It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

6.692 keer bekeken

Het nachtkastje van… SuDoKo

15 augustus 2020,

geschreven door

SuDoKo is een jongedame van 21 jaar die rechten studeert. Ze zit in een vaste relatie, heeft in totaal 17 bedpartners gehad en gemiddeld zo’n 6 keer in de week seks. Haar seksspeeltjes bewaart ze onder haar bed, in een grote zwarte doos met een dubbele bodem. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over haar sextoys en seksleven. Ben jij benieuwd naar het Nachtkastje van SuDoKo?

SuDoKo, bedankt dat we je een aantal vragen mochten stellen! Hoeveel seksspeeltjes heb jij in die doos onder je bed liggen?

Ik heb redelijk veel ervaring in de sextoys en ben echt van het uitproberen. Er liggen een aantal sextoys in mijn box die ik niet meer gebruik, omdat ik erg verwend ben met de Magic Wand! Die komt eigenlijk wel altijd van pas. Verder heb ik verschillende vibrators, een vibrerend eitje, dildo’s en koppel speeltje in mijn ‘nachtkastje’. Ook speeltjes voor hem, bijvoorbeeld een cockring en masturbator, heb ik wel eens gebruikt. Daarnaast heb ik ervaring met verschillende bdsm-speeltjes, zoals tepelklemmen, zweepjes en diverse boeien. Ik gebruik bijna altijd wel een speeltje wanneer ik seks heb met mijn vriend.

“Er liggen een aantal sextoys in mijn box die ik niet meer gebruik, omdat ik erg verwend ben met de Magic Wand! Die komt eigenlijk wel altijd van pas.”

Hoe zou jij jouw seksuele geaardheid en voorkeuren omschrijven?

Mijn seksuele geaardheid zou ik omschrijven als hetero-seksueel maar wel benieuwd naar het zelfde geslacht.

En hoe ziet je ideale partner er uit?

Hij moet qua achtergrond en qua toekomstverwachting zo veel mogelijk op me lijken. Interessegebieden en hobby’s mogen redelijk veruit elkaar liggen, zolang je op de cruciale punten (normen en waarden, levensovertuiging) maar op één lijn zit. Iemand waar je goed mee kunt communiceren – op alle terreinen – en die echt een maatje, een rustpunt, een vriend voor het leven is. Een partner in alle aspecten van het woord.

“Iemand waar je goed mee kunt communiceren – op alle terreinen – en die echt een maatje, een rustpunt, een vriend voor het leven is.”

Ben je altijd monogaam geweest?

Ja, ik ben monogaam. Wanneer je op je partner bent uitgekeken, vertel het hem dan. Er gaat niets boven eerlijkheid!

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

Poeh, er is een gozer die ik graag niet meer wil zien. Ik heb al 3 jaar geen contact met hem, maar hij blijft mij maar stalken met anonieme belletjes en berichten sturen met de nummers van zijn vrienden. Heel vervelend.

Vertel, wat is gekste plek waar je het ooit hebt gedaan?

Mijn gekste plek waar ik ooit seks heb gehad, was buiten bij een strandje terwijl de schepen voorbij kwamen varen… Heel opwindend!

En, wat is het meest kinky dat je ooit hebt gedaan?

Het meest kinky wat ik ooit heb gedaan is dat ik vastgebonden werd op bed en geblinddoekt en helemaal uit elkaar getrokken werd.. blinddoek ging af… en toen…

“Het meest kinky wat ik ooit heb gedaan is dat ik vastgebonden werd op bed en geblinddoekt en helemaal uit elkaar getrokken werd… blinddoek ging af… en toen….”

Wanneer kocht jij je eerste seksspeeltje?

Ik kocht mijn eerste seks speeltje via EasyToys toen ik 18 was. Het was een blauwe Rabbit Vibrator, hij ligt in een Uggs doosje op een schapje in mijn kamer… Hij is goed verstopt!

Gebruik je jouw speeltjes alleen, of ook samen?

Ja zeker, als ik alleen ben probeer ik soms te combineren met verschillende speeltjes. Mijn Wand Vibrator is altijd wel mijn beste vriend. Die staat staat op 2 en mijn vriend natuurlijk op 1, slijm slijm. Daarnaast gebruik ik mijn buttplug voor extra stimulatie.

Wat is het meeste dat je ooit aan een sextoy hebt uitgegeven?

De Wand Vibrator heb ik gekregen voor mijn verjaardag vorig jaar. Maar dat stond op mijn verlanglijstje. Ik heb de sextoys gekregen van mijn vriend, dus die heeft het eigenlijk uitgegeven.

En welk seksspeeltje zou je direct opnieuw aanschaffen wanneer deze stuk gaat?

Ik blijf maar over die Magic Wand praten he? weten jullie wat ik je nu ga vertellen? De Magic Wand, garandeert succes. Als die kapot gaat, dan zou ik die opnieuw willen kopen.

“De Magic Wand, garandeert succes.”

Heb je ooit een blunder meegemaakt op sekstoy gebied? Zo ja, vertel!

Ik heb zeker een blunder meegemaakt, Destijds met mijn blauwe Rabbit gingen de batterijen op tijdens mijn daad… Hij ging leeg… Fack.

Welk seksspeeltje staat er nog op jouw verlanglijstje?

Ik zou graag nog wat anale toys willen proberen aangezien ik daar nog niet zo’n held in ben.

Wat is volgens jou de toegevoegde waarde van een sextoy?

Voor de mensen die het spannend vinden om te combineren samen met je partner tussen de lakens, laat het gewoon op je afkomen en heb het er van te voren over. Werk er naar toe en geniet samen er van. Misschien is het ook een leuk idee om een sextoy te kopen voor koppels, je hebt er genoeg! zoals een eitje maar ook de We Vibe.

“Misschien is het ook een leuk idee om een sextoy te kopen voor koppels, je hebt er genoeg!”

Bedankt voor je eerlijke antwoorden, SuDoKo!

easytoys nachtkastje Ook met jouw verhaal in Nachtkastjes rubriek staan? Meld je dan hier aan!
Meer Nachtkastjes lees je hier.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.555 keer bekeken

Geschreven door

Dit keer nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het seksleven en nachtkastje van Kleintje. Kleintje is een vrouw van 24 jaar en is administratief medewerker van beroep. Ze heeft een vaste relatie en gemiddeld vier keer in de week seks. Er ligge…
5.555 keer bekeken
2.868 keer bekeken

Geschreven door

Kim is 27 jaar en schrijver van beroep. Ze heeft een relatie, deelde het bed met 44 verschillende mensen en heeft waar mogelijk elke dag seks. We mochten Kim een aantal intieme vragen stellen over haar seksleven en de rol die seksspeeltjes daarin sp…
2.868 keer bekeken

Geschreven door

We hebben weer een Nachtkastje voor jullie! In deze rubriek beantwoordt een lezer een aantal vragen over seks, liefde, relaties en natuurlijk welke toys er in hun nachtkastje te vinden zijn. Het Nachtkastje van vandaag is ingevuld door Pixie. Ben jij benieuwd naar Pixie’s Nachtkastje? Lees dan snel…
1.183 keer bekeken