door SassySue

TEST: Welk beestachtige speeltje van Panthra moet jij hebben?

19 februari 2021 door SassySue

Het zal je vast niet ontgaan zijn; we hebben weer een prachtig nieuw merk op onze webshop! Laat je innerlijke beest los met Panthra en ontdek je wilde kant terwijl je je een weg baant door deze woeste nieuwe collectie. Panthra is een echt beest in bed en is ontworpen om jou te laten brullen van plezier. Ben jij benieuwd welke toy van Panthra jij moet hebben? Doe dan nu de test en maak kans op één van de toys dit wilde merk!

Win een toy van Panthra!

Ben jij blij met de uitkomst van de quiz en razend enthousiast geworden over de toys van Panthra? Lucky you! Wij geven de aankomende week* namelijk eentje weg! Je maakt kans op dit speeltje door te reageren** op deze quiz. Kopieer de onderstaande zin en maak deze af om deel te nemen aan deze winactie. It’s that simple!

Je kunt inmiddels niet meer meedoen met deze winactie. Wil jij op de hoogte blijven van geldende winacties? Houd dan onze rubriek in de gaten!

Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat…

*= Je kunt meedoen tot en met vrijdag 26-02-2021 12:00. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De EasyToys Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

DOE DE QUIZ!

Ben jij een persoon met mannelijke of vrouwelijke geslachtskenmerken?

Ben jij single of in een relatie?

Hoe ziet jouw seksspel verhouding er meestal uit?

Wat vind jij het mooist aan een persoon?

Welk figuur uit de Lion King vind jij het leukst?

Wil jij een toy van Panthra winnen? Kopieer bovenstaande zin, maak hem af en deel hem met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

101 reacties op TEST: Welk beestachtige speeltje van Panthra moet jij hebben?

 • Het beest in mij wil de Panthra Nila g-spot vibrator winnen, omdat… ik nog geen g-spot vibrator heb en ik dat speciale ook eens echt wil ervaren!

 • Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat…

  Corona ons al lang genoeg aan het temmen is en het beest in mij wil losgaan..

 • Het beest in mij wil de Panthra Nila G-spot Vibrator winnen, omdat het tijd wordt voor heerlijke innerlijke ontspanning om het beest in mij voor 1 keer te temmen.

 • Het beest in mij wil de Zuna koppel vibrator winnen, omdat ik wel eens wat nieuws wil proberen en ik helemaal gek ben van deze lijn!

 • Het beest in mij wil het vibrerende eitjes winnen, omdat ik dit heel graag eens een keertje wil proberen met mijn partner. Het lijkt me heel spannend en ik ben benieuwd hoelang we het beide volhouden.

 • Het beest in mij wil de Shaka Wand vibrator winnen, omdat ik deze tijdens de seks lekker met mijn partner kan gebruiken 🤤.

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat… dit de sextoy is die ook bovenaan mijn lijst staat, en voor heel veel wilde nachten zou kunnen zorgen.

 • Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat… Het beest in mij weer wakker wilt worden en veel te lang al aan het slapen is door deze saaie lock-down. Time to wake up the beast!!

 • Het beest in mij wil de nila g-spot vibrator winnen, omdat ik dan in deze saaie tijden in ieder geval spannende tijden kan beleven in bed

 • Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat… ik super benieuwd ben naar nieuwe dingen, en opensta voor ontdekking.

  Lijkt me leuk om men collectie wat uit te breiden, en om te kijken hoe ik op bepaalde nieuwe dingen reageer

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik gestopt ben met roken en volgens mijn stoppen met roken app mijn libido weer toeneemt. Nou ik kan je vertellen…niets is minder waar! Ik schiet de pan uit, ben single en heb deze vibrator hard dus nodig!

 • Het beest in mij wil de asha lipstick vibrator winnen, omdat ik gek ben op dierenprint en ik denk dat deze alleen maar ook met een partner heel fijn kan zijn

 • Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat het onze relatie en vrijpartij naar een nieuwe level zou brengen de uitkomst was de shaka wand viborator en ik ben wel heel nieuwsgierig geworden wat het toe zou voegen aan ons liefdesspel, hoi van experimenteren met moet mijn partner nog overhalen. Hopelijk lukt het hiermee

 • het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen omdat mijn vrouw en ik graag dingen uitproberen en deze toy nog niet kennen.

 • Het beest in mij wil de shaka wand vibrator winnen, omdat het beest een beetje tam is en niet veel beweging krijgt. Alleen wakkert het vuurtje minder dan met een partner. Ik heb weer zin in een beestachtige tijd in bed 🐆

 • Het beest in mij wil de Panthra shaka wand vibrator winnen, omdat orgasmes mij echt staande houden in deze coronatijden! Het geeft me opnieuw energie en goesting om de dag tegemoet te gaan.🥰

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat met deze mooie toy ik mijn poesje in stijl kan laten spinnen.

 • Het beest in mij wil de Zuma Koppel Vibrator winnen, omdat ik en mijn partner graag experimenteren met nieuwe dingen in de slaapkamer. En dit een hele goede toevoeging zal zijn.

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat dat beest eindelijk wel eens stevig verwend wil worden met serieus speelgoed ipv halfslachtige pogingen met simpele toys.

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat… ik tijdens de eenzame lockdown als single wel wat vibrerende vibes kan gebruiken!🤞🏼

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator
  winnen, omdat ik heer erg van experimenteren hou met mijn relatie en ik haar dan een keer heel goed kan verwennen.

 • Het beest in mij wil de Panthra Nul G-spot vibrator winnen, omdat ik als single lady wel een spannend maatje kan gebruiken tijdens de lockdown!

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik op deze manier kan ontspannen van de stress van afgelopen weken van het afstuderen.

 • De Panthra Shaka Wand Vibrator is bij mij uit de quiz gekomen! Ik ben al langere tijd op de website van Easytoys wand vibrators aan het vergelijken met elkaar. Deze wand vibrator heeft de perfecte afmetingen en heeft ook nog eens de looks! Graag zou ik deze willen winnen!

 • De Zuna Koppel Vibrator is het perfecte speeltje voor stellen die iets nieuws willen proberen. Hij is speciaal ontworpen om extra stimulatie te bieden aan beide partners tijdens penetratie. De vibrator wordt gedragen door de vrouw. Het smalle uiteinde wordt vaginaal ingebracht, terwijl het andere uiteinde op de clitoris rust. Hierdoor wordt zowel de G-spot als de clitoris gestimuleerd.

  Beetje erg lange zin om af te maken …
  Welke zin bedoelen jullie precies, om mee te kunnen doen met de winactie? Ik wil die koppel vibrator wel winnen namelijk!

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, want dit is een toy die ik nog niet in mijn collectie heb! Ik word de laatste tijd steeds nieuwsgieriger naar een wand vibrator dus zo’n gave als deze zou helemaal top zijn! En panterprintjes zijn natuurlijk altijd top.

 • Het beest in mij wil de panthra shaka wand vibrator winnen, omdat een wandvibrator nog niet in mijn collectie zit! Maar de uitslag kwam wel hierop

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator
  winnen, omdat… we het zeker nog een heel stuk wilder kunnen (en willen) maken in bed!

 • Het beest in mij wil de Shaka wandvibrator winnen, omdat… mijn beest heel erg graag ongelooflijk los wil met het Panthrabeest! ❤

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik dan eindelijk zelf kan klaarkomen zonder hulp van mijn vriend

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat het een nieuwe dimensie gaat geven aan onze seksrelatie doordat we samen kunnen genieten van deze vibrator! Ik kijk er nu al naar uit

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen ,
  omdat…
  het in mijn relatie van 20 jaar eens hoogtijd wordt om eens op een nieuwe manier alle hoeken van de kamer te zien ga krijgen door heerlijke verwennerij met extra toevoeging.

 • Het beest in mij wil de De Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat ik mijn wilde verlangens met mijn partner wil beleven op een nog dieper level.

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat mijn vriendin op de momenten dat ik er niet ben haar beestachtig kan verwennen

 • Het beest in mij wil de Panthra Nila G-spot Vibrator winnen, omdat ik vroeger als ik 16 was en dit mijn eerste speeltje was die ik op een upperdare van een vriendin heb gekocht. Ik was 3 jaar samengeweest met een jongen en heb met zo een tof speeltje toch de volgende 2 jaar veel plezier gehad. Het mooiste en grappigste is dat het speeltje volledig in panterprint was en deze dus heel tof zou want het zou veel mooie herinneringen ophalen en veel en genot en happinezz geven mocht ik deze winnen…. groetjes en my fingers are crossed …. x

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator
  winnen, omdat mijn partner en ik een beest in bed er bij willen

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik mijn vriendin schuddend en trillend wil laten klaarkomen

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna winnen, omdat deze helemaal het beest in mn vriendin zou vrijlaten. En of course, alles is beter met een panter print!

 • Masseer het lichaam of stimuleer gevoelige plekjes met de Shaka Wand Vibrator! Deze veelzijdige toy kan gebruikt worden voor externe stimulatie van alle gevoelige plekken op het lichaam of voor een heerlijke ontspannende massage. De flexibele kop zorgt ervoor dat de vibrator eenvoudig elke plek op het lichaam kan bereiken zowel bij een vrouw als bij een man. Het is het perfecte speeltje om elkaars opwinding te verhogen om samen uiteindelijk het ultieme genoten moment te bereiken

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat… wij graag samen het beest in elkaar los willen maken.

 • Het beest in mij wil de shaka wand vibrator winnen, omdat ik sinds kort clitorisstimulatie echt waardeer en ik nog geen wandvibrator heb

 • Het beest in mij wil de koppelvibrator winnen, omdat ik en m’n vriendin het fijn vindzn om nieuwe dingen uit te proberen.

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna koppel vibrator winnen, omdat… mijn vriendin en ik al langere tijd kijken naar een koppel vibrator en deze quiz schijnbaar dat precies wist, sign from heaven right??

 • Het beest in mij wil de zuna koppel vibrator winnen, omdat… ik en mijn vrouw al op zoek waren naar een speeltje zo als deze. en deze stond al boven aan ons verlanglijstje. dus de test is zekker geslaagd omdat we opzoek zijn naar de zelfde toy

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen omdat, de partner het voorspel wel is vergat….met de shampoo wand ztten we dan weer op het goede pad…

 • TEST: Welke Panthra toy moet jij hebben? + WINACTIE
  Panthra Shaka Wand Vibrator
  wil ik graag hebben omdat het zo beestachtig trilt.

 • Het beest in mij wil de shaka wand vibrator winnen, zodat ik kan brullen als een panthra zodra ik op m’n hoogte punt kom. Als hij inderdaad zo goed stimuleert zoals er staat omschreven, dan ga ik door totdat ik geel met zwart zie! grrrr

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat we nu toe zijn aan het moment om het beest in ons los te laten. Dan kunnen we alle lekkere plekjes goed masseren en elkaar naar een mooi hoogtepunt brengen. Dan wordt het beestachtig in de slaapkamer.

 • Het beest in mij wil de panthra shaka wand vibrator omdat… ik ben van af mij 4e tot mij 10e seksueel misbruikt. En nu probeer ik me seks leven weer fijner te maken! Ik heb ook al 2 x eersur iets besteld bij jullie 😇 maar ik wil deze super graag in me collectie hebben.

  Ps jullie zijn geweldig!!

 • Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat…je met de toys van panthra er een wereld open gaat die wij niet willen missen.

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat…we het heerlijk vinden elkaar tegelijk te stimuleren. mijn g spot goed gestimuleerd wordt, en we wel weer toe zijn aan iets nieuws. we zijn gek op uit proberen van nieuwe en ander soort speeltjes.

 • De Zuna Koppel Vibrator is het perfecte speeltje voor stellen die iets nieuws willen proberen. Hij is speciaal ontworpen om extra stimulatie te bieden aan beide partners tijdens penetratie. De vibrator wordt gedragen door de vrouw. Het smalle uiteinde wordt vaginaal ingebracht, terwijl het andere uiteinde op de clitoris rust. Hierdoor wordt zowel de G-spot als de clitoris gestimuleerd.
  Dat zou ik supergraag uit proberen met mijn partner

 • Het beest in mij wil de Zuma koppel vibrator winnen, omdat…ik ook eens een keer klaar zou willen komen tijdens de penetratie ☺️

 • Het beest in mij wil de Panthra Tania Vibrerende slip winnen omdat ik dit soort speeltje al lang wil hebben.

  en ik nog een valentijnscadeau moet kopen voor mij en mijn partner
  we moesten vanwege financiële reden wachten tot het einde van de maand.

  het zal leuk zijn hem op die manier te verrassen, 😉

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat ik nieuw ben bij het gebruik van sekspeeltjes met mijn (nieuwe) partner, het nog best spannend vind om te komen tijdens de seks (nog nooit gedaan), maar wel weet (via de wand- en luchtdrukvibrator) dat ik zeker clitorale stimulatie nodig heb om klaar te komen.

 • Het beest in mij wil de Shaka Wand Vibrator winnen, omdat…ik me vaak nog inhoud in bed en ik vast en zeker hiermee geen mogelijkheid krijg om NIET los te kunnen gaan. Dit brengt dus vast het spreekwoordelijke ‘beest’ in mij naar boven hihi 🙂

 • Het beest in mij wil de panthra shaka wand vibrator winnen, omdat Timon en Pumba niet genoeg zijn om mij te pleasen 😉

 • Het beest in mij wil de Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik al zeer veel speeltjes gekocht heb via jullie website maar de wand vibrator blijft altijd een twijfelpunt. Volgens de quiz is het toch iets dat mijn lichaam verlangt !

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik hem in deze vreemde tijden zeker goed kan gebruiken en nog nooit iets in deze aard gebruikt heb.

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik na jaren eindelijk over een vroeger misbruik heen ben & mijzelf nu eindelijk kan leren ontdekken om plezier te hebben zonder er angstige gevoelens bij te hebben!

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat… we beide opzoek zijn naar wat we echt het lekkerste vinden. Onze relatie is nog geen week aan en hebben we speeltjes nog nooit gebruikt waar we wel naar geïnteresseerd zijn. Ik ben zo benieuwd wat dit voor prestaties met zich mee brengen!

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat wij een stel zijn die op seksueel vlak goed op elkaar zijn ingespeeld. We houden van spanning en uitdaging. En iets nieuws willen we altijd uitproberen

 • Het beest in mij Panthera shaka wand vibrator winnen omdat me poes denk ik daarvan heerlijk zal spinnen! Met een grote grom wil ik keer op keer komen dat is nog niet eerder gelukt… nog niet in me stoutste dromen. Hij zou mijn tijger zijn in en ik zal vast brullen, zouden eindelijk mijn tenen ervan krullen?!!

 • het beest in mij de Panthra Zuna Koppel Vibrator. graag de g-spot stimuleren en kijken of het lukt om me vrouw te laten squirten dat wilt ze heel graag. please let me win 😀

 • Het beest in mij wil de (uitkomst quiz) winnen, omdat…wij stel geil zijn van elkaar en sex is zeker het beste in onze relatie

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat het wilde ongetemde beest dan moe en voldaan kan slapen gaan.

  • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen….
   Omdat ik ervan geniet om mijn Panthertje
   Van genot te zien spinnen…..

 • Het beest in mij wil de Panthra Nila G-spot Vibrator winnen, omdat Ik mijn seksleven met mijn partner tot een ander level wil brengen. Met deze fantastische en gewaagde vibrator zal er nog meer genot aan de pas komen. We kochten al reeds wat speeltjes in jullie winkel en waren daar heel tevreden mee. Deze vibrator zal ons zeker helpen om het ultieme hoogtepunt te bereiken. We kijken er al zeker naar uit!
  Met lieve groet Lucas en Fien.

 • Het beest in mij wil de Panthra Shaka Wand Vibrator winnen, omdat ik iets nieuws nodig heb om het beest in mij weer wakker te krijgen, zeker na die lock-downs!

 • Het beest in mij wil de (panthra shaka wandvibrator) winnen, omdat…ik van mezelf houd en ik mezelf niet meer laat temmen. Ik laat alle remmen los om beestachtig te kunnen genieten van deze toy. Mmmm, O ja eerst nog even winnen 🙂

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat ik nog geen speeltjes heb die voor beiden kunnen dienen

 • Het beest in mij wil de Zuna Koppel Vibrator winnen, omdat… we onze seksleven naar een beestachtig niveau willen tillen. Door dit mooie speeltje kunnen we tegelijk genieten en kunnen we mooie avonden met elkaar beleven op een beestachtige manier.

 • Het beest in mij wil de Panthra Nila G-spot Vibrator winnen, omdat het toch echt tijd wordt dat ik die g-spot van mij ga vinden.

 • Het beest in mij wil graag de “Panthra Zuna Koppel Vibrator” winnen. Lijkt me een leuk speeltje om samen van te genieten

 • Het beest in mij wil de Panthra Zuna Koppel Vibrator winnen omdat, ons seks leven een drastische Boost nodig heeft en dit speeltje mij hier perfect voor lijkt ook nog bijkomend dat die prachtig is!

 • Het beest in mij wil de Nila GSpot-Vibrator winnen, omdat… Ik nog nooit ben klaargekomen via mijn g-spot en ik onwijs benieuwd ben naar dit gevoel.

 • Het beest in mij wil de Shaka Wand Vibrator winnen, omdat dit een leuk eerste speeltje voor mij en mijn vriend lijkt …… 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid