It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.368 keer bekeken

Human Furniture: Het Wijnglas Buttplug

13 september 2019,

geschreven door

Beeld je even een situatie in waarin je toevallig een buttplug wilt gebruiken, maar ook zin hebt in wijn. Dan komt dit hele gekke seksspeeltje perfect van pas! Maar het is ook een perfect item voor bijvoorbeeld Furniture Play!

Een wijnglas zoals deze zet je natuurlijk niet rechtop in je buffetkast. Nee, deze leg je in de lade van je bijzettafel of nachtkastje. Officieel gezien is het Wijnglas Buttplug ook meer gemaakt voor mensen die van een grapje houden dan dat je het daadwerkelijk gaat gebruiken als wijnglas. Maar als je het wel graag wilt gebruiken, zou je bijvoorbeeld kunnen beginnen met Human Furniture Play!

Human Furniture

Dit handgemaakte wijnglas is speciaal gemaakt voor anaal gebruik, mag dat duidelijk zijn! Het glas is tevens sterk genoeg om het gebruik aan te kunnen. Maar deze buttplug is gemaakt voor Human Furniture Play, want als je jezelf als bijzettafel laat gebruiken kan je partner zijn/haar ‘wijnglas’ op een speciale plek kwijt.
Zou dit wijnglas iets voor jou zijn, of voor je partner?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.683 keer bekeken

Geschreven door

De seksspeeltjes van het merk Tenga staan er om bekend er erg discreet uit te zien. De Tenga Geo Coral Masturbator vormt daarop geen uitzondering. Bij het zien van het seksspeeltje, zal je eerder aan een stuk koraal of kerstboomversiering denken, dan…
1.683 keer bekeken