Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.830 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sextoys van juli

31 juli 2018,

geschreven door

Geen komkommertijd bij EasyToys. Ook in de afgelopen maand hebben we veel nieuwe producten in ons assortiment mogen verwelkomen. Waaronder twee nieuwe Womanizers! Wij weten in ieder geval waar we ons vakantiegeld aan gaan uitgeven 😉

Dé nieuwe womanizers

Elke sextoy van Womanizer tot nu toe was een groot succes. Wij verwachten dus ook dat de nieuwe luchtdruk speeltjes van dit merk een zomerhit worden. De Womanizer Classis en Premium zitten vol met de nieuwste technieken. Ze beloven je een nóg fijnere ervaring te geven dan hun voorgangers. Wordt een van deze twee luchtdrukvibrators jouw nieuwe beste vriend?

  • Geen producten gevonden

Fetish Fantasy Series

Fetish Fantasy Series is een submerk van Pipedream. De producten uit dit assortiment zijn zeer geschikt voor de beginnende BDSM’er. Mét en goede prijs-kwaliteitsverhouding. De oplettende bezoeker weet natuurlijk dat we dit merk al veel langer verkopen op EasyToys. Maar we hebben veel nieuwe producten toegevoegd, die het bekijken zeker waard zijn.

  • Geen producten gevonden

JimmyJane

Oh yes! De nieuwe speeltjes van JimmyJane zijn bij ons verkrijgbaar. We hebben ons assortiment flink uitgebreid. Zo verkopen we nu bijvoorbeeld de JimmyJane Evoke. Dit is een massagewiel, perfect voor een bijzonder voorspel. Dit speeltje is favoriet op de redactie, hij is namelijk ook héél geschikt voor een fijne nekmassage. Naast de Evoke hebben we nog meer speeltjes toegevoegd, die zeker het bewonderen waard zijn.

  • Geen producten gevonden

Neon Love Touch

Neon Love Touch is het merk bij uitstek voor de beginnende sextoy liefhebber. In hun assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een goede basiscollectie. De speeltjes zijn vriendelijk geprijsd en zijn van goede kwaliteit. Maar ook voor de meer ervaren gebruiker is dit een fijn merk, omdat je voor een klein bedrag jouw collectie kan uitbreiden. En hadden we al gezegd dat de kleuren fantastisch zijn?

  • Geen producten gevonden

Kiiroo

Denk je aan seks op afstand? Dan denk je aan Kiiroo. Kiiroo heeft namelijk de ultieme sextoys voor seks op afstand. Als jij en je partner samen willen genieten, maar niet samen zijn, dan is een setje van Kiiroo een leuke oplossing. Deze speeltjes maken namelijk contact met elkaar, waardoor het nét voelt alsof jullie samen in bed liggen.

  • Geen producten gevonden

Ook binnengekomen in juli

Naast deze uitgelichte merken, is er nog veel meer moois binnengekomen!

Hier zie je alle sextoys die nieuw bij ons zijn binnengekomen.

Welk nieuwe speeltje mag in jouw nachtkastje niet ontbreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.048 keer bekeken

Geschreven door

Wat zijn er deze maand weer toffe sextoys aan onze webshop toegevoegd! Wij doen altijd ons best om jou een uitgebreid en diverse collectie sextoys aan te kunnen bieden. Zodat er voor ieder wat wils is. Dat is deze maand zeker gelukt! We breidden ons …
1.048 keer bekeken