Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.485 keer bekeken

Lekker griezelen met de zombie dildo!

27 oktober 2017,

geschreven door

Deze week is de populaire zombie serie The Walking Dead weer van start gegaan. Vanaf nu kunnen we weer elke maandag genieten van Rick Grimes en consorten, die zich door een wereld vol zombies en persoonlijke drama’s moeten zien te manoeuvreren. Ervan uitgaande dat iedereen straks lekker vanaf de bank of in bed de serie gaat binge-watchen, hebben we een bijpassend seksspeeltje gevonden om de serie in stijl gade te slaan.

Handgemaakte zombie dildo’s

Maak kennis met de zombie dildo; afkomstig van het op horror en fantasy geïnspireerde sextoy merk Necronomicox. Wat ons betreft het perfecte speeltje om naast je – of tussen je benen – op de bank te hebben en om voor wat ontspanning te zorgen na de vele spannende momenten die de serie kent. Het speeltje wordt met de handgemaakt en geverfd, geheel naar (de bijzondere) smaak van de consument. Wil je een beetje smegma in plaats van maden op de eikel, of een groene huidskleur? Geen probleem!

De dildo is ongeveer 18 cm lang en ziet eruit alsof hij al een tijdje in staat van ontbinding is. Ideaal voor necrofielen onder ons, die balen dat hun parafilie illegaal is 😉

zombie dildo

Waarom in godsnaam?

Wie zit er in godsnaam op deze seksspeeltjes te wachten? Blijkbaar is genoeg vraag naar horror en fantasy gebaseerde seksspeeltjes, zoals we al eerder hebben kunnen zien met de dragon- en Game of Moans dildo. De volgende quote van de bedenker van de toys legt het nog een keertje uit:

Necronomicox: “Terwijl de speelgoedindustrie vol is van een verbazingwekkende reeks ontwerpen, was er niets dat paste bij mijn bijzondere voorkeur voor op horror en fantasie gebaseerde seksspeeltjes. Ik zag een niche die gevuld moest worden.”

De zombie dildo is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en aan te schaffen voor een ‘bescheiden bedrag’ van $195.

Zou jij een fantasy toy in huis halen, of vind je het juist helemaal niks? Deel het met ons in een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.697 keer bekeken

Geschreven door

Niemand houdt van een break-up en het liefst vermijden we het; ze doen namelijk enorm veel pijn en gooien je leven overhoop. Helaas is het onontkoombaar. Wij vrouwen staan er toch nog steeds om bekend dat wij de gevoelige en emotionele partij zijn. H…
1.697 keer bekeken