NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.736 keer bekeken

Toy Tuesday: LUV EGG

30 juli 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen wij je kennis laten maken met de LUV EGG. Dit vibrerende eitje is klein van formaat, maar heeft een behoorlijk vermogen. Misschien nog wel het leukste van LUV EGG is dat het speeltje geleverd wordt met een draadloze afstandsbediening. Hierdoor kan je ook je partner betrekken in jouw genot. 

 • Perfect voor partners
 • Met draadloze afstandsbediening
 • Krachtige vibraties
 • 10 vibratiestanden
 • Waterproof
 • Oplaadbaar
 • Ook geschikt voor beginners
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Zoek de spanning op met het vibrerende LOVE EGG ei! Dit compacte vibratie eitje wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening zodat ook je partner met je kan meespelen. Ondanks het kleine formaat, geeft het vibratie ei krachtige vibraties af. In totaal heeft het speeltje 10 vibratiestanden om uit te kiezen. Het LUV EGG is daarnaast omhuld met een zijdezachte siliconen laag en is eenvoudig om te reinigen.

Luv Egg review van de experts

Yvonne: “In conclusie is deze LUV EGG geweldig. Ik heb nog nooit een vibrerend eitje gehad waar ik zo tevreden mee was. Op de een of andere manier zijn de ontwikkelingen ineens met sprongen vooruit gegaan, want dit speeltje werkt op alle plekken uitmuntend. Hij voelt goed, hij is makkelijk schoon te maken en op te laden, hij werkt vanaf grote afstand en hij laat me lekker klaarkomen. Daarbij is de prijs ook nog netjes binnen de range van wat ik ervoor zou willen betalen, dus eigenlijk is dit speeltje op alle punten ‘ja’. Zeker een aanrader!.

Win een LUV EGG!

Loop jij helemaal warm voor de LUV EGG? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven de aankomende week* maar liefst DRIE KEER een LUV EGG weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is reageren** op deze blog. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie.

Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…

*= Je kunt meedoen tot en met dinsdag 06-08-2019 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.
Wil jij een LUV EGG winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

112 reacties

 1. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik oud en ouderwets ben en wil delen met me love girl…….en ik ben niet dronken

 2. ik wil heel erg graag de luv egg winnen omdat: mijn vriendin krap bij kas is en zij graag een nieuwspeeltje wil voor dr zelf dus zou dit de ultieme droom zijn.

 3. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…..
  Ik ….eeeehhhh.. 🤔
  Benieuwd ben hoe het is om
  ↪️ “(G)GEVUL(d)↩️😉 ” met zo’n 🥚-tje rond te lopen….
  #nualzinin🙃

 4. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…
  Dit dan mijn eerste speeltje wordt. Ik
  Ben erg benieuwd en zou hiermee
  Graag mijn eerste hoogtepunt bereiken

 5. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…Mijn vriend en ik inmiddels al 6 jaar samen zijn en we van spannende dingen (op vakantie) houden 😉 mooi cadeautje om ons jubileum mee te vieren!

 6. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… het een geweldig speeltje zou zijn voor mijn vriendin wanneer we tijdens het schooljaar op de banken van de aula’s zitten en we de saaie universiteitslessen wat spannender willen maken.

 7. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… Mijn vriendin en ik nog niet veel ervaring hebben met sekstoys, we zijn erg nieuwsgierig en dit lijkt ons een erg spannend product om eens uit te testen! Wie weet volgt er meer! 😁

 8. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…deze een wandeling door het bos, museumbezoek of avondje naar de film een stuk spannender kan maken.

 9. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik dan wel een eitje kan breken bij mijn vrouw als we samen lekker willen ontspannen

 10. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat deze tal van mogelijkheden biedt en vreselijk genoeg nog steeds ontbreekt in de collectie toys van mij en mijn partner. Het lijkt me de kers op de taart om deze te mogen ontdekken! De paashaas gaat hem niet komen brengen, hopelijk jullie wel Easy Toys 🙂

 11. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik wel een dominant typetje ben en zo eens de controle uit handen kan geven. + Mijn partner gaat dit enorm fijn vinen, hij ziet me graag genieten.

 12. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… hij kleiner is dan de standaard formaat, ideaal voor mij. En natuurlijk super spannend zou zijn om de afstandsbediening aan me vriend te geven. En ook leuk voor in bed om te plagen.

 13. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat mijn vriendin erg onzeker is over zelfbevrediging en met dit speeltje hoeft ze niet gelijk alles uit handen te geven.

 14. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen,
  omdat ik dan mijn vrouw weer kan beminnen.
  Na een huwelijk van 20 jaar
  Was het ook met ons sexleven klaar.
  We zetten het terug op het spoor
  Dus een LUV EGG ….. kom maar door……….

 15. Ik wil graag een luv ei winnen omdat mijn partner de schroom heeft overwonnen toys te gebruiken. Nu wil ze toys verder ontdekken en een Luv ei is een van haar wensen. En dus een geile en leuke verrassing.

 16. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… Ik net weer op de date markt zit en wel toe ben aan wat spannends.

 17. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat….mijn etentjes buiten de deur dan nog spannender worden met mijn vriendin.

 18. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat Omdat ik op 5 Augustus 42 jaar getrouwd met mijn vrouwtje dan heb ik ineens een mooi speeltje voor mijn vrouwtje dat we samen kunnen genieten
  Groetjes

 19. Ik wil graag een LUV EGG winnen omdat het me geweldig lijkt als ik nietsvermoedend verrast wordt door een trilling door mijn hele lichaam.

 20. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat mijn nieuwe vlam het geil vindt om op een afstand de controle over mijn genot te hebben en mij zo een heftige orgasme kan bezorgen!

 21. ik mijn gesloten vriendin wat meer open wil laten worden op sexgebied en haar hierdoor laten voelen dat dat mogelijk is

 22. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…

  Ik een slechte versie hiervan heb met maar 1 stand en zodra ik op een houten stoel in een restaurant zit iedereen mee kan genieten😂

 23. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen omdat ik binnenkort voor het eerst op vakantie ga met mijn vriend en dit graag onvergetelijk wil maken door nieuwe spannende dingen te proberen!

 24. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… het een toy is die ik wel kan gebruiken terwijl ik in mijn rolstoel zit. ik of mijn partner kan hem dan bedienen wat voor ons erg leuk is omdat het nieuwe opties geeft tot het hebben van sex. ook ik zou dan met mijzelf kunnen spelen aangezien ik mijn armen niet kan bewegen maar dan wel een afstandbediening kan bedienen. kijk er nu al naar uit.

 25. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik niet alleen in de slaapkamer maar ook daarbuiten volledig de controle aan mijn man wil overdragen

 26. Mijn nieuwe vlam vindt het geil als hij mij op een afstand lekker kan laten genieten van een heftig orgasme!

 27. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik hem graag samen met mijn vriend buitens huis zou willen uit proberen terwijl hij de afstandbediening heeft.

 28. Ik wil graag een LUV EGG winnen omdat het mij superspannend lijkt om dit, samen met mijn partner te proberen in een publieke plaats. Ook lijkt de LUV EGG meer te vibreren waardoor deze mij wel genot zal schenken.

 29. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik heel graag met mijn vriendin met een vibrerend eitje speel. We hebben al een aantal andere geprobeerd en we vinden ze heel geil.

 30. Wil jij een LUV EGG winnen?
  Omdat ik het erg spannend zou vinden om iets nieuwe uit te proberen daar ik momenteel een beetje spanning zoekt in me sex leven en relatie 🙏🙏🥴🙏

 31. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik mijn partner meer out of the box wil krijgen op seks gebied.

 32. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik niet kan wachten mijn vriend te verassen met de afstandsbediening als we in een restaurant zitten… spannend begin van een spannende avond 😉

 33. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… Oh ja, héél graag zelfs, en weet je waarom? Bij de LUV EGG heb ik de controle terug in handen en dat is toch wat elke man wil, haar een geweldig orgasme geven en met de LUV EGG kan zij haar volledig ontspannen en laten gaan. Laat maar komen zou ik zeggen.

 34. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…
  Ik hou van eitjes spiegel eitjes omelet gekookt eitje en het allerlekkerst een eitje in mijn poes

 35. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat mijn man altijd alle speeltjes besteld. De ene keer een succes maar ook regelmatig een domper, als ik deze win dan kan ik hem ook eens verrassen met een leuk nieuw speeltje..

 36. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik nog geen speeltjes die ik kan inbrengen en héél graag zoiets eens wil proberen. Mijn partner zal ongetwijfeld aangenaam verrast zijn. Het is eigenlijk ook een beetje voor hem dat ik dit wil.dus….. één LUV EGG en twee mensen gelukkig

 37. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…Ik na mijn zwangerschap weer dat sex monster wil worden waar mijn vriend ooit op is gevallen

 38. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik nu al weet dat mijn partner dit heerlijk gaat vinden…. en ikke dus ook😜

 39. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… dit me onwijs spannend speeltje lijkt voor mij en mijn partner, en hier dus nog veel mooie avontuurtjes met zn 2en kunnen beleven.

 40. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik deze niet ken en graag wil uit proberen (alleen én samen met mijn man)

 41. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik graag nieuwe dingen probeer om mijn partner de hoogste mogelijke extase te geven.

 42. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…Mijn vriend en ik heel veel willen experimenteren met sex toys die we samen kunnen gebruiken! Zo leren we elkaar meer op seksueel gebied kennen!

 43. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik graag met mijn partner in het geheim een orgasme wil geven in openbare ruimtes

 44. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…Ik in scheiding lig en sinds kort een heerlijk vriendje heb leren kennen, waarmee ik echt uit mijn comfortzone kom. En dus graag nieuwe dingen leer kennen!

 45. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik op 5 Augustus 42 jaar getrouwd ben en mijn vrouwtje wil verassen met zoiets mooi
  Groetjes

 46. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat mijn vriend en ik op ontdekkingstocht zijn gegaan en het leuk zouden vinden om de LUVV EGG ook samen te ontdekken. Daarnaast zou het mij helpen tijdens de eenzame nachten als hij er niet is

 47. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik hem heel graag aan mijn beste vriendin cadeau wil doen. Ik heb afgelopen verjaardag van haar een soortgelijk eitje gekregen en het is echt een ongelofelijk gevoel! Ik wil haar dit graag ook laten meemaken.herr

 48. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat het leuke nieuwe spannende momenten kan bezorgen in mijn relatie

 49. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik überhaupt nog nooit iets als een vibrator heb gebruikt. (34jaar oud🤔) en ik het dus eindelijk eens kan proberen.

 50. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik mijn vrouw wil verrassen met het speeltje van haar dromen en haar er heel hard mee wil laten komen

 51. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik trouw in september, dit is alvast de ideale opwarmer voor een hete huwelijksnacht…

 52. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat we 10 jaar getrouwd zijn volgende week, een beetje extra spanning in ons sex leven is zeker welkom , ik heb graag de controle in mijn handen, dus die afstandsbediening is alvast voor mij

 53. omdat ik weet dat mijn man het geil gaat vinden als hij de controle over de afstandsbediening gaat krijgen

 54. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… mijn vriend en ik vaak over een eitje praten maar hem steeds maar niet aanschaffen.

  1. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik het zo graag is wil uitproberen en de spanning wil ervaren van zoon Luv Egg. Bekijk ze vaak op de site, tot op heden nog steeds niet aangeschaft…meerdere reden maar voornamelijk dat ik niet weet of ik zoon Egg als fijn zou ervaren en welke nou de beste is om aan te schaffen. Keuze is reuze tegenwoordig. Mocht ik niet de gelukkige worden van de win actie, zou ik hier graag advies voor willen!

 55. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat dit EGGactly is wat ik en mijn partner nodig hebben is ons LUVLife. Spanning in bed en in het openbaar

 56. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat het me erg leuk lijkt om hiermee extra spanning in mijn relatie toe te voegen.

 57. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik eindelijk mijn lichaam heb geaccepteerd en ik hiervan wil genieten met mijn vriend! Wat is er nou leuker dan buiten de deur genieten?

 58. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik echt eens wil voelen wat voor effect zo’n eitje heeft. En natuurlijk ook omdat ik graag eens op speciale plaatsen wil dat mijn vriend de gehele controle heeft. Ergens in het park of op een terass of wie weet waar nog 😏💖 Zou ons seksleven nóg spannender maken, een keertje buitenshuis 🙈🎀

  1. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat mijn vriend mij graag plaagt en hij het leuk zou vinden als hij de controler mag bedienen

 59. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik eens stiekem wil genieten op elke moment en op iedere plaats!

 60. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik graag de spanning buiten huis wil opzoeken. Uit mijn comfortzone stappen en het stoute pad op gaan tijdens werk, etentjes of tijdens het stappen. Lijkt me erg opwindend.

 61. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat….. het weer een nieuwe en extra dimensie zal geven aan ons sexleven

 62. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat: mijn vrouw en ik graag stiekeme dingen mogen doen in het openbaar

 63. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… het zo een ‘eitje’ wordt om m’n vriendin helemaal ‘egg-cited’ te krijgen. Winning this would be ‘Eggcellent’!

 64. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik mijn vrouw wel eens wil laten genieten op plaatsen waar het eigenlijk niet kan als ik de afstandbedienin in handen heb.

 65. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik door mijn vorige relatie enorm veel moeite heb met de controle uit handen te geven. Mijn nieuwe vriend is heel begripvol en geduldig, maar vooralsnog met weinig resultaat. Ik hoop dus dat zo’n speeltje met afstandsbediening het wat gemakkelijker kan maken en de stap naar me echt helemaal aan hem overgeven kan verkleinen.

 66. Omdat het me een toffe verrassing voor mijn vriend lijkt als ik hem in het openbaar plots een afstandsbediening geef. 🙂

 67. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…mijn vriendin en ik het leuk vinden om speeltjes te testen (proberen)

 68. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik het best geil vind als mijn vrouw lekker geniet van een heftig orgasme!

 69. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…
  Ik er pas één heb aangeschaft en per ongeluk de afstandsbediening heb weggegooid met de verpakking.
  🙈 ja ik weet het…. hoe hou je het spannend.

 70. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…ik mijn meisje eens wil laten genieten onder het fietsen. 🤣😍😘

 71. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik sinds kort heb ontdekt hoe fijn Toys kunnen zijn en ik nu pas heel erg kan genieten. Zou dit ook wel willen proberen en zeker omdat er een afstandsbediening bij zit en ik dan even niets vast hoeft de houden, zoals bij een womenizer, die ook heel geweldig is, maar anders.

 72. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat mijn ex het vorige eitje dat ik haar kado heb gegeven mee heeft genomen, en ik mijn nieuwe vrouwtje ook wel weer eens wil verwennen tijdens het eten, wandelen of bios bezoekje.

 73. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…
  Ik eerlijk waar nog nooit een vibrerende eitje heb gehad, nog niet eens geprobeerd, shame on me🙈
  Dus graag een kans om te ontdekken hoe goed deze LUV EGG werkelijk is!

 74. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik eindelijk iemand gevonden heb die wel met mij en met seksspeeltjes wilt experimenteren… (ipv alleen maar met mij)…

 75. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik dan niet elke ochtend speciaal een eitje hoef te koken voor mijn vrouw, maar dat deze al op haar nachtkastje ligt haha.

 76. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik mijn lieve schat graag wil verrassen met dit mooie speeltje en er dan samen van gaan genieten

 77. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik graag met mijn vriendin wil verassen met een spannend eitje

 78. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…
  Ik en mijn vriendin dan op spannende momenten elkaar gek kunnen maken enzo samen stiekem een sexy spelletje spelen!

 79. Omdat we het dan lekker op de camping kunnen gaan uitproberen. Leuk voor de tent , kijken of ze het aan kan zonder geluud te maken….

 80. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen omdat… ik samen met mijn partner na 27 jaar nog steeds spetterende avonden beleef en dit zeker een speeltje is dat daar toe kan bijdragen.

 81. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen omdat …ik 50+ plus ben en pas begin te ontdekken wat voor een plezier de toys kunnen brengen, had ik dit maar eerder ontdekt…zo much fun.

 82. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen omdat… ik mijn vriend wil verrassen met een spannende avond tijdens ons eerste weekendje weg samen. We zijn beide nog vrij onervaren op seksueel gebied en het lijkt me leuk om meer te experimenteren!

 83. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik en mijn vriend van alles aan het proberen zijn.
  Het lijk mijn leuk om deze te hebben en uit te proberen voor als ik met familie uit eten ga

 84. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik en mijn vriend meer aan het uit proberen zijn.
  Dit zou een unieke ervaring wezen voor als wij regelmatig uit eten gaan met de familie 😏

 85. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik graag wat nieuwe dingetjes met mijn vriendin wil proberen. Het begint een beetje uitgekeken geraken in bed en deze LUV EGG lijkt me een perfecte oplossing om onze seksleven een nieuwe start te geven!

 86. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… Ik en mijn seks partner ik heel erg open zijn voor spannende dingen zoals dit. ik hou er van om mij volledig over te geven aan mijn partner, alleen hebben nog geen goede afstandbedienbaar eitje gevonden die een goede prijs heeft en goed werkt. Daarom zou het echt een uitkomst zijn om deze te winnen.😋😋😋

 87. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat.. Mijn lieve vriendin het erg leuk vind om mij hetzelfde te verwennen als ik haar! Dus als wij dit toffe speeltje winnen gaan wij
  een avond uit terwijl zij mijn eitje bediend!

 88. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik de macht aan mijn partner wil geven en mezelf helemaal kunnen overgeven.

 89. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat wel eens de controle aan iemand anders wil geven en zelf niet weten wat er gebeurd.

 90. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat ik wil dat mijn eerste keer met mijn long distance vriendin gewoon geweldig moet zijn. Ze komt in september bij mij logeren en onze ‘eerste keer’ na een relatie van 3 maanden is gewoon suuuuper spannend! Kan niet wachten…

 91. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… Ik benieuwd ben hoevaak ik mijn partner tot een hoogtepunt kan brengen op onze lange autorit naar onze vakantiebestemming….

 92. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… ik de mogelijkheden van dit eitje graag met mijn lieve vriend ontdek

 93. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat…
  Mijn partner en ik van spannende speeltjes houden. En wat is spannender dan een eitje in je hebben terwijl je aan het familie diner zit. We hebben binnenkort de groot feest vanwege een bruiloft. Lijkt me echt super kinky om dit eitje te gebruiken tijdens het feest. Niemand die weet wat er speelt tussen mij en mijn partner. En wie weet zoeken we samen even een toilet op omdat we allebei zo opgewonden zijn dat we niet willen wachten tot thuis.

 94. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… Het me een opwindend gevoel geeft om de controle uit handen te geven als we bv in een openbare ruimte zijn. En ik niet weet waar en wanneer mijn man hem aan zal zetten, en op welke stand hij dat zou doen. En dan dat we daarna thuis of ergens anders helemaal los kunnen gaan.

  1. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat.
   Mijn relatie zit op een dood spoor wat sex betreft.
   Hoop dat dit de spanning terug brengt eitjes heeft alles wat ik fijn vind.
   Geeft spanning waar ik naar op zoek ben

 95. Ik wil heel graag een LUV EGG winnen, omdat… het me geweldig spannend lijkt om met dit eitje in een de afstandsbediening bij mijn partner ergens naar toe te gaan en niet wetende wanneer hij deze aan zal zetten. Om het vervolgens thuis helemaal af te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

612 keer bekeken

Geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de Pixey Deluxe wand vibrator. De Pixey Deluxe is werelds meest krachtige oplaadbare massage wand. Ervaar orgasmes zoals nooit t…
612 keer bekeken