Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

35 keer bekeken

Losse Lippen de podcast #6 Sex positive en Sexual Wellness, doe jij al mee?!

13 augustus 2021,

geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier is Losse Lippen.

Over de vijfde aflevering

Sexual Wellness: een relatief nieuw begrip. Maar weten we eigenlijk wel wat hiermee bedoeld wordt? Nadat Suus tóch extra zorg bleek nodig te hebben van het ziekenhuis, schuift gast-presentatrice Joëlle aan om het enerverende verhaal van Suus te delen en samen met Daan ( @Creffie ) te praten over ons eigen Seksuele Welzijn. Staan we daar eigenlijk wel genoeg bij stil? Wat betekent Sex Positive volgens Joëlle en Daan en hoe beoefen je zelf Sexual Wellness? Je hoort dit en meer in de Losse Lippen van deze week.

Over de Hosts

Meet Daan! Daan is 25 jaar en woont in de stad Groningen. In 2019 startte hij zijn YouTube kanaal onder de naam Creffie en met bijna 50K abonnees is hij een groot succes onder de Nederlandse YouTubers. Je kan Daan hier volgen op Instagram.

 

 

Suus is net als haar co-host ook 25 jaar en woonachtig in Groningen. In 2020 startte ze als Content Creator bij EasyToys en sindsdien maakt ze toffe content op TikTok en Instagram waarbij ze vermakende en educatieve video’s post rondom het onderwerp seks. Je kan Suus hier volgen op Instagram.

Wat vind jij van deze aflevering van de podcast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

277 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze editie was Linda de Munck te gast namens EasyToys en zijn vertelde over haarb ervaring mer orgies! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten de het allem…
277 keer bekeken