Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.938 keer bekeken

Sekshoroscoop Maart 2018

1 maart 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van maart? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

Sekshoroscoop Waterman November
Waterman

Dit is dé maand van de single Waterman. Houd je ogen open en ga erop uit! Dan zou jij zomaar je nieuwe liefde kunnen ontmoeten, op een van de eerste lentedagen. Blijf deze maand dus niet binnen, dat zou je kansen zomaar kunnen verpesten. Voor de Waterman in een relatie is het belangrijk om te luisteren naar de wensen van je partner. Vraag hiernaar wanneer jouw partner deze niet uit zichzelf vertelt. Zo zou je zomaar kunnen ontdekken dat jouw partner andere wensen heeft in de slaapkamer dan dat jij had verwacht.

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Er staat jou iets bijzonders te wachten deze maand. Of je nu een relatie hebt of niet, er zal een unieke kans op jouw pad komen. De kunst is het herkennen van deze kans, voordat het te laat is. Lukt het om deze kans te zien én te pakken? Dan zou maart zomaar de meest spectaculaire maand van dit jaar kunnen worden. Jouw seksleven zal een revolutie ondergaan die je nooit had zien aankomen. Leve de lente!

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Oei Ram, jouw seksleven staat de laatste tijd wel op een erg laag pitje. Het is begrijpelijk dat sommige aspecten uit jouw leven soms voorrang krijgen, maar vergeet de liefde niet! Probeer deze maand de balans in jouw seksleven terug te vinden. Plan hier tijd voor in, als het nodig is. Aan jouw libido ligt het namelijk zeker niet. Neem ook de tijd voor solo-seks, zo leer jij jezelf extra goed kennen deze maand.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Maart is een goede maand om te beginnen met experimenteren. Dat ene ding wat jij zou graag eens zou willen doen in de slaapkamer? Dit is je kans! Jouw partner staat hier opener tegenover dan dat jij waarschijnlijk verwacht. Stel het eens voor en het antwoord zal je verbazen. Ook voor de single stier is dit een goede maand om te experimenteren, jouw solo seksleven hoeft écht niet saai te zijn.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Jij bent niet tevreden met jouw situatie op dit moment. De kans is groot dat je deze situatie wil ontvluchten. Doe dit alsjeblieft niet, Tweelingen! De schade die hieruit zal ontstaan is namelijk niet te repareren. Onderzoek in plaats daarvan wat jij kan veranderen aan jouw situatie. Je hebt namelijk veel zelf in de hand. Of je nu single bent, of een relatie hebt. Dit is niet het moment om levensveranderende beslissingen te nemen. Doe het rustig aan en geef jezelf wat extra liefde.

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Go Kreeft! Maart is he-le-maal jouw maand! Jouw relatie komt deze maand op een belangrijk kruispunt terecht en het kost je geen enkele moeite om de juiste richting te kiezen. Deze veranderingen geven jou een enorme boost, zo ook in de slaapkamer. Jouw libido kent in maart geen grenzen, Kreeft 😉 Voor de single Kreeft staat ook een bloeiende maand te wachten. Een onverwachte spannende date zal heel wat leven in de brouwerij brengen. Laat lekker alles op je afkomen en leef in het nu. Dan zie je vanzelf wel welke kant dit opgaat.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Voor jou is het oppassen geblazen deze maand, Leeuw! Je bent tot over je oren verliefd, wat natuurlijk hartstikke mooi is. Maar hierdoor spendeer je zo veel tijd met jouw lover (in de slaapkamer 😉 ), dat je al je andere sociale contacten vergeet. Je ziet je vrienden en familie nog amper, oeps. Investeer deze maand in deze relaties. Je zal ze nodig hebben wanneer je jouw roze bril niet meer draagt. Dit betekent niet dat je niet mag genieten van je avonturen in de slaapkamer! Door hier iets minder tijd in te steken zullen de momenten die je met je geliefde doorbrengt nóg spannender zijn.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Maart zal heel wat tumult met zich meebrengen, Maagd. Een ingrijpende gebeurtenis zal plaatsvinden, waardoor jij en je (seksuele) relatie wat op losse schroeven komen te staan. Keep your head up: aan alle roerige tijden komt weer een eind. En zoals de lente in het vooruitzicht staat, zal ook bij jou het zonnetje weer schijnen en de vogels fluiten. Probeer te focussen op datgene wat jou wel energie geeft. Richt je deze maand wat meer op jouw seksleven: je zult merken dat goede seks jou een hoop fijne gevoelens en ontspanning zal geven!

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Oe la la, Weegschaal! Je hebt contact met meerdere potentiële lovers, maar deze maand zal eentje hiervan jou behoorlijk verrassen en van jouw stuk brengen. Dit zorgt ervoor dat je wat in de war bent. Adem rustig in en uit en laat het lekker op zijn beloop. Je merkt vanzelf wanneer de tijd rijp is om knopen door te hakken. De Weegschaal in relatie gaan weer een turbulente maand tegemoet. Jij en je liefje zijn weer on speaking term, maar er is wel wat tijd nodig om jullie relatie weer volledig stabiel te krijgen. Heb vertrouwen, blijf communiceren en vooral: geniet van elkaar! Grote kans dat jullie zo weer op de top zitten!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Love is in the air, Schorpioen! Jij en je partner varen deze maand dezelfde koers. En het lijkt er zelfs op dat dat jullie amper moeite kost. Heerlijk! Dit is merkbaar op alle vlakken, dus ook in de slaapkamer! Zo af en toe vind jij een momentje van bezinning en prijs jij jezelf toch wel erg gelukkig. En terecht! Maar vergeet niet dat het niet allemaal vanzelf gaat: een relatie blijft ook hard werken. De single Schorpioen ervaart deze maand iets negatiefs op het gebied van online dating. Laat dit een les zijn, Schorpioen!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Deze maand staat in het teken van ontdekken en experimenten, Boogschutter! Jouw (seks)partner komt namelijk met een wel héél bijzonder voorstel voor in de slaapkamer. Sta ervoor open en ontdek nieuwe fantasieën en wensen! Hoe leuk is het om ook nieuwe kanten van jou zelf te ontdekken!? Bovendien brengt dit jou en je lief/scharrel dichter bij elkaar. De Boogschutter in een vaste relatie zal merken dat de relatie naar een dieper niveau gaat. Ben je single Kreeft en scharrel je momenteel met iemand? Dan kan dit zomaar eens een moment zijn waarop je besluit om er serieus voor te gaan of niet…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Een onverwachtse ontmoeting staat jou deze maand te wachten, Steenbok! Dit zal veel positieve gevolgen hebben. De komst van deze persoon in je leven zal je heel wat energie geven. Die winterdip laat jij achter je en je bent helemaal klaar voor de lente! Ook in de slaapkamer vind jij de vibe weer terug. Wel of geen partner: jij neemt de tijd om jezelf ook eens heerlijk te verwennen. Zo ontdek je weer nieuwe plekjes en technieken, die jouw seksleven mét een partner alleen maar ten goede komen! Good job Steenbok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.006 keer bekeken

Geschreven door

De bladeren vallen van de bomen en de gure herfstwind brengt een belofte van cozy avonden met zich mee. Oktober wordt een tijd van warmte en sensualiteit, maar wat je precies te wachten staat..? Lees snel jouw sekshoroscoop van oktober 2023 Seks…
7.006 keer bekeken