Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.583 keer bekeken

How to… Bodypaint gebruiken

24 juli 2019,

geschreven door

Bodypainting heeft alles te maken met het versieren en beschilderen van het lichaam. Er bestaan veel verschillende vormen van bodypaint. In alle gevallen wordt het menselijk lichaam gebruikt als canvas. Bodypainting kan puur artistiek zijn, maar kan daarnaast ook voor erotische doeleinden worden ingezet. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het versieren van het lichaam met bodypaint!

Wat is bodypaint?

Bodypaint is een kunstvorm waarbij het lichaam wordt versierd door middel van verf. Er zijn verschillende stijlen en technieken om te bodypainten. Soms wordt bijvoorbeeld het hele lichaam gebruikt om een levend schilderij te creëren of iemand op te laten gaan in een bepaalde achtergrond. In sommige gevallen kan iemand ook als dier of  fantasiefiguur worden afgebeeld.

Bodypaint kan echter ook voor erotische doeleinden worden gebruikt. Een naakt lichaam beschilderen kan namelijk behoorlijk opwindend zijn. Het lichaam wordt tijdens het verven op verschillende plekken zachtjes aangeraakt. Daarnaast is er ook likbare bodypaint verkrijgbaar, wat het bodypainten een extra erotische lading geeft. Bodypaint kan bijvoorbeeld uitstekend ingezet worden tijdens het voorspel.

Hoe bodypaint je?

Het verven met bodypaint kan met je vingers, een penseeltje of bijvoorbeeld een veer. Het lichaam van je partner kan je vervolgens versieren met sexy woorden, pikante vragen of tekeningen. Je kunt het zo creatief maken als je zelf wilt. De kans dat er geknoeid gaat worden is echter aanzienlijk. Het is daarom verstandig om een beddengoed te gebruiken wat vies mag worden. Mocht dat een probleem vormen, dan zou je bijvoorbeeld een lak laken kunnen gebruiken.

Na het versieren kan de likbare massage olie van het lichaam worden gelikt of gekust. Alles wat overblijft kan onder de douche of in bad worden afgespoeld.

Tip! Zet alvast een heet bad klaar om na afloop samen in te duiken. Niet alleen zijn jullie dan weer helemaal schoon, je kunt het ook uitstekend als naspel gebruiken!

Verschillende soorten bodypaint

Erotische bodypaint is verkrijgbaar in verschillende lekkere smaakjes. Zo heb je bodypaint met chocoladesmaak, zoete fruitsmaakjes maar ook likbare verf met bijvoorbeeld karamel of vanille smaak. De meeste bodypaint komt in olie-vorm, maar ze zijn ook in poedervorm verkrijgbaar. Sommige likbare oliën zijn daarnaast ook te gebruiken als massageolie.

Voor massage doeleinden

De bodypaint van het merk KamaSutra wordt geleverd met een handige pipet om de verf mee op het lichaam te laten druppelen en kan tevens voor erotische massages gebruikt worden.

  • Geen producten gevonden

Met veer of penseel

De bodypaints van Shunga en Poeme worden geleverd met een handige applicator in de vorm van een veertje of een penseel. Hiermee kan je het lichaam heerlijk strelen en kietelen wat weer extra sensaties teweeg brengt.

Extra toevoeging

Met een oogmasker maak je het bodypainten net even iets spannender! Je partner heeft geen idee waar jij met je penseeltje of veer heen gaat. Door door je partner van één van zijn of haar zintuigen te ontnemen, wordt elke aanraking intenser beleefd.

  • Geen producten gevonden

Heb jij ervaring met bodypaint? Deel het met ons door middel van een reactie onder deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.282 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen maakt zich schuldig aan het hebben van bepaalde verwachtingen in een relatie. Verwachtingen hebben hoeft helemaal niet zo ernstig te zijn, tenzij je deze voor jezelf houdt. Jouw partner moet namelijk wel een heel goed ontwikkeld reukvermogen…
1.282 keer bekeken