Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

639 keer bekeken

Fifty Shades of Grey: de film

30 december 2015,

geschreven door

Toen het boek Vijftig tinten grijs van E.L. James in 2011 uitkwam, ontstond er een ware revolutie. Hele groepen vrouwen leefden mee met Anastasia Steele. Deze jonge, onschuldige vrouw onderwerpt zich volledig aan de machtige Christian Grey. Op seksueel gebied mag hij alles met haar doen wat hij maar wil.

Na het lezen van dit boek willen vrouwen opeens weer een man die haar af en toe alle hoeken van de kamer laat zien. Daarmee heeft Vijftig tinten grijs voor een nieuwe kijk op seks gezorgd. Seksspeeltjes lijken opeens in iedere slaapkamer op te duiken. Zelfs vrouwen waar je het niet van verwacht, gaan opeens volledig los.

Fantasieën op het witte doek

Na al het wereldwijde succes van het boek kan een filmversie natuurlijk niet uitblijven. Zoals het er nu naar uitziet, zijn alle seksuele fantasieën vanaf Valentijnsdag 2015 op het witte doek te bewonderen. Opvallend is dat er zelfs twee versies van het verhaal in de bioscoop komen, namelijk een softe en een wat meer expliciete variant. Deze expliciete filmversie is gemaakt voor echte liefhebbers die wel zin hebben in een pikante avond en die niet bang zijn voor de heftige seksscènes die elkaar ongetwijfeld in sneltempo afwisselen.

Deze Fifty Shades film belooft heel wat want het wordt niet voor niets alleen vertoond in bioscopen die hiervoor een speciale vergunning hebben. Klinkt dit jou toch iets te heftig in de oren? Dan kun je toch in de stemming komen met de wat softere versie die wat meer op het grote publiek mikt. Dat er twee versies uitkomen van dit populaire verhaal kun je ook gewoon zien als een slimme zet van de filmmakers. Want natuurlijk hopen ze dat je na het zien van de softe versie overstag gaat om alsnog de X-rated film te kijken.

Een pikante filmavond

Het verzoek om een lekker pikante film van het verhaal te maken, kwam al snel van de fans zelf. Zij raakten zo geïnspireerd door het verhaal dat ze producer Dana Brunetti verzochten om de film zo expliciet mogelijk te maken. Ze willen wel eens zien hoe Christian Grey aan de slag gaat met een bondage pakket of boeien voor de handen en enkels. En natuurlijk mag een zweepje ook niet ontbreken wanneer hij zich uitleeft op de mooie Anastasia. Ook de makers zelf kijken het meest uit naar de pikante filmversie. Want hoewel veel huisvrouwen en moeders opeens helemaal los gingen met de seksspeeltjes, willen de filmmakers niet dat het verhaal als een soort van ‘huisvrouwenporno’ wordt gezien. De X-rated film moet veel verder gaan dan dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

346.985 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn vrouwen die een orgasme krijgen als je alleen al naar ze kijkt. Maar dat is een unicum waar maar weinig dames mee gezegend zijn. Heel veel vrouwen hebben moeite met het krijgen van een hoogtepunt. Dat kan vervelend zijn voor haar, maar ook …
346.985 keer bekeken