Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.351 keer bekeken

Seks ná de pandemie; dit is de toekomst van seks

5 mei 2021,

geschreven door

Rennen we na de lockdown allemaal rond als geile beren? Of doen we alles om een vaste partner te houden of vinden zodat we een mogelijke volgende pandemie niet alleen hoeven te ervaren? Ben jij ook zo benieuwd hoe de seks en jouw seksleven na de lockdown zijn? Wij hebben het antwoord!

Cosmopolitan en Esquire deden in samenwerking met het Kinsley Institute onderzoek naar het toekomstige seksleven van 2000 mensen van over de hele wereld. Ze spraken daarnaast met seksuologen, wetenschappers en kwamen tot een conclusie: Seks na de pandemie zal meer diepgang hebben! En dan bedoelen we niet diep als in balls deep, maar als in: een echte connectie en vol met gevoelens diep.

Seks voor en seks ná de pandemie

Voor de pandemie ging het voor veel mensen zo: Na uren swipen op tinder, de perfecte openingszin en de verplichte praatjes online werd er afgesproken. En ja, nu je er toch bent, kan je net zo goed meteen samen het bed in duiken. En dan je best doen om de andere een onvergetelijke ervaring te beleven? Nou reken naar maar niet op. Mensen houden van jagen. En al die datingapps zorgen ervoor dat we graag willen jagen. Maar niet op onvergetelijke, mind blowing seksuele ervaringen. Nee we jagen op zo veel mogelijk likes, swipes en matches. Het gaat op het jagen, niet om het veroveren. En dat is jammer. Máár gelukkig heeft de pandemie een mooi effect gebracht.

“We jagen niet op onvergetelijke seksuele ervaringen, we jagen op zo veel mogelijk likes, swipes en matches.”

We willen betere, meer spannend en meer bijzondere seks! Doei casual hook-ups. Hallo diepe connecties. 37% van de ondervraagden geeft aan nu langer te willen wachten voor ze seks hebben. De lockdown leerde ons dat we maanden zonder seks kunnen en dat de wered niet vergaat, of nou ja… niet omdat jij geen seks hebt in ieder geval.

romantische date

Time to think things over

De lockdown was dé tijd om slechte date gewoontes te doorbreken. Want door simpelweg niet te daten konden we allemaal goed nadenken over onze aanpak. Was jij aan het daten om het daten zelf? Voor afleiding? Of hoopte je echt de ware te ontmoeten? We hebben nu allemaal rustig de tijd gehad om hier over na te denken. Het kan zijn dat je na de pandemie juist behoefte hebt aan veel, heel veel sociale contacten en de schade wil inhalen. Maar het kan ook dat je juist het besef hebt dat je niemand nodig hebt en het alleen prima doet. Wat jouw keuze ook is: alles is goed.

“Was jij aan het daten om het daten zelf? Voor afleiding? Of hoopte je echt de ware te ontmoeten?”

lesbisch stel

Doei pandemie, hallo experimenteren

Dat het merendeel van de ondervraagden aangeeft in de toekomst te gaan voor meer diepgang en connectie, betekent niet – wij herhalen: niet dat de toekomst van seks saai is. In tegendeel. Want met die diepere connectie komt betere seks. We willen niet meer, maar we willen wel beter en spannender! Dus laat het experimenteren beginnen!

Hoe denk jij over seks na de pandemie?

2 reacties

  1. Je kan mij niet vertellen, dat er tijdens de pandemie, alleenstaanden geen contact hebben gezocht met een andere partner, voor de seksuele behoefte die er bij iedereen nou eenmaal is.

    Solo seks is ook erg lekker, maar wees eerlijk wanneer je samen kan smelten in vurige passie en ook dan diepgang ervaart omdat je elkaar echt ziet en niet alleen gefocust bent op het even vol laten blaffen van een kut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.729 keer bekeken

Geschreven door

Mannen met een erectieprobleem gooien er een blauw pilletje in en voilà: een urenlange erectie. Klinkt simpel, is simpel. Maar werkt dat wondermiddel ook voor vrouwen? Daar zijn de meningen in wetenschapland over verdeeld. Wij zochten de waarheid ov…
3.729 keer bekeken