Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

14.409 keer bekeken

VIDEO: Hoe moet ik lekker pijpen? | Seksles #3

27 maart 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

Veel vrouwen zijn op zoek naar manieren om hun partner nog beter te kunnen plezieren tussen de lakens. In de derde aflevering van Sekles behandeld Marith verschillende pijp technieken en geeft ze uitleg over hoe jij je vriend een heerlijke blowjob kunt geven.

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

2 reacties

    1. Hoi Jan,
      Bedankt voor je reactie! De video zou het nu wel moeten doen. Mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan kun je ook deze link gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.839 keer bekeken

Geschreven door

In BedBabbels duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in! Hier worden ze vervolgens aan pikante stellingen onderworpen. De stellingen leveren de meest heerlijke gesprekken over seks op! Aan het eind van de aflevering krijgt het ge…
1.839 keer bekeken