door CheekyCharly

Hete sekstips voor een stout weekend

22 december 2015 door CheekyCharly

Zin in een ondeugend weekend om je verlangens de vrije loop te laten en te genieten van het gezelschap van een minnaar (of drie)? Een ondeugend weekend hoeft je geen kapitalen te kosten, en we willen je zeker niet bekorten op je speeltijd door te zeggen dat je eerst twee uur op het vliegtuig moet wachten – dat zou een domper op zelfs het heetste plan zijn!  Check onze sexy tips om je uitstapje geheel te benutten!

Bereid je voor

sekstipsNou, zelfs de meest sexy spontane nachten moeten gepland worden, dus laten we maar aan de slag gaan! Het voordeel van spannende hotelovernachtingen is dat alles wat je nodig hebt, voor je klaarstaat. Alles kan geregeld worden met één telefoontje, van avondeten tot seksspeeltjes met volle batterij, klaar om je G-spot te laten tintelen. Dus wees voorbereid, zoals het iedere padvinder betaamt!

Ambtenaar Alison, 36, herinnert zich het plannen van haar eerste stoute weekend met haar vriendje Jack. Ze zaten samen op de bank en bespraken alles, van standjes en speeltjes tot hun fantasieën.

“Jack en ik waren de laatste maanden al bezig met spanning aanbrengen in ons seksleven door middel van bondage. We hadden elkaar vastgebonden en sloegen elkaar met de hand en een zweepje, het was geweldig. Maar het weekend zorgde ervoor dat we een stap verder gingen – en wat voor stap! Ik ben nog nooit zo vaak en op zoveel manieren klaargekomen.”

1. Agenda’s trekken

Praat van tevoren met je partner om een datum af te spreken en zorg ervoor dat er voor de kinderen, de planten en de huisdieren gezorgd wordt – je zult namelijk op zijn minst een paar uur nodig hebben om bij te komen van je orgastische extase!

2. Bedenk wat je gaat doen

Bedenk je wat voor plezier met seks je in het verleden hebt gehad, en welke fantasieën je hart sneller lieten kloppen toen je in je eentje was. Plan met je partner wat je wil proberen. Dit kan onder andere zijn:

 • Een erotische dvd kijken of samen een erotisch boek lezen, en daarna de geilste scènes naspelen.
 • Maak foto’s of een video: zorg ervoor dat je camera’s, film en opgeladen batterijen bij de hand hebt, en geniet van het bekijken van je film of de foto’s tijdens adempauzes; het zal je in de stemming brengen voor nog meer pikant plezier.
 • Speel met je eten: vul je koelkast met fruit en groente voor de vitamientjes!
 • Bondage en BDSM: als dit nieuw voor je is, probeer dan eens de 4 delige Black velvet set voor beginners!
 • Rollenspellen; meester/dienaar, piraat/hoer, dokter/patiënt.
 • Anaal; met vingers, speeltjes en tongen.
 • Plezier buitenshuis, of bekijk iedere kamer in je huis eens vanuit een andere hoek.

3. Ga winkelen!

Zorg dat je huis goed bevoorraad is met:

 • Eten: een leger kan niet vechten op een lege maag, jij en je lover hebben je energie ook nodig. Zet bananen, komkommers, honing, stroop en chocopasta op je lijstje voor plezier laat op de avond.
 • Drinken: zorg dat je gehydrateerd blijft om je sappen te laten stromen. Zet een fles champagne of bubbeltjeswijn in je boodschappenwagentje en zet ‘m in de koelkast als je die koude bubbels op je gevoelige plekjes wil voelen.
 • Glijmiddelen: glijmiddelen zorgen meteen voor meer seksueel plezier met je speeltjes of je partner. Easytoys verkoopt alle grote merken. Probeer de verwarmende, tintelende glijmiddelen of die met een smaakje voor extra plezier. En onthoud dat je NOOIT te veel glijmiddel kunt hebben!
 • Erotische massage: ontdek het lichaam van je lover met je handen, lekker intiem!
  Verbeelding: het kost je niets, dus sla maar dubbel in!
Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid