diletto?

3 reacties

  1. Het lijkt mij een fijne uitvinding, jammer dat het filmpje verwijderd is.
    En weet ook iemand, wat de prijs is voor de klapstoel?

    1. Hoi Amber, de My Diletto Sex Chair kan je online bestellen bij sexmachines.co.uk voor omgerekend ongeveer 105 euro.

  2. Dit lijkt me helemaal geweldig, maar de prijs zal ook wel geweldig zijn. Maar wel handig opbergen. Maar gewoon laten staan in je kamer heeft toch zeker ook een pikante uitstraling.
    Een fijne stoel, van alle gemakken te voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.789 keer bekeken

Geschreven door

Als jij niet gehoord hebt van de nieuwe Barbie film, dan heb je onder een steen geleefd. De Barbie film met Margot Robbie en Ryan Gosling is razend populair en wij snappen wel waarom. Niet alleen is de boodschap van de film erg goed, de look & fe…
2.789 keer bekeken