Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

19.730 keer bekeken

TEST: Hoe goed ben ik in bed?

14 mei 2019,

geschreven door

Je hebt je vast wel eens afgevraagd hoe goed je bent in bed. Een dikke vette acht of toch een klein zesje? Of je er iets van bakt tussen de lakens kun je vragen aan je sekspartner, maar deze test kan je er ook bij helpen! Heel handig als je bijvoorbeeld het lef niet hebt om dit te vragen of als je graag in alle rust het antwoord op de vraag wil weten. Nou, maak snel deze test om je nieuwsgierigheid te stoppen!

Doe je aan voorspel?

Giphy

Hoelang verwen jij je partner?

Giphy

Tongen tijdens de seks?

Giphy

Waar zou jij graag nog eens een keer seks willen hebben?

Giphy

Wissel je graag af tussen standjes?

Giphy

Hoeveel keer per week wil jij seks?

Giphy

Wat is jouw mening over orale seks?

Giphy

Ben jij tevreden met je uitslag? Laat het ons weten in een reactie!

5 reacties

  1. De uitslag van mijn test is leuk maar helaas doet mijn vrouw daar zo weinig mee ik doe alles om haar te plezieren ik lik als lassie net zo lang zodat ze minimaal 1 keer komt vaak 2 keer en dan beginnen de problemen mijn vrouw weigert om te pijpen en als ik haar na het beffen wil zoenen draait ze haar hoofd weg.
    Ik ben een man van 54 die heel veel van zijn vrouw houd en nog steeds graag vrij heb meer affectie nodig dan 20 jaar geleden en daar kigt nu ons probleem ik doe alleen maar geven zou ook graag eens iets terug krijgen

  2. Lekker om een fijne blow job te ontvangen, maar ook super lekker om mijn partner zalig te beffen. tijdens ons voorspel genieten we samen van orale seks. Regelmatig heeft mijn partner al een orgasme voor we aan het echte werk beginnen.

  3. zeker ben ik tevreden, maar dit wisten we zelf al, we zijn een seniorenstel en kennen elkaar ruim drie jaar. Toen we jonger waren hebben we nooit zo gevreeën, we hebben een lat relatie maar in het weekend gebeurd het vaak ’s avonds voor het slapen gaan, en ’s morgens na een ontbijtje op bed. Zulke vrijpartijtjes duren steeds meer dan een uur. Mijn vriendin vind het eerlijk om zo’n keer of drie een hoogtepunt te hebben. We hebben een geweldige relatie zijn gek op elkaar, en genieten erg van elkaar. Ik zelf lik ook vaak haar kutje, maar zij heeft toch echt iets tegen pijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.101 keer bekeken

Geschreven door

Net als wij mensen houden ook dieren er soms vreemde gewoontes op na als het aankomt op seks.  Wil je weten welk beest uit het dierenrijk jou het beste vertegenwoordigt? Doe dan snel de test en deel je uitkomst met ons! TEST: Hoe goed is jouw seksle…
8.101 keer bekeken