door NaughtyNick

TEST: True or False? Welke seksfeiten kloppen en welke niet?

9 juli 2021 door NaughtyNick

Seks. Net als bij voetbal denkt iedereen er wel verstand van te hebben. Wanneer je regelmatig een kijkje op EasyToys Magazine neemt, mogen wij er toch vanuit gaan dat je onderweg ook wat hebt opgestoken? Hoog tijd om jullie kennis eens goed te peilen! Weet jij welke beweringen kloppen en welke niet? Test snel je kennis met onderstaande quiz!

Stelling 1. Vrouwen hebben gemiddeld zeven seksuele partners in hun leven

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen in Nederland gemiddeld 7 bedpartners hebben. Bij mannen ligt het gemiddelde met 6 bedpartners, ietsjes lager. In Frankrijk ligt het gemiddelde met 10 weer een stuk hoger. En dan zeggen ze dat die Fransen preuts zijn 😉

Stelling 2. Een penis kan vast komen te zitten in een vagina

Niet schrikken, maar je kunt als man echt vast komen te zitten! In sommige gevallen zelfs met fatale gevolgen hebben. Penis captivus is een zeldzame aandoening waarbij tijdens geslachtsgemeenschap de spieren in de vagina veel steviger dan normaal op de penis klemmen, waardoor het onmogelijk wordt om de penis uit de vagina terug te trekken. Yaiks!!!

Stelling 3. Seks kan tijdelijk geheugenverlies veroorzaken

Weet je de naam niet meer van je scharrel/one night stand? Geen probleem, het kan de beste overkomen. Hoewel het niet vaak voorkomt, is het mogelijk om acuut geheugenverlies te ervaren tijdens de seks. Dit wordt 'global transient amnesia' genoemd. Gelukkig is het tijdelijk van aard en duurt het geheugenverlies nooit langer dan een paar minuten.

Stelling 4. De gemiddelde penislengte (in stijve toestand) in Nederland is 14 cm

Britse wetenschappers hebben gebruik gemaakt van meer dan 20 eerder verschenen studies en zo de gemiddelde penislengte van mannen over de wereld in kaart gebracht. In Nederland is de gemiddelde penis in erectie 15,87 cm, net geen 16 centimeter dus. Congo staat overtuigend op kop met 17,93 centimeter, terwijl de mannen in Korea het moeten doen met 9,7 centimeter.

Stelling 5. Sokken dragen tijdens seks vergroot de kans op een orgasme

Volgens een onderzoekvan de Rijksuniversiteit Groningen hebben koppels 30% meer kans op een orgasme met warmere voeten.

Stelling 6. De gemiddelde leeftijd in Nederland waarop jongeren voor het eerst seks hebben is 16 jaar

Jongeren beginnen vandaag de dag iets later met seks dan een aantal jaar geleden. In 2017 is hier voor het laatst groot onderzoek naar gedaan. Toen bleek dat de helft van de jongeren seks had gehad op de gemiddelde leeftijd van 18,6 jaar. In 2012 was dat bijvoorbeeld nog 17,1 jaar.

Stelling 7. Je clitoris blijft doorgroeien tot na je 30ste

Je clitoris begint met groeien in je puberteit, maar stopt pas met groeien rond je 30ste levensjaar! Het kan voorkomen dat het down under ook wat gevoeliger wordt en je op latere leeftijd nog meer van de seks kunt genieten.

Stelling 8. De penis kan een paar centimeter krimpen

In de loop der jaren kan de penis ook wat gaan krimpen, bijvoorbeeld door aderverkalking of het ontstaan van littekenweefsel. Maar ook roken of een ongezonde levensstijl kunnen ervoor zorgen dat je jongeheer zijn formaat iets afneemt. De afname in lengte bedraagt nooit veel meer dan 1 of 2 centimer, dus je hoeft niet bang te zijn dat je ineens met een micropenis door het leven moet!

Durf jij je score met ons te delen in een reactie?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op TEST: True or False? Welke seksfeiten kloppen en welke niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid