Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.174 keer bekeken

Is het een gamba of een sextoy?

25 maart 2020,

geschreven door

In de rubriek We love Weird bespreken we elke week de meest bijzondere seksspeeltjes. Nou, we hebben er weer eentje voor je gevonden hoor! Het volgende seksspeeltje lijkt misschien wel meer op een gamba dan op een vibrator, maar vergis je niet: deze vibrator kan maar liefst twee van je favoriete hotspots stimuleren!

De Gamba Vinger Vibrator

Met deze schattige vibrator kan je gelijktijdig de clitoris en G-spot stimuleren. Het gedeelte om je vinger in te brengen heeft een lichte kromming, waardoor het makkelijker is om je G-spot te vinden en stimuleren. Het ‘staart’-gedeelte komt tijdens het inbrengen van je vinger op de clitoris te liggen en voorziet deze van vibraties. Het flexibele siliconen zorgt ervoor dat de vibrator om elke vinger past en goed op zijn plek blijft zitten. Verbazingwekkend genoeg is de Gamba niet helemaal waterproof, waardoor het niet aan te raden is om het speeltje met je mee te nemen in bad of onder de douche.

Zou jij deze gamba in je nachtkastje willen hebben? Geef je mening door middel van een reactie!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In een tijd waarin body positivity meer aandacht krijgt dan ooit, zou je verwachten dat de kleur van de vagina het laatste is waar vrouwen zich mee bezig houden maar niets is minder waar. Naast het bleken van de anus, is het bleken van de schaamstree…
2.090 keer bekeken