door MarvelousMir

Sekshoroscoop April 2022

1 april 2022 door MarvelousMir

April is altijd een mooie maand voor de natuur: de temperaturen stijgen, de bloemetjes bloeien en de bijtjes zoemen door de lucht. Ben jij benieuwd wat april jou te bieden heeft? Stijgen de temperaturen ook in jouw slaapkamer of klinkt slechts het gezoem van een eenzame vibrator…?

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Afgelopen maand zat boordevol nieuwe ervaringen en daardoor voel je je opgewekt! Niet meer dan logisch dat je er zin in hebt deze maand. Maar gun je partner en de mensen om je heen wat ruimte. Niet iedereen kan jouw energie evenaren! De meesten hebben wat tijd nodig om op gang te komen. En zeg nou zelf, je bent een beetje geneigd om jezelf snel uit te putten. Als je goed gebruik wil maken van die creatieve bui, vergeet dan niet dat je in je eentje ook een hoop kan bereiken. Wanneer heb je voor ’t laatst wat (tijd) in jezelf gestoken? 😉

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

Het liefst houd jij je meningen voor je, Vissen, maar je mag je best wat meer uitspreken. Doordat die gevoelens en gedachten in je hoofd blijven rondspoken, raak je onnodig gestrest en het laatste wat jij deze maand kan gebruiken is prestatieproblemen! April biedt nieuwe kansen in de liefde, dus grijp ze met beide handen aan! Het zal je verbazen hoeveel je met je secret crush gemeen hebt. Heb jij een partner? Tijd om die opgekropte verlangens te delen. Hij/zij helpt je graag een handje om tot rust te komen!

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

Je (seks)partner is helemaal ondersteboven van jou deze maand, Ram! April ontwaakt het beest in jou. Blijf wel gevarieerd bezig. Probeer eens wat nieuwe standjes uit, of neem de tijd om elkaars erogene zones te verkennen. Een beetje hete wax van de massagekaars kan daarbij helpen! Ondanks dat je afgelopen maand wat bezorgd was over jullie relatie, is alles toch weer op zijn pootjes terechtgekomen. Wel blijkt maar weer dat je bepaalde problemen niet voor je uit kan schuiven. Je bent gewend om goed voor jezelf te zorgen, maar verlies zijn/haar verlangens niet uit het oog! Dat geldt zowel buiten als binnen de slaapkamer.

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

Deze maand ben je geneigd oude herinneringen op te halen, Stier. Je twijfelt of je hier en daar de juiste besluiten hebt genomen, maar je mag jezelf best wat meer credit geven! Je zet je ten slotte volledig in en probeert altijd begrip te tonen voor de mensen om je heen. Je krijgt het misschien niet altijd te horen, maar wees gerust dat dat wordt opgemerkt!

Of je nu alleen bent of samen met je partner, focus op het creëren van fijne, nieuwe momenten! Geen oude koeien uit de sloot halen dus 😉

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Hou je maar goed vast, Tweelingen. April wordt namelijk een wilde rit! Je staat constant in tweestrijd en weet niet goed welke kant je op moet gaan. Je voelt een enorme drang naar vrijheid, maar vindt het ook moeilijk om je comfort zone te verlaten. Of je nu in een relatie zit of single bent, durf de gebaande paden en je routines los te laten en nieuwe dingen te proberen. Net als met elk ander aspect van je leven is het ook op seksueel gebied belangrijk om fouten te maken, want dat is de enige manier om te groeien. Je zult een balans moeten vinden in het loslaten van vastgeroeste patronen en het proberen van nieuwe dingen. Jouw creativiteit kent geen grenzen, Tweelingen, dus maak hier gebruik van in de slaapkamer! Je (bed)partner zal aangenaam verrast zijn en het zal jouw seksleven naar een hoger niveau tillen.

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

April is een explosieve maand voor jou, Kreeft. Je ervaart veel overweldigende emoties en laat je daar regelmatig door meeslepen. Probeer negatieve emoties niet af te reageren op je partner of andere mensen om je heen, maar bewaar deze extra energie juist voor de slaapkamer. Jouw libido stijgt deze maand ook behoorlijk. Als je jouw verhoogde libido op een goede manier combineert met de energie van je emoties, kan dit leiden tot explosief genot tussen de lakens! Probeer tussendoor ook wat meer te ontspannen en aandacht aan je seksuele zelf te besteden, bijvoorbeeld door te masturberen, een nieuwe toy te proberen of een erotisch verhaal te lezen.

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

De sterren hebben een maand vol passie voor jou in petto, Leeuw! Jouw seksuele energie is deze maand bijna grenzeloos en een groot verlangen om nieuwe seksuele avonturen aan te gaan bloeit in je op. Als je een partner hebt, zorg er dan voor dat je zijn of haar genot niet uit het oog verliest. Je kan je namelijk nog wel eens laten meeslepen door jouw eigen verlangen. Als je single bent dan kun je je naar hartenlust uitleven, maar zorg er wel voor dat je niet meteen in zeven sloten tegelijk loopt. Je drang naar onafhankelijkheid kan namelijk ook nadelige gevolgen hebben voor de mensen om je heen. Dus laat je heerlijk meevoeren door je verlangen en geniet van de bevrijding dat het met zich meebrengt, maar neem af en toe ook even een stapje terug om het overzicht te behouden.

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

Waar jij deze maand vooral behoefte aan hebt, is liefde en geborgenheid, Maagd. April is een zeer positieve maand voor jou, maar er zijn wel valkuilen waar je voor op moet passen. Jouw verlangen naar lichamelijk contact is namelijk erg groot en je hebt daardoor de neiging om je iets te veel vast te klampen aan je (potentiële) partner. Ook wil je graag de controle houden over alles en op die manier positieve veranderingen te forceren in je relaties en seksleven. Probeer de controle los te laten en alles op zijn eigen tempo te laten gebeuren. Dan komt alles op z’n pootjes terecht en zullen nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden zich vanzelf aan je ontvouwen. If it’s meant to be, it will happen.

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

Terwijl de bloemetjes buiten bloeien en de bijtjes om je heen zoemen, ben jij bezig met jouw eigen flora en fauna. Je geeft al wat extra tender love and care aan jouw intieme zone en dat is helemaal goed! Denk er wel om, je hoeft voor je intieme zone géén zeep te gebruiken. Sterker nog, we raden het juist af. Gewoon water is voldoende. Terug naar de voorspelling van deze maand: je zal nieuwe manieren van intimiteit ontdekken! Je zal ervaren dat intimiteit meer is dan seks en penetratie. Je vind het ook in de kleine dingen zoals knuffelen, een romantische date en wanneer iemand écht tijd voor je vrijmaakt. Nadat je een echt diepe connectie met iemand hebt ervaren, zal je merken dat je ook sneller en makkelijker tot een orgasme komt!

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

Oeh… sexy, lexy. Komt het door het zonnetje? Door de stijgende temperaturen? Of omdat je gewoon heel goed in je vel zit? Hoe dan ook, jij loopt rond als een echte horndog. Je bent continu opgewonden en ziet alleen maar aantrekkelijke mensen om je heen. Keep it in your pants, Schorpioen! Nee, in alle serieusheid valt het wel mee. Je libido zal wat hoger zijn, maar dat kan je goed beheersen. Je partner of vaste scharrel is er om jou een handje te helpen en samen zullen jullie ontzettend spannende en hete avondjes beleven.

Single schorpioenen zullen iets vaker de hand aan zichzelf slaan deze maand en merken dat ze meer willen! Dus gewoon masturberen zoals je gewend bent, voelt te saai. Probeer dan te experimenteren met tepel- of anale stimulatie, en je zal merken dat je een intenser orgasme ervaart!

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Deze maand ben jij een bundel van positieve energie. Je voelt je zelfverzekerd, sterk en positief en dat merken de mensen uit je omgeving ook. Kijk dus niet verbaast op als meerdere mensen toenadering tot je zoeken. Een oude vlam, een leuk persoon uit de kroeg, een vriendelijke buur?! April is niet de maand om jezelf 100% aandacht te geven, want je hebt zo veel te doen. Iedereen wil wat van je en je agenda is daardoor overvol. Meestal zeggen we ‘maak tijd voor jezelf’, maar nu kan het wel eens heel goed uitpakken als je alles op alles zet voor anderen. Je zal er namelijk rijkelijk voor beloond worden aan het eind van de maand.

Probeer deze maand ook eens iets meer aandacht te besteden aan voorspel, want hand- en mondwerk kan nooit kwaad 😉

Lekker opwarmen met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Het oeroude en beetje suffe gezegde ‘april doet wat hij wil’ is voor jou deze maand echt van toepassing. Want je kan een liefdesaanzoek krijgen uit zeer onverwachte hoek of ineens merken dat jij gevoelens hebt voor iemand terwijl je daar nooit eerder bij stil hebt gestaan! Aan de andere kant kan de single Steenbok het gevoel krijgen nooit de ware te ontmoeten en voor altijd alleen te blijven, maar maak jezelf niet gek. Alles komt goed. Jouw gevoelens zijn net zo wisselvallig als het weer. En dat is niet erg, als je er maar op voorbereid bent. En dat ben je nu, dankzij de sterren!

Weet je wat helpt om je gedachten op nul te zetten en lekker te ontspannen? Je voelt het vast al aankomen, maar het antwoord is: een goed potje seks! Of dat nou solo of met een partner is.

Lekker opwarmen met…

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid