door NaughtyNick

We-Vibe Bloom: genot met voordelen!

10 oktober 2017 door NaughtyNick

We-Vibe gaat lekker! Na de komst van nieuwe sextoys zoals de Pivot en Verge mogen we nu we ook De We-Vibe Bloom toevoegen aan ons assortiment. Een luxe vaginaballetje dat je op een leuke manier helpt bij het trainen van je bekkenbodemspieren.

Trainen met Bloom

Bloom is siliconen sextoy die je vaginaal inbrengt. Door het speeltje vast te houden met je bekkenbodemspieren, worden ze steeds sterker. Een groot voordeel (ook voor je partner) is dat je vagina nauwer is wanneer je deze spieren aanspant. Hierdoor zal de penetratie intenser voelen. Nog een voordeel is dat je je Tena Lady’s vaker kunt laten liggen. Sterke bekkenbodemspieren voorkomen oepsmomentjes.

we vibe bloom

Hoe werkt het?

Je kunt de vaginaballetjes op verschillende momenten gebruiken voor het trainen van de bekkenbodem of als seksspeeltje. Wanneer je wilt trainen kun je wisselen tussen verschillende gewichtjes. De ronde top van de We-Vibe Bloom is afneembaar en kan verwisseld worden met een zwaardere top. Zo kun je blijven trainen. Als seksspeeltje kun je Bloom op verschillende manieren gebruiken voor bijvoorbeeld clitorisstimulatie.

Voor wie is het?

Bloom is klein, zacht en wordt geleverd met verschillende gewichtjes. Dit maakt haar geschikt voor veel vrouwen. Naast de training is Bloom ook een perfect speeltje voor partners die op zoek naar (letterlijk) grensverleggende avonturen. Met de We-Connect App kunnen deze vagina balletjes wereldwijd bediend worden. Stel, je partner is op reis en je wilt toch samen genieten? Dan kan hij of zij de sextoy bedienen met een smartphone, ongeacht jullie afstand. Leuk, spannend en goed voor je bekkenbodemspieren!

Heb jij al ervaring met de We-Vibe Bloom of de We-Vibe Connect app? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring. Deel het met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op We-Vibe Bloom: genot met voordelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid