Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

962 keer bekeken

The Shape of Water Dildo

16 maart 2018,

geschreven door

“The Shape of Water” heeft wereldwijd al meer dan $60 miljoen opgeleverd en 13 Oscar-nominaties in de wacht gesleept. Maar je hebt pas echt een goede film afgeleverd wanneer er een seksspeeltje van je film verschijnt!

De film (kleine spoilers!)

The Shape of Water draait nu alweer een tijdje in de Nederlandse bioscopen. De film, geregisseerd door Guillermo del Toro, vertelt een sprookjesachtig verhaal dat zich afspeelt in de Koude Oorlog. Het niet sprekende hoofdpersonage Elisa krijgt een baantje als schoonmaakster aangeboden bij een overheidslaboratorium. Daar komt ze in het contact met een mysterieus visachtig wezen, dat zit opgesloten in een watertank. De twee bouwen een band op en Elisa wil hem verlossen uit zijn gevangenschap. Hoe het afloopt? Ja, dan moet je maar gewoon naar de bioscoop gaan!

The Shape of Water Dildo

En zoals met elk buitenaards wezen, zijn er mensen die zich inbeelden hoe het zou zijn om hier seks mee te hebben. Nou, die gedachte hoeft niet langer een fantasie te blijven. Natuurlijk is er alweer een sextoy producent mee aan de haal gegaan. Jup, de Shape of Water dildo is inmiddels een feit. Dat er genoeg fans zijn voor dergelijke seksspeeltjes lieten de Alien dildo van Primal Hardwere en de Draken dildo van Bad Dragon ons al zien. Deze Dildo ziet er ook weer bijzonder uit en heeft de naam ‘Jewel of the Amazon’ mee gekregen. Op dit moment is hij uitverkocht, maar het zal ons niet verbazen als dit speeltje binnenkort weer terug te vinden is op de Etsy store van XenoCat Artifacts.

Heb jij de film al gezien? Dan zijn we benieuwd wat jij er van vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Nog altijd wordt seks gelinkt aan penetratie, waarbij het einde van ‘de daad’ wordt gekenmerkt met het mannelijk orgasme. Wij gooien dit idee gauw overboord, want om van seks te genieten heb je zeker geen penetratie nodig, laat staan een zaadlozing! …
4.814 keer bekeken
1.880 keer bekeken

Geschreven door

De zomer staat weer voor de deur en de eerste warme dagen hebben we inmiddels alweer achter de rug. Aangezien ons zeeklimaatje het niet echt toelaat om langer dan een paar uur in de bakkende zon te zitten, zoekt half Nederland hun verkoeling meestal …
1.880 keer bekeken