Ontdek de boer in jezelf met de Milker Sex Machine!

5 oktober 2018 door NaughtyNick   1.202

Voor een beetje melk moest de boer vroeger nog zelf met een melkemmertje het weiland in. De melk werd vervolgens uit de spenen geknepen en verzameld in melkbussen. Deze werden niet veel later door zuivelfabriek werden opgehaald. Tegenwoordig gebeurt dit, net als zoveel andere dingen in het leven, volautomatisch. Een stuk sneller en efficiënter. De boeren zijn slimmer geworden, maar de doorsnee burger doet nog steeds alles met de hand. Hoog tijd dat daar verandering in komt!

De Milker Seks Machine

De technologie heeft de afgelopen jaren zeker niet stilgestaan. Het maakt ons leven doorgaans een stuk makkelijker. De heren en dames van Lovebotz willen het met de Super Milker Sexmachine ook ons seksleven makkelijker en leuker maken!

De milker wordt geleverd met 4 cillinders, waarvan je er twee tegelijkertijd kunt gebruiken. De set bestaat uit twee lange masturbators met een gladde sleeve, een lange masturbator met noppen en een korte masturbator. Die laatste is bijvoorbeeld ook op de clitoris, tepels of eikel te gebruiken.

the milker

Dankzij het zachte en gladde materiaal voelen de cilinders comfortabel aan. Een rubberen ring aan het uiteinde zorgt daarnaast voor een luchtdichte sluiting. De cillinders maken dezelfde knijpende beweging die de boer vroeger maakte. Zet de Milker op je penis, tepels of clitoris en bereik binnen de kortste keren een orgasme! De machine heeft een sterke motor aan boord die voor een behoorlijke zuigkracht kan zorgen. Je bedient de zuigkracht met de meegeleverde afstandsbediening. Geef je partner in een overall en laat hem of haar het werk doen, terwijl jij je overlevert aan de milker!

Deze seksmachine komt daarnaast in een discrete kist, uitgerust met een stevige handgreep. Met het grootste gemak berg de machine weer op en zet je hem op een plek neer waar niemand er last van heeft. Aan volautomatisch masturberen hangt echter wel een prijskaartje. De seksmachine kost op dit moment € 1360,-. Als je twee cilinders ook voldoende vindt, is er ook een goedkopere versie beschikbaar. Maar dat je er een hele hoop voor terug krijgt, staat vast. Masturberen met de hand is verleden tijd, de milker seks machine de toekomst!

Ben jij klaar voor de toekomst?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

[instagram – feed]

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid