Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.306 keer bekeken

Magic Wand in top 10 invloedrijkste gadgets aller tijden

4 mei 2016,

geschreven door

Het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift Time heeft de top 50 van meest invloedrijke gadgets aller tijden gepubliceerd. Opvallend is dat de tiende plaats van deze lijst bezet wordt door de Hitachi Magic Wand massager (in Europa verkocht als de Europe Magic Wand).

De Magic Wand

De Hitachi Magic Wand wordt sinds de jaren 60 officieel verkocht als massage apparaat voor je nek, maar het is nooit een groot geheim geweest dat de Magic Wand ook voor andere doeleinden gebruikt kon worden. Na een aflevering van Sex and the City in 2002 werd de ware functie als vibrator echter zo publiek bekend, dat Hitachi besloot om de merknaam van het apparaat te halen.

Hoewel de Magic Wand -terecht- de bijnaam ‘Rolls Royce onder de vibrators’ heeft gekregen, lijkt het massage apparaat nog het meest op een microfoon waarvan de kop sterk vibreert en zorgt voor de magische werking. Daarom had de Magic Wand van ons ook wel op nummer 1 mogen staan in de lijst, want het is zeker dat dit product voor meer plezier heeft gezorgd dan alle andere producten in deze lijst bij elkaar 😉

Verder zijn in de top 10 producten te vinden zoals Apple’s iPhone, iPod en Macintosh en Sony’s Trinitron televisie en Walkman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

239 keer bekeken