Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.841 keer bekeken

Toy Tuesday: Tenga Spinner Pixel Masturbator

10 november 2020,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag bespreken wij de Tenga Spinner Pixel, een nieuwe masturbator van het populaire Japanse merk Tenga. Het seksspeeltje voor mannen is voorzien van een unieke structuur die je elke keer weer opnieuw weet te verrassen. 

 • Unieke masturbator
 • Gedraaide structuur aan de binnenkant
 • Transparant
 • Stimulerende noppen
 • Flexibel materiaal
 • Makkelijk te reinigen
 • Ideaal voor op reis

Wanneer je de Tenga Spinner Pixel eenmaal hebt geprobeerd, wil je eigenlijk niet meer zonder masturberen! De transparante masturbator is gemaakt van zacht siliconen en ligt perfect in de hand. Tijdens het masturberen draaien de gedraaide stimulatieribbels om de schacht van de penis heen, waardoor het gevoel een beetje valt te vergelijken met dat van een heerlijke blowjob. Om optimaal te genieten van het speeltje, kan je van tevoren een klein beetje glijmiddel in het speeltje aanbrengen. Dankzij het flexibele siliconen is de masturbator passend voor elk stuk gereedschap!

Win de Tenga Spinner Pixel

Ben je enthousiast geworden over de Tenga Spinner masturbator? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Check dan al onze Toy Tuesday’s!

Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 17-11-2020 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

Wil jij deze Tenga Spinner Masturbator winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

101 reacties

 1. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want m’n vrouw is bij Easy Toys vaste klant, zodoende ben ik op een zijspoor beland! 😔

 2. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want zo’n toy verrast je en ook al ben ik geen beginner, het kan nog altijd heter…

 3. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want zo’n toy verrast je. Weg met je vriendin en snel je penis de masturbator in!

 4. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  ik wil hem cadeau doen aan mijn vriend. hij verdient het.

 5. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn man eens verrassen met een leuk cadeau!

 6. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… mijn vriend heeft al heel veel speeltjes voor mij gekocht en graag zou ik hem nu iets teruggeven. We hebben laatst samen een vibrerende cockring gekocht en ik zag het genot hiervan op zijn gezicht. Het lijkt me dan ook leuk dat we samen kunnen mastruberen. De gedachte alleen al…

 7. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil ook wel een spetterend klaar komen!

 8. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ik veel last heb van erectie stoornissen en hoop hierdoor een verandering te voelen !

 9. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want het wordt tijd dat ook mijn seksspeeltjes la eens gevuld mag worden.

 10. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Ik wil trainen om mijn orgasme uit te stellen en zodoende mijn partner meer te plezieren.

 11. Mijn partner zwanger is en niet veel behoefte aan sex heeft en mij nog wel regelmatig bevredigd. En een speeltje erbij weer een nieuwe beleving is.

 12. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… ik gebruik nu mijn handen of een wcrolletje gevoerd met bubbeltjesplastic, dat is toch sneu niet waar? Ik kan dus wel een echte toy gebruiken.

 13. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want in deze corona tijden is er tijd genoeg om hem ter hand te nemen.

 14. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…lijk me een heerlijke ervaring, die ik graag zou willen beleven.

 15. Ik wil deze toy winnen omdat onze nachtkastjes vol liggen met speeltjes voor mijn vrouw en ik ook wel eens mannenspeeltjes wil beginnen uittesten

 16. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…Ik ben benieuwd naar het verschil met de rechterhand, en word op deze manier misschien wel vaste klant, dat is dan voor alle partijen plezant !!!
  Het verband met het verstand is hier niet relevant

 17. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want men vriendin plant een lange vakantie zonder mij :/

 18. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… Dan kan ik ook eens een masturbator proberen

 19. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want in het nachtkastje van m’n vrouwtje is er enkel speelgoed voor haar, zo kan ik ook eens beginnen met een collectie aan te leggen 😋

 20. k wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… dit lijkt me zo lekker zeker omdat ik veel doe masturberen

 21. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want na no nut november kan ik wel een verwen moment gebruiken 😛

 22. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… met de hand is alles een beetje ‘recht toe, recht aan’, dus tijd voor een twist.

 23. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want het leven heeft ook vele spannende momenten om het weer uit de kast te laten komen.

 24. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want dan heeft mijn man ook eindelijk eens een speeltje. En wat voor een!

 25. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… een extra lekker gevoel gun ik mijn mastje. 😉

 26. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…Deze spinner is voor mij, een echte winner!

 27. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Ik ben al op leeftijd en heb nog altijd goeie sex met mijn vrouwtje..en als mijn vrouw zich zelf verwent met een toy..dan sta ik meestal te wachten en met tenga spinner heb ik ook wat te doen😉

 28. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn vriend kan echt genieten van een sleeve maar ze passen nooit helemaal goed. Deze lijkt dan dus wel een perfecte match te zijn die we graag willen ontdekken :-).

 29. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want deze is o zo handig als ik weer eens alleen ben.

 30. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want sinds de bevalling van onze jongste is het libido van mijn vrouw spoorloos. Hierdoor ben ik aanwezen op self-sevice. Graag had ik hier wat variatie in gebracht en wie weet wil zij het hiermee ook weleens proberen.

 31. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vrouw ligt soms al snel in dromenland…
  Hoe zorg je dan zelf nog voor een beetje vertier…
  Nou, met dat leuke speeltje hier!
  Mijn vrouw wordt dan vast jaloers,
  en volgt dan weer eens een andere koers!!

 32. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…ik wil geen enkele stimulance aan mij voorbij laten gaan.

 33. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…

  zeer benieuwd naar dit speeltje, nooit gebruikt veel van gehoord, en kan van pas komen als mijn vrouwtje eens niet wil 😁

 34. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… ik zou dit verrassende genot voor geen nacht willen missen.

 35. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want geef me eens een goede reden waarom ik hem niet zou willen hebben..

 36. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn vriendin maakt er geen wokkel meer van !!!

 37. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje want…ons nachtkastje is goed gevuld met toys voor mij en speeltjes die we samen kunnen gebruiken. Er is nog niet iets fijns waar de man in zijn eentje van kan genieten.

 38. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… De wedstrijd loopt tot en met 17 november. Dat is precies men verjaardag, en altijd met men handje begin ik blaren te krijgen en men vriendin stijve kaken…😅

 39. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want regelmatig lekker masturberen is gezond voor een man omdat de spermavoorraad ververst wordt en de ‘leidingen’ gereinigd worden, wat mogelijk prostaatkanker kan voorkomen.

 40. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje…..want uitproberen lijkt me wel leuk.
  Ik ben heel benieuwd, weer eens wat anders.

 41. k wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…deze Tenga Spinner heb ik nog niet in mijn sexspeeltjes assortiment. Als het mij bevalt zal ik de Tenga Spinner super promoten!

 42. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ook mannen willen zichzelf wel eens verwennen. Nu we onze handen afgelopen jaar hebben stukgewassen, is het fijn om daar wat hulp bij te hebben 🙂

 43. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want de gedraaide structuur aan de binnenkant lijkt me een nieuw niveau van masturberen en dat wil ik graag proberen! (Dat rijmt ;))

 44. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil elke dag van plezier spinnend mijn dag beginnen🐈

 45. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ik heb het filmpje met de 6 aftrektips gezien en volgens mij is het inderdaad tijd om eens te variëren. Al heel vaak over zoiets getwijfeld, misschien kan dit me over de streep trekken :p

 46. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…. door corona heb ik mijn partner (in het buitenland) al maanden niet gezien en moet ik zelf aan de slag, deze Tenga Spinner zou daarbij erg leuk zijn

 47. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want….mijn vrouw heeft al zat speeltjes die ze showt aan mij wanneer ze bezig is,nu kunnenwe de rolleneen keertje omdraaien

 48. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vrouw en ik gebruiken regelmatig speeltjes in de slaapkamer. Zij heeft al zoveel speeltjes, ik wil ook!!! 😉

 49. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Het is weer eens wat anders dan met de hand

 50. Ik wil graag deze masturbator winnen want, mijn vriend heeft een paar weken geleden een operatie gehad. We konden dus niks sexueels doen nu na een paar weken wil ik hem verassen met deze masturbator. Daarom zou ik hier zo blij mee zijn als ik het zou winnen om hem weer extra te laten genieten!

 51. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriendin wil me al een lange tijd verwennen met een fleshlight maar we hebben beide het geld er niet voor.

 52. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want hij heeft nog nooit een speeltje geprobeerd en wij zijn vol op aan het experimenteren. Dit zou een goed product zijn voor op afstand in deze gekke tijd.

 53. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want dan kom ik qua aantal iets dichterbij het aantal speeltjes dat mijn vrouw heeft, en kan ik heerlijk genieten van al het lekkers dat de Tenga beloofd.

 54. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…het lijkt me heel lekker om eens met een mannenspeeltje te experimenteren. En wie weet verrast mijn vriendin me, door hem te gebruiken als ik vastgebonden en geblinddoekt ben 🙂

 55. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want het lijkt me spannend om met iets nieuws te spelen

 56. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan mijn vriendin mij eens met een speeltje voor mij verwennen.

 57. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want mijn vriend mag ook eens een unieke ervaring beleven.

 58. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… Die is handig als mijn vriendin weg is of als we een nieuw speeltje willen gebruiken.

 59. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  Mijn vriendin is in december jarig en dit lijkt me een leuk verjaardagscadeautje om deze donkere maanden door te komen!

 60. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…dan heb ik ook eens een Japanse in mijn hand!

 61. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ik heb eigenlijk nog geen ervaring met sextoys, en dit lijkt me wel een leuke mogelijkheid om voor het eerst een sextoy te proberen.

 62. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…. Ik wil hem eigenlijk gewoon lekker in de hand hebben en niet in m’n nachtkastje.

 63. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want zonder wordt het zo eentonige bedoeling!

 64. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want sinds kort vind ik het pas chil om mezelf (23 jaar) te bevredigen. Ik heb nog geen sekstoys, maar zou hier graag wat meer mee willen experimenteren. Dus de Tonga Spinner is een mooi begin voor mijn komende collectie.

 65. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…dan moet mijn vrouw niet het vuile werk doen met haar mond 🤪😂

 66. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want deze zal meer genot en stimulatie bieden dan gewoon aftrekken.

 67. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… ik zoek nog een kerstcadeau voor mezelf en wil wel een blowjob ervaring.

 68. Wil jij deze Tenga Spinner Masturbator winnen?
  Zodat ik in me eenzame donkere uurtjes nog meer plezier kan hebben.

 69. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want dan kan ik mijn man eindelijk kennis laten maken met heerlijke sextoys voor mannen!

  1. Ik wil de Tenga Spinner mastrubator in mijn nachtkastje want ik ben nog maagd op het toys gebied en wil graag goed ‘ beginnen’ .

   1. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…tenga is het enige wat beter spant dan mijn eigen hand.

 70. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…mijn vrouw wil mij hiermee graag verwennen wanneer ik vast gebonden op de eettafel lig!

 71. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… mijn vrouw heeft al genoeg speeltjes en ik wil er ook wel is eentje kunnen gebruiken

 72. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want hoe spannend😏 zou het zijn dat dit mijn eerste masturbator zou zijn 🤞🏽🍀 zelf masturberen of door mijn vriendin laten doen #fingers crossed!

 73. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ik wil mijn vriend een leuke tijd kunnen geven ook als ik er niet ben. Hij is bijna jarig en dit zou echt wel een leuk cadeautje zijn

 74. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…dat maakt die ene week per maand even wat leuker

 75. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…
  I want it to spin my head right round, right round
  When you go down, when you go down down
  You spin my head right round, right round
  When you go down, when you go down down

 76. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want alleen me hand de heletijd wordt een beetje saai.

 77. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want ik zou graag mijn vriend eens op een hele andere, nieuwe manier verwennen!

 78. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… Ik heb nog nooit een seksspeeltje gehad omdat ik groot geschapen ben. Hierdoor heb ik erge moeite met een geschikte te vinden.

 79. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want… Ik wil ook wel eens wat meer variatie tijdens het masturberen!

 80. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…ik wil mijn vent ook wel eens lekker zien spinnen.

  1. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want…een man wil ook wel eens een speeltje hebben om een heel nieuwe ervaring te hebben.

 81. Ik wil de Tenga Spinner masturbator in mijn nachtkastje, want er liggen al genoeg speeltjes voor de vrouw in ons nachtkastje en dus zou het leuk zijn om zelf ook eens wat te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

942 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze keer willen we je kennis laten maken met de Nexus Quattro Anaal Ketting. Ben jij niet vies van een beetje anale stimulatie op zijn tijd? Dan moet je dit vibrerende anaal speeltje ech…
942 keer bekeken