Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

mount clitoris
523 keer bekeken

Ontdek Mount Clitoris. Beklim jij deze berg samen met EasyToys?!

8 mei 2024,

geschreven door

Welkom bij The Clitoris Conquest. De zoektocht waarmee wij awareness vragen voor de orgasme-kloof. Want vrouwen bereiken in vergelijking met mannen nog altijd veel minder vaak hun hoogtepunt tijdens seks met een partner. Tijd om daar verandering in te brengen. Are you coming with us?!

Mount Clitoris ⛰️

Ga jij mee op expeditie naar Mount Clitoris? Dé ultieme zoektocht naar de clitoris. Je weet wel, dat magische knopje dat voor ongekend genot en heerlijke hoogtepunten zorgt bij de vrouw.

Helaas is de clitoris voor (te) veel mensen nog onbekend terrein. Met de orgasmekloof als gevolg: vrouwen bereiken veel minder vaak hun orgasme tijdens de seks dan mannen. Terwijl dit echt niet zou hoeven!

Er zijn een aantal redenen voor de orgasmekloof, waaronder gebrekkige kennis en onwetendheid over de clitoris. Daarom laat EasyToys zien hoe jij die ‘berg’ moet beklimmen, zodat we allemaal ons hoogtepunt kunnen bereiken. Dus kom met ons mee op The Clitoris Conquest en leer hoe jij haar tussen de lakens kunt veroveren!

Are you coming with us?!

Wat is de orgasmekloof?

De orgasmekloof, of orgasm gap, is simpel gezegd het feit dat mannen veel vaker een orgasme hebben tijdens seks dan vrouwen. De reden? Dit komt vaak door een mix van culturele verwachtingen, slechte communicatie en soms gewoon een gebrek aan aandacht voor wat vrouwen écht nodig hebben in bed.
(Spoiler: het is clitorale stimulatie!).

De orgasmekloof laat zien dat er nog steeds werk aan de winkel is voor gelijkheid en eerlijke seksuele ervaringen tussen mannen en vrouwen.

Spoiler: vrouwen hebben clitorale stimulatie nodig tijdens de seks!

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 95% van de mannen (bijna) altijd een orgasm bereikt tijdens de seks, terwijl dit voor 65% van de vrouwen geldt.

Een orgasme is niet noodzakelijk voor goede seks, en het is geen graadmeter voor hoe goed de seks is. Maar het feit dat er zo’n groot verschil zit in het orgasme van mannen en vrouwen vinden wij geen goede zaak.

Daarom gaan we met The Clitoris Conquest op zoek naar de clitoris om ervoor te zorgen dat iedereen dit gouden genotsknopje weet te vinden!

Seks doe je samen, klaarkomen ook. Let her finish first en kom samen over die finish!

Wat kan jij doen om de orgasmekloof te dichten?

Wat kan jij nou doen om de orgasmekloof te dichten?

Toys, toys, toys 🍭

Simpel: gebruik EasyToys! Die climax bereiken is voor de meeste mannen geen probleem, maar vrouwen hebben vaak wat meer nodig om tot dat punt te komen.

En wat jij met je handen misschien niet voor elkaar krijgt, kan een speeltje vaak wel. Neem bijvoorbeeld een clitoris vibrator.

Durf te communiceren 📣

Daarnaast is communicatie ook hier erg belangrijk. Zo moet jij als partner om hulp durven vragen. Schaam je niet en vraag gewoon wat zij lekker vindt en hoe ze het wil.

En als vrouw hoef je je niet bezwaard te voelen om te vertellen wat jij lekker vindt en hoe jij het makkelijkst tot je hoogtepunt komt. 

 

Faken? Please niet 🚫

En faken? Doe dat alsjeblieft niet. Want op die manier kom jij niet aan je trekken én weet je partner niet dat hij beter zijn best moet doen. Door te faken komen jullie er dus allebei best beroerd vanaf. En onthoud… eerlijkheid duurt het langst (en is in dit geval ook het lekkerst!).

Hoe denk jij dat we de orgasmekloof het beste kunnen dichten?

Check hier alle afleveringen van The Clitoris Conquest

Aflevering 1 "Exploring the hidden Valley"

Aflevering 2 :"Getting Wet"

Aflevering 3: "Reaching the Peak"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Als seksuoloog krijg ik bijna wekelijks vragen over wat ik eigenlijk doe en hoe het er in mijn praktijk precies aan toegaat. Die vragen beantwoord ik altijd graag, omdat ik ervan overtuigd ben: hoe beter je begrijpt wat een seksuoloog eigenlijk doet, hoe minder je een drempel zal…
144 keer bekeken