door NaughtyNick

Lekker griezelen met de zombie dildo!

27 oktober 2017 door NaughtyNick

Deze week is de populaire zombie serie The Walking Dead weer van start gegaan. Vanaf nu kunnen we weer elke maandag genieten van Rick Grimes en consorten, die zich door een wereld vol zombies en persoonlijke drama’s moeten zien te manoeuvreren. Ervan uitgaande dat iedereen straks lekker vanaf de bank of in bed de serie gaat binge-watchen, hebben we een bijpassend seksspeeltje gevonden om de serie in stijl gade te slaan.

Handgemaakte zombie dildo’s

Maak kennis met de zombie dildo; afkomstig van het op horror en fantasy geïnspireerde sextoy merk Necronomicox. Wat ons betreft het perfecte speeltje om naast je – of tussen je benen – op de bank te hebben en om voor wat ontspanning te zorgen na de vele spannende momenten die de serie kent. Het speeltje wordt met de handgemaakt en geverfd, geheel naar (de bijzondere) smaak van de consument. Wil je een beetje smegma in plaats van maden op de eikel, of een groene huidskleur? Geen probleem!

De dildo is ongeveer 18 cm lang en ziet eruit alsof hij al een tijdje in staat van ontbinding is. Ideaal voor necrofielen onder ons, die balen dat hun parafilie illegaal is 😉

zombie dildo

Waarom in godsnaam?

Wie zit er in godsnaam op deze seksspeeltjes te wachten? Blijkbaar is genoeg vraag naar horror en fantasy gebaseerde seksspeeltjes, zoals we al eerder hebben kunnen zien met de dragon- en Game of Moans dildo. De volgende quote van de bedenker van de toys legt het nog een keertje uit:

Necronomicox: “Terwijl de speelgoedindustrie vol is van een verbazingwekkende reeks ontwerpen, was er niets dat paste bij mijn bijzondere voorkeur voor op horror en fantasie gebaseerde seksspeeltjes. Ik zag een niche die gevuld moest worden.”

De zombie dildo is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en aan te schaffen voor een ‘bescheiden bedrag’ van $195.

Zou jij een fantasy toy in huis halen, of vind je het juist helemaal niks? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Lekker griezelen met de zombie dildo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid