Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.562 keer bekeken

QUIZ: De grote vibrator kennisquiz!

5 maart 2021,

geschreven door

Vibrators; elke zichzelf respecterende vrouw heeft er tegenwoordig wel eentje in haar nachtkastje of onder haar bed liggen. Dat ding aanzetten lukt natuurlijk wel, maar hoe ver reikt jouw kennis verder over dit trillende speelgoed? Kijk snel hoeveel jij van deze seksspeeltjes weet en vergeet niet je uitkomst met ons te delen!

Welke van deze 3 speeltjes is geen vibrator?

Wat is het verschil tussen een dildo en een vibrator?

De meeste dildo’s hebben een klassieke vorm en lijken op een penis. Vibrators komen in veel meer verschillende vormen en kunnen ook voor andere doeleinden dan penetratie worden gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het voorspel of de seks met je partner.

En ja, er wel degelijk dildo’s die kunnen vibreren:

Wat kan je met een tarzan vibrator?

Een tarzan vibrator is geschikt voor clitoris stimulatie en vaginale stimulatie. De twee ‘oortjes’ komen op de clitoris te liggen, terwijl het andere gedeelte bedoeld is om in te brengen.

In welke Amerikaanse staat is het illegaal om een vibrator in je bezit te hebben?

In de Amerikaanse staat Alabama zijn seksspeeltjes bij wet verboden, tenzij het gebruik medisch kan worden verantwoord. Een vibrator krijg je in Alabama dus alleen op doktersrecept!

Met welk idee werd de eerste vibrator uitgevonden?

Voordat mannen erachter kwamen dat vrouwen orgasmes kunnen hebben, werd opgekropte seksuele frustratie bij vrouwen gediagnosticeerd als ‘hysterie’. Dit stempel kregen vrouwen aan het eind van de 19e eeuw wanneer ze last hadden van onverklaarbare pijnen, depressiviteit, seksuele uitspattingen, woedeaanvallen of simpelweg eigenzinnig van geest waren. Een vibrator werd gezien als oplossing voor deze problemen…

Welke serie heeft vibrators op de kaart gezet?

Dat was Sex and the City! In de aflevering "The Turtle and the Hare", die verscheen in 1998, kwam de rabbit vibrator uitgebreid aan bod. Charlotte raakte zelfs een beetje verslaafd aan het speeltje!


Een rabbit heeft twee kleine 'konijnenoortjes' waarmee je de clitoris rechtstreeks stimuleert. Het ontwerp van de rabbit komt oorspronkelijk uit Japan, waar het verboden was om speeltjes eruit te laten zien als een geslachtsdeel. Daarom werd er destijds voor een 'dierlijk' ontwerp gekozen.

Wat kan je met deze vibrator?

Deze koppel vibrator wordt door de vrouw gedragen en zorgt voor extra stimulatie voor beide partners. Het smalle gedeelte wordt in de vagina ingebracht, waardoor het andere vibrerende gedeelte op de clitoris komt te liggen. Doordat het ingebrachte gedeelte smal en plat is, blijft penetratie mogelijk. De man voelt dus ook de vibraties van het speeltje. Het smalle uiteinde voor G-spot stimulatie maakt de vagina nauwer, zodat het gevoel wordt versterkt. Overigens kan hij het flexibele speeltje ook als cockring dragen. Een echte aanrader voor alle koppels!

Wat was jouw score? Deel het met ons in een reactie!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.133 keer bekeken

Geschreven door

Als het aan ons ligt wordt het een heel speels jaar… wij hebben namelijk Year Of The PLAY het leven ingeroepen! Gedurende een jaar nemen wij jou op een heel speelse manier mee in de wondere wereld van seks en sextoys. Maar hoe speels ben jij én wa…
4.133 keer bekeken
12.099 keer bekeken

Geschreven door

Anale seks, je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Toch zijn er steeds meer mensen die af en toe of met enige regelmaat wagen aan een anaal avontuurtje. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie anale kennis ervoor staat. Doe de test en laat ons weten …
12.099 keer bekeken