Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

6.341 keer bekeken

Sekshoroscoop Januari 2024

1 januari 2024,

geschreven door

Kun jij geloven dat het al 2024 is? Een nieuw jaar, een nieuw begin! En ja, we snappen het, na al dat feest en vuurwerk heeft januari de energie van een halve erectie. Maar vooruit, voorspel is ook belangrijk. Trap jij je goede voornemens succesvol af of bepaalt Blue Monday de mood van jouw hele maand? Ontdek het in de sekshoroscoop van januari 2024!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

Sterrenbeeld waterman

Niet schrikken, Waterman, maar er komen in januari een aantal onverwachte gevoelens op je af. Je zult buiten je comfortzone moeten stappen en moeten wennen aan een paar veranderingen op liefdesvlak. Wees echter gerust: zolang je kalm en vastberaden blijft, kun jij alles aan!

Hoewel je seksleven deze maand geen wilde rit zal zijn, zal intimiteit wel degelijk centraal staan. Daarbij is het van belang dat je begripvol bent en de tijd neemt. Zorg ervoor dat je genoeg ontspanning pakt, zowel voor jezelf als je crush of partner.

Stevig in je schoenen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sterrenbeeld Vissen

Vissen, jij start je 2024 sterk! Vorig jaar was niet bepaald een peulenschil, maar door jouw flexibele instelling en empathisch vermogen wist je jezelf er toch nog soepel doorheen te manoeuvreren. En dat zal in januari zijn vruchten afwerpen, zowel in je relationele als je professionele leven.

Je kunt deze maand ook genieten van een zinderende seksdrive. Of je nu single bent of in een relatie zit, geen beter moment om je nachtkastje aan te vullen met een spannende nieuwe (koppel) toy. Of misschien heb je nog wel wat uit te pakken van kerstavond? Je zit vol ondeugd en het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken…

Beloon jezelf met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sterrenbeeld ram

Pas je wel een beetje op jezelf, Ram? Dat je ambitieuze doelen hebt voor het nieuwe jaar is bewonderenswaardig, maar loop je te hard van stapel, dan haal je vliegensvlug de lol eruit! Snel-snel-snel is niet altijd het beste tempo; slow and steady wins the race. Hetzelfde geldt voor goede seks 😉

December was een hectische maand, dus je doet er goed aan om even te reflecteren. Pak een paar daagjes voor jezelf om je hoofd leeg te maken en je plannen op een rijtje te zetten, vooral als je ze op de langere termijn wil waarmaken. Wij weten wel wat om je daarbij te helpen!

Laad je batterij op met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sterrenbeeld stier

Jouw januari staat in het teken van onweerstaanbare aantrekkingskracht, Stier! De sterren voorspellen een intens verlangen, waarbij bijna geen woord uitgewisseld hoeft te worden. Er schuilt echter een addertje onder het gras; terwijl de vonken van passie hoog oplaaien, moet je uitkijken voor onuitgesproken verwachtingen.

Blijf dus alert op de gevoelens en behoeften van jezelf en je partner. Speel open kaart en check altijd of iets wel of niet kan, voordat je eraan begint! Zo kun je onnodige verwarring en miscommunicatie vermijden.

Doe een vibe check met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sterrenbeeld tweelingen

Jij bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar, Tweelingen! Januari staat in het teken van relaties opbouwen voor jou. Intimiteit gaat namelijk verder dan alleen seks. Ga daarom vooral op ontdekkingstocht met je partner of je date. Niet alleen in de slaapkamer, maar ook daar buiten. Dit versterkt jullie connectie aanzienlijk!

Januari is natuurlijk ook de maand van nieuwe kansen en mogelijkheden. Als je een duidelijk doel voor ogen hebt, zoals een nieuwe relatie, ga er dan voor, Tweelingen! Jij kan alles bereiken wat je wil, hoewel het soms wat langer duurt dan je zou willen. Eén van je grootste valkuilen is namelijk dat je wat ongeduldig kan zijn, dus hou altijd in je achterhoofd dat sommige dingen nou eenmaal tijd nodig hebben. Good things come to those who wait.

Neem je tijd met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sterrenbeeld kreeft

Het nieuwe jaar begint goed voor jou, Kreeft. Na een wat een rustigere, romantische maand voel je je herboren en helemaal klaar voor een nieuwe start. Je staat open voor nieuwe ideeën en de seksuele energie bruist door je aderen. Laat je lekker leiden door je onderbuikgevoel als het aankomt op je slaapkameravonturen en je zult zien dat je onzekerheden naar de achtergrond verdwijnen, waardoor je nog meer kunt genieten dan anders.  

Het is deze maand wel belangrijk dat je andere mensen niet voor je laat bepalen wat je wel of niet wil, ook je partner of date niet. Sta open voor verandering, maar bewaak ook daarin je grenzen door naar je gevoel te blijven luisteren.

Verwen jezelf met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sterrenbeeld leeuw

Je hebt de neiging om een beetje in een sleur te belanden in januari. Breek eruit door nieuwe dingen te ondernemen. Regel bijvoorbeeld een romantische hotelovernachting of plan een reis naar een zonbestemming. Natuurlijk hoeft het niet per se zoiets groots te zijn. Een romantisch diner voor twee of een dagje weg naar een nieuwe stad is ook erg leuk en effectief!

In je relatie of je dateleven loop je soms iets te hard van stapel in een onbewuste poging om de sleur te doorbreken. Wees hier voorzichtig mee, want voor je het weet sleep je je (bed)partner ergens in mee dat niet zo goed uitpakt als je had gedacht.

Breek de sleur met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sterrenbeeld maagd

Januari is de tijd van een nieuw begin, Maagd. Je kan je hierdoor misschien wat melancholisch voelen, maar het geeft ook weer nieuwe kansen. Laat alle negatieve ervaringen en gevoelens van het afgelopen jaar los en omarm de mogelijkheden die voor je open staan.

Is er iets wat je altijd al een keer hebt willen doen? Het maakt niet uit hoe klein of hoe groot het is, dit is het moment! Of het nu een spannend rollenspel in de slaapkamer is of het vinden van een nieuwe liefde, de enige die jouw dromen waar kan maken ben je zelf. Dus raap al je moed bijeen en ga aan de slag met je hernieuwde (seksuele) energie!

Maak je dromen waar met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sterrenbeeld weegschaal

Jij hebt naar jouw gevoel 2023 goed afgesloten en je bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar, Weegschaal. Je hebt vooral zin om op seksueel gebied lekker te experimenteren met nieuwe toys of andere standjes. Als je met iemand het bed deelt, ga dan niet alleen mee in wat diegene wil, maar geef ook je eigen wensen aan. Je geeft graag, maar laat jezelf daar niet onder lijden.

Het kan zijn dat problemen uit het verleden tussen jou en je (bed)partner weer opkomen, maar probeer zo min mogelijk oude koeien uit de sloot te halen als dit niet nodig is. Mocht het naar jouw gevoel toch nog een gesprek nodig hebben, stel het dan vooral niet te lang uit. Het is belangrijk dat je je niet laat overrompelen door te veel emoties en hier met een koel hoofd in gaat. Met een stukje empathie van beide kanten kom je al een heel eind!

Bereid je voor op 2024 met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sterrenbeeld schorpioen

Jij walst 2024 in met goede moed en een positieve mindset, Schorpioen. Er zal geen gebrek zijn aan motivatie en zelfvertrouwen en er is maar weinig wat jou kan stoppen. Vergeet met deze energie niet om rustmomenten te pakken om op te laden. Het lijkt soms dat je alsmaar door kunt gaan, maar dan loop je risico dat dit dubbel zo hard terugkomt. Balans is wat belangrijk is!

Je hebt het goede voornemen om stappen te maken in je liefdesleven. Of dat nou betekent dat je je relatie met je huidige partner naar een hoger niveau tilt of dat je weer de datingpoel in stapt om de liefde van je leven te vinden. En als je een keer moet ontspannen, dan is een dagje in bed met je partner, scharrel of toy de ultieme oplossing.

Blijf in balans met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter, jij begint 2024 met een goede lading seksuele energie. Als je een (bed)partner hebt, kan het voor diegene misschien zelfs wel te veel van het goede worden. Ben je single in dit geval, ga op zoek naar nieuwe bedpartners om mee te experimenteren of investeer in een luxe toy die jouw tempo deze maand bij kan houden.

Zorg er wel voor dat je je niet laat leiden door je eindeloze lust, vooral niet als je met een partner bent. Hoewel het heerlijk is om spontaan op de keukentafel seks te hebben, is het belangrijk dat je partner dit ook wil. Blijf goed communiceren met je (bed)partner en zie hun wensen en grenzen niet over het hoofd. Als jullie op één lijn zitten, dan kom jij zeker wel aan jouw trekken in januari

Voer het tempo op met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sterrenbeeld steenbok

Januari is voor jou de perfecte maand om je leven te organiseren en doelen te stellen voor de rest van het jaar, Steenbok. Je neemt de touwtjes in handen van je eigen leven, maar natuurlijk ook binnen je seksleven. Je pakt je dateleven weer met hernieuwde passie op als je single bent en met succes! Anderen voelen zich aangetrokken tot je proactiviteit.

Als je een relatie hebt, wordt jouw partner blij verrast! Je regelt dates, neemt de leiding in de slaapkamer en komt met eindeloos veel ideeën om jullie relatie romantische én spicy twists te geven. Probeer dit natuurlijk niet op te dringen en communiceer over wat jullie wel en niet fijn vonden aan jullie nieuwe gezamenlijke avonturen.

Geef je liefdesleven een spicy twist met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van de maand oktober? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand! Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari) Waterman De dagen worden korter en de temperaturen d…
7.754 keer bekeken
6.747 keer bekeken

Geschreven door

Het is weer tijd voor de bloemetjes en de bijtjes , want de sterren van de lente verschijnen! We laten de koude maanden langzaam achter ons en het is tijd om het warme weer te omhelzen… maar wie omhels jij deze maand? De sterren vertellen je mee…
6.747 keer bekeken