Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Podcast #4 – Relaties

23 juli 2021,

geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier is de EasyToys Podcast zonder naam (voor nu! 😉 )

Over de vierde aflevering

De twee kletsmajoren vinden elkaar deze week weer in onze studio. Suus is weer helemaal beter en Daan is volledig uitgewaaid op Ameland. Deze week bespreekt het koppel verschillende aspecten rondom relaties. Hoeveel dates heb je voordat je echt voor de real deal gaat? Hoe voorkom je een sleur binnen een relatie? Hebben Daan en Suus überhaupt wel een lange relatie gehad? Daarnaast wordt de naam van de podcast ook eindelijk bekend gemaakt. Ook zo nieuwsgierig? Luister snel aflevering vier!

Over de Hosts

Meet Daan! Daan is 25 jaar en woont in de stad Groningen. In 2019 startte hij zijn YouTube kanaal onder de naam Creffie en met bijna 50K abonnees is hij een groot succes onder de Nederlandse YouTubers. Je kan Daan hier volgen op Instagram.

 

 

Suus is net als haar co-host ook 25 jaar en woonachtig in Groningen. In 2020 startte ze als Content Creator bij EasyToys en sindsdien maakt ze toffe content op TikTok en Instagram waarbij ze vermakende en educatieve video’s post rondom het onderwerp seks. Je kan Suus hier volgen op Instagram.

Wat vind jij van deze aflevering van de podcast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.055 keer bekeken

Geschreven door

Thank God, it’s Friday! Niet alleen het weekend staat voor de deur, vrijdag betekent ook een nieuwe aflevering van BedBabbels. Een aantal van onze collega’s van EasyToys duiken met elkaar het bed in en bespreken daar de meest spannende stellingen én…
2.055 keer bekeken