Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

923 keer bekeken

Pink Friday Deals: toys met de allerhoogste kortingen

26 mei 2023,

geschreven door

Tijdens Pink Friday vind je de hoogste kortingen en beste deals in onze webshop. Maar welke toy is nou de beste keus voor jou? Geen zorgen! Wij helpen je op weg met deze toygids, zodat je de perfecte deal scoort tijdens Pink Friday. Bezoek ook onze shop voor een overzicht van alle aanbiedingen!

TIP!Al deze aanbiedingen gelden maar voor korte tijd. Wees er dus snel bij!

Gebruik de navigatie hieronder om jouw perfecte toy te vinden.

Waar ben je naar op zoek?

Hoeveel ervaring heb je met toys?

Wat is je budget?

Voor wie?

Voor vrouwen

Tijdens Pink Friday vind je de beste deals op de populairste seksspeeltjes voor vrouwen. Ga voor je favoriet of probeer eens iets nieuws. En dat allemaal voor een zacht prijsje! Welke toy ga jij uitproberen?


Voor mannen

Ook voor mannen zijn er hoge kortingen op de beste sextoys tijdens Pink Friday! Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, deze deals wil je zeker niet missen. Wat wordt jouw volgende toy?


Voor koppels

Wil je lekker samen met je partner genieten van extra genot in de slaapkamer? Ga dan voor een seksspeeltje voor koppels en til je seksleven naar een hoger niveau! Met onderstaande Pink Friday Deals breiden jullie eenvoudig jullie opties en ervaringen tussen de lakens uit en leren jullie elkaar nog beter kennen. Ben je klaar voor extra genot en intimiteit?

Ervaring

Ik ben een beginner

Heb je nog nooit een toy gebruikt of kan je het aantal keer dat je een speeltje hebt geprobeerd op één hand tellen? Begin dan met een beginners toy, zodat je op je eigen tempo kunt ontdekken wat voor jou werkt en wat niet zonder meteen een dure toy aan te schaffen. Onderstaande Pink Friday Deals zijn met zorg geselecteerd, speciaal voor de beginnende genieter. Hiermee zit je dus altijd goed!


Ik heb al wat ervaring

Als je al een aantal toys hebt geprobeerd en ongeveer wel weet wat je fijn vindt en wat niet, dan is het tijd voor een volgende stap. Misschien wil je gaan voor een speeltje die op iets lijkt wat je al hebt, maar net iets meer te bieden heeft. Of misschien wil je je horizon verbreden en iets compleet nieuws proberen, iets waar je wat meer creativiteit in kwijt kan. Die next step wordt zeker een succes met deze Pink Friday Deals!


Ik ben inmiddels een expert

Je draait je hand niet meer om voor een luxe vibrator of een vibrerende cockring en je hebt de meeste dingen inmiddels wel een keer gezien of geprobeerd. Jij bent een toy expert! Jou maken we niet blij met een simpele cockring of een bullet vibrator. Nee, jij hebt een uitdaging nodig. Iets waar je niet zomaar op uit bent gekeken en waar je keer op keer van kan genieten zonder je te vervelen. Met deze speeltjes gaat dat zeker lukken!

Budget

Onder de €25

Tijdens Pink Friday hebben we zulke hoge kortingen dat een heel groot deel van ons assortiment te verkrijgen is voor minder dan €25 euro! Als je nog niet zoveel ervaring hebt met toys of als je vooral je toy-collectie uit wil breiden, dan zit hier zeker een geschikt speeltje voor jou bij.


Tussen de €25 en €50

Kijk je weleens verlekkerd naar toys die in een wat hogere prijsklasse vallen, maar is je budget niet helemaal toereikend? Dan is dit je kans om een toy te scoren in een wat hogere prijsklasse, maar dan voor een heel zacht prijsje! Met deze aanraders zit je altijd goed.


Boven de €50

Ben je vooral op zoek naar kwaliteit, maar dan wel voor een verlaagde prijs? Dan zijn onderstaande toys misschien iets voor jou. Deze Pink Friday Deals mag je namelijk echt niet missen!

Welke Pink Friday Deal kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.660 keer bekeken

Geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of li…
1.660 keer bekeken
197 keer bekeken

Geschreven door

Ben je op zoek naar je eerste speeltje of wil je graag een toy die de clitoris én de G-spot tegelijkertijd stimuleert? Dan is een rabbit vibrator iets voor jou! Deze schattige toy is niet voor niets een van de meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen. Wil je een…
197 keer bekeken