Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

standje

Standje van de maand: Double Trouble

11 maart 2024,

geschreven door

Prepare for trouble… and make it double! Met standje van de maand: Double Trouble kunnen jullie het plezier van een dubbele dildo met elkaar delen. Lees snel verder, dan leggen we het standje aan je uit!

Standje van de maand: Double Trouble

standje
  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Anaal, vaginaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Gemiddeld

Hoe voer je dit standje uit?

Deze positie aannemen met een dubbele dildo lijkt misschien lastig. Maar geen zorgen, door elkaar een handje te helpen valt het best mee!

Eerst neemt één van jullie de doggy-houding aan; buig voorover op handen en knieën. Je partner kan vervolgens voorzichtig een dubbelzijdige dildo bij je inbrengen.

Double Trouble kan zowel anaal als vaginaal worden uitgevoerd. Vergeet het juiste glijmiddel niet!

Hij of zij neemt dezelfde houding aan in tegenovergestelde richting en schuift dichterbij. Nu is het een kwestie van goed mikken en eventueel met de hand onder je lichaam door uitreiken naar de dildo om deze bij te stellen.

Zit ‘ie goed? Dan kan de pret beginnen 😉

Sextoys combineren met Double Trouble

Om dit standje te kunnen uitvoeren heb je natuurlijk een dubbele dildo nodig. Maar als die eenmaal goed zit, kun je ook nóg een toy toevoegen voor extra spanning!

Denk bijvoorbeeld aan een G-spot vibrator, een clitoris vibrator of een vibrerende cockring voor de heren. Zo kom je in no-time tot een geweldig hoogtepunt!

Wat vind jij van de Double Trouble? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Game of Thrones lovers opgelet! In voor een themafeestje in de slaapkamer? Met dit standje van de maand waan jij je in een heuse GoT scene. Neem jij de rol van Robert Baratheon op je of ga je toch liever voor Aerys II Targaryen tijdens dit rollenspel…
8.739 keer bekeken