Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.616 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sextoys van augustus

31 augustus 2018,

geschreven door

Ook in augustus hebben we weer een hoop nieuwe seksspeeltjes mogen verwelkomen op EasyToys. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand komen aan bod in deze blog!

Nieuw merk: Nalone

Met Nalone heeft EasyToys een nieuwe collectie seksspeeltjes van topkwaliteit binnengehaald! De collectie omvat onder andere een serie wand vibrators, rabbit vibrators, vibrerende eitjes en prostaat stimulators. Alle speeltjes zijn gemaakt van zijdezacht en glad siliconen en voelen daardoor heerlijk aan op de huid. Hieronder lichten we een aantal speeltjes van Nalone verder uit.

Nalone Pure – verwarmende vibrator

Nu het weer wat kouder wordt in ons landje, is het prettig wanneer iets hebt wat je een beetje warm kan houden tijdens de regenachtige herfstdagen. Een lekker warm dekentje is fijn, maar onder de dekens liggen met een verwarmende vibrator is beter! De Nalone Pure heeft een gebogen top om de G-spot te stimuleren en een ander gedeelte dat op de clitoris komt te liggen. Naast de 7 verschillende vibratiestanden, beschikt de vibrator ook over een verwarmende functie. Deze verwarmt de schacht van de vibrator tot 42 graden voor extra genot!

Pearl Prostaat vibrator

De Nalone Pearl is een unieke prostaat vibrator die kan vibreren en roteren! Daarvoor heeft hij twee verschillende motoren aan boord, die los van elkaar kunnen worden bediend. Elke functie heeft daarnaast 7 verschillende standen waaruit je kunt kiezen. Deze stel je eenvoudig in met de draadloze afstandsbediening die wordt meegeleverd.

Nalone Jane – dubbele vibrator

Ben je op zoek naar een multifunctionele vibrator? Dan is de Nalone Jane misschien wel precies het speeltje wat je zoekt! De Nalone Jane is een bijzondere vibrator die aan beide kanten kan worden gebruikt. Eén kant is voorzien van een ronde kop, bedoeld voor externe stimulatie en massages. De andere kant kan worden ingebracht. De vibrator heeft twee motoren, die los van elkaar zijn te bedienen.

  • Geen producten gevonden

Nieuwe Gildo speeltjes!

Ben jij al bekend met ons eigen merk Gildo? Het merk bestaat uit een grote collectie massief glazen seksspeeltjes (voornamelijk dildo’s en buttplugs) met kleurrijke details en unieke stimulerende structuren aangebracht op de schacht. Onlangs hebben we weer een aantal nieuwe speeltjes van Gildo aan ons assortiment mogen toevoegen, waaronder twee sierlijke dildo’s waarmee je de prostaat of G-spot kunt stimuleren.

Omdat de speeltjes van Gildo van glas zijn gemaakt, lenen ze zich uitstekend voor temperature play. Leg hiervoor de dildo of buttplug voor gebruik in wat warm of koud water en het speeltje neemt de temperatuur in rap tempo over. En wanneer je de speeltjes van Gildo eventjes niet gebruikt, staan ze fantastisch op je schoorsteenmantel!

Vibrerende Mega Milker

Hoe kan je het leven van een hardwerkende man een beetje dragelijk maken? Nou, met een automatische masturbator bijvoorbeeld! Met de vibrerende mega milker kan jij het masturberen helemaal uitbesteden en je volledig focussen op je eigen genot. Doordat de masturbator is voorzien van een zuignap, bevestig je hem eenvoudig op elk glad en vlak oppervlak. Schakel vervolgens tussen één van de zeven vibratiestanden en het speeltje doet de rest! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Ook binnengekomen in augustus

Naast deze uitgelichte merken, is er nog veel meer moois binnengekomen!

Hier zie je alle sextoys die nieuw bij ons zijn binnengekomen.

Welk nieuwe speeltje mag zeker niet in jouw nachtkastje ontbreken?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.650 keer bekeken

Geschreven door

Elke maand wordt er wel een speeltje aan het EasyToys assortiment toegevoegd die speciale aandacht verdiend. Deze maand is dat de Stronic Petite clitoris stimulator van het populaire merk Fun Factory. Dit speeltje richt zich niet op de topje van de i…
2.650 keer bekeken
1.228 keer bekeken

Geschreven door

Het is nooit rustig in sextoyland, geloof ons. Ook deze maand hebben wij tientallen nieuwe sekstoys toegevoegd aan onze webshop, EasyToys. Natuurlijk is het voor jou niet te bij te houden. Je hebt wel iets beters te doen (zoals een leuke toy gebruike…
1.228 keer bekeken