Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.256 keer bekeken

QUIZ: Waar dient dit BDSM speeltje voor?

20 december 2019,

geschreven door

Wanneer je niet heel bekend bent in de wereld van BDSM, zullen een hoop speeltjes waarschijnlijk de nodige vraagtekens bij je oproepen. Om je kennis te testen hebben we daarom deze quiz in het leven geroepen. We zijn benieuwd of jij weet waar elk speeltje voor is!

Wat kan je met dit seksspeeltje?



Het speeltje heeft wel wat weg van een notenkraker en eigenlijk is dat het ook 😉 Het gaat hier om een ballenklem die de onderdanige dwingt om op zijn knieën te blijven zitten. Mocht hij toch een poging doen om op te staan, dan zal de druk op zijn ballen enorm zijn. Voor de echte sadisten!

En waar dient deze toy voor?



Dit is een setje met drie tepel- en clitoriszuigers. Deze tepel- en clitorisset maakt je tepels keihard waardoor je borsten er mooier uit gaan zien. Daarnaast zijn ze ook geschikt om op de clitoris te gebruiken. De set zorgt voor een heerlijk zuigend gevoel. De zuigers zuigen vacuüm door aan het bovenste draaiknop aan te draaien.

Wat is dit?



Dit is een schaamlippen spreider. Een schaamlippen spreider is bedoeld om in te brengen en vervolgens de intieme delen van de vagina bloot te leggen. De speeltjes worden vaak gecombineerd met een vorm van bondage. Daar lig je dan.....vastgebonden en met je vagina gespreid!

Wat is dit voor een BDSM speeltje?



Dit is een vibrerende dilator. Hoewel het wel wat weg heeft van anaal kralen, gaat dit speeltje toch echt in je plasbuis! Het is de bedoeling dat je elk balletje voorzichtig in de plasbuis brengt. De dilator heeft een bullet vibrator die je kunt aanzetten wanneer je het speeltje hebt ingebracht.

En dit?



De Musk Toque is een mouth gag die ervoor zorgt dat jouw onderdanige eindeloos kan genieten van jouw geur. Draag het eerst als onderbroek en gebruik hem later bij je onderdanige als masker.

Weet jij wat dit is?



Dit is een mondspreider. Met een mondspreider wordt de mond van de onderdanige wagenwijd opengehouden. Je sub zal hierdoor enorm gaan kwijlen. Erg vernederend en daardoor voor de Dominant des te leuker!

Hoeveel vragen had jij goed? Deel het met ons in een reactie hieronder!

1 reactie

  1. 3 uit 6, ik vond het zelf nog meevallen die score. Er zijn de meest merkwaardige attributen waar mensen (blijkbaar) hun plezier mee beleven. Zoveel mensen, zoveel voorkeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.699 keer bekeken

Geschreven door

Wij geloven dat iedereen een goede basiskennis nodig heeft op het gebied van seks. Seks is namelijk doodgewoon én een erg prettige tijdsbesteding. Ben jij benieuwd hoe het met jouw kennis op het gebied van piemels gesteld is? Wij in ieder geval wel!…
14.699 keer bekeken
3.336 keer bekeken

Geschreven door

Als je een dildo zou zijn, wat voor type dildo zou je dan zijn? Dit heb jij jezelf vast weleens afgevraagd! Niet? Nouja, in elk geval hebben we deze quiz voor je! Mocht je in reïncarnatie geloven, dan weet je alvast als welke dildo je wellicht terug…
3.336 keer bekeken