Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.749 keer bekeken

Vrouwen opgelet: Onze mannen geven antwoord op al jouw vragen! Deel 2

22 januari 2023,

geschreven door

Mannen komen niet echt van Mars en vrouwen ook niet van Venus. Toch lijkt het soms echt of we van twee compleet verschillende planeten komen. De andere sekse is soms zó moeilijk te begrijpen of doorgronden. Gelukkig hebben wij alle vrouwen de kans gegeven de vragen te delen die ze altijd al aan mannen wilden stellen! Onze eigen Timo en Bartho beantwoorden voor de tweede keer jullie vragen open en eerlijk.

Dus, vertel!

Van plasangst tot fietsen en een bungelende penis tijdens het wandelen… We hebben de antwoorden kort uitgeschreven onder de video. Maar het leukste is natuurlijk om de video te bekijken! Het eerste deel van deze serie kan je hier zien.

De vragen

#1. Irriteert je penis niet aan je benen tijdens het wandelen?
“Nee! Hij ligt daar gewoon. Ténzij je een hele wijde boxer aan hebt! Dan bungelt het alle kanten op.” “Ja, of als het heel warm is want dan plakt er nog wel eens iets tegen je bovenbeen aan.”

#2. Hoe voelt het als je orale seks ontvangt?
Orale seks ontvangen als man of vrouw is super anders. Daarom wilden veel vrouwen weten hoe het voor mannen voelt om gepijpt te worden. Helaas kunnen de mannen daar geen duidelijk antwoord op geven behalve: “Ja, lekker.” Het voelt net als bij penetratie warm en nat, maar toch is het niet te vergelijken.

#3. Hoe is het om een grote piemel te hebben?

“…”

#4. Hoe moeilijk is het om te richten tijdens het plassen?
Mannen en wc’s. Als je ziet hoe goor ze de toiletbril vaak achterlaten, denk je dat het richten wel héél moeilijk moet zijn. Dus om het mysterie op te lossen vertellen Bartho en Timo of het écht zo moeilijk is! En het antwoord is… nee. En ja. Nou eigenlijk… soms.  Als volwassen man heb je jaren ervaring en weet je inmiddels hoe je om moet gaan met je apparatuur. Maar af en toe heeft de plasstraal gewoon een eigen willetje. Timo zegt dat het er soms ineens even twee zijn! Probeer dan maar eens goed te richten. Daarnaast leren we door de video dat niet alle mannen hun voorhuid naar achter trekken tijdens het plassen, nou dan is het niet zo gek dat de straal er wat rommelig uit komt. Als vrouw klinkt dat sowieso wat onhygiënisch… of ligt dat aan ons?

#5. Staan of zittend plassen?
Je zou denken dat je als man dan ook graag kiest om zittend te plassen zodat je geen gedoe hebt met het richten en druppels op de bril. Toch voelt dat voor Timo en Bartho niet helemaal goed.  Zij blijven liever staan en vegen eventuele druppels van de bril af, want ze laten de boel natuurlijk wel altijd netjes achter.

En hoe zit dat met plasangst? Plassen in zo’n bak terwijl er mannen naast je staan? Daar hebben beide mannen moeite mee! Hoe nodig ze ook moeten, de plas blokkeert. Het is eigenlijk ook heel gek, want vrouwen plassen ook niet in een grote gezamenlijke plasbak, toch?

Houd onze Instagram in de gaten voor meer vragen en antwoorden van Timo en Bartho. Heb jij nog meer vragen? Laat ze achter in een reactie en misschien worden ze in een volgende video beantwoord!

1 reactie

  1. Het niet kunnen plassen als er iemand anders naast je staat, daar heb ik zelf ook last van.
    Ik noem het een verlegen blaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.997 keer bekeken

Geschreven door

Sperma is natuurlijk essentieel voor onze voortplanting, maar wist je dat het nog veel meer voordelen kan hebben voor je dagelijkse leven? In sperma zitten bijvoorbeeld een hoop stofjes die goed voor je huid zijn. Om die reden zijn er ook heren en da…
5.997 keer bekeken
1.498 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt vast wel eens gehoord van explosieve orgasmes. Nou dit seksspeeltje neemt dit wel heel letterlijk! Deze buttplug is namelijk vormgegeven naar een echt wapen, met een realistisch formaat en een gedetailleerd handvat. Voor de echte gun-play fet…
1.498 keer bekeken