NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.220 keer bekeken

QUIZ: Weet jij alles over sexting?

1 november 2019,

geschreven door

Sexting is hot! Uiteraard is dit niet alleen populair onder de jeugd, maar ook de volwassen generatie is niet vies van wat digitale pleziertjes. Maar er zitten ook keerzijdes aan het online doorsturen van foto’s en video’s. Enkele emoticons kunnen geen kwaad, maar wat dan wel? En hoeveel weet jij eigenlijk over sexting? Doe de quiz!

Wat betekent de emoji combinatie: 🍑+📞

Giphy

Deze combinatie van emoji's betekent natuurlijk booty call! Dit is één van de meest gebruikte sexting combinatie om duidelijk te maken wat je precies wil.

Waar staat de term sexting voor?

Giphy

De term sexting is een combinatie van de Engelse woorden 'sex' en 'texting'. Eigenlijk is het niks meer dan het verzenden van seksueel getinte berichten, foto’s en/of video’s via mobiele telefoon en andere mobiele media.

Hoeveel jongeren doen er aan sexting?

Giphy

Onder de jongeren stuurt 1 op de 15 jongeren online seksueel getinte berichten. Over volwassenen die aan sexting doen zijn geen cijfers bekend.

Wat zijn de meest gebruikte applicaties voor sexting?

Giphy

De apps die het meest gebruikt worden voor sexting zijn Snapchat, Instagram en KIK. Dat komt doordat je foto's verdwijnen nadat ze zijn geopend op Snapchat en Instagram DM. KIK is enorm populair, want dit is een anonieme berichtenservice waar je foto's een enorm gecompliceerde beveiliging meekrijgen.

Wat is sexting basisregel nr. 1?

Giphy

Er zijn meerdere basisregels, maar de belangrijkste is toch wel dat je je hoofd niet op de foto mag zetten. Als één van de verzonden foto's ooit uitlekt sta je er in ieder geval 'onherkenbaar' op!

Sexting is onder andere goed voor...

Giphy

Inderdaad, alle antwoorden zijn eigenlijk goed. Want sexting kan enorm goed bijdragen aan je algehele seksuele ontwikkeling op jonge en latere leeftijd.


Doe jij wel eens aan sexting en hoe pak je dit aan? Of ben jij totaal niet van het digitale verleiden?

2 Responses

  1. vraag 1, wat houdt sexting in.. antwoord juist: berichten uitwisselen. Fout: naaktfoto’s.

    Vraagt 2: hoeveel mensen doen aan sexting.. ik antwoord 1 op 5=Fout
    toelichting:1 op de 15 gaan uit de kleren voor foto.

    euhm. zie vraag 1..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.603 keer bekeken

Geschreven door

Misschien durf je het niet aan iedereen toe te geven, maar jij hebt vast weleens een ‘vies’ filmpje of twee op het internet gezien. Is porno nog vrij nieuw voor je, of heb je alle categorieën wel doorgespit? Ontdek hoeveel jij ervan afweet met d…
16.603 keer bekeken