Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.022 keer bekeken

Feestelijk genieten: de HEMA x EasyToys tompouce vibrator!

23 oktober 2023,

geschreven door

We hebben wat te vieren! En daar hoort een tompouce bij, nietwaar? We ❤ HEMA en zijn heel blij met onze succesvolle samenwerking. Daarom hebben we de handen weer ineen geslagen en voor we het wisten was de tompouce vibrator een feit. Deze heerlijke toy is nu te vinden in het HEMA-assortiment. En zeg nou zelf; die wil je toch hebben?!

De eerste tompouce die je mee naar bed neemt

Hoe werkt de tompouce vibrator?

Een tompouce is altijd genieten. En dat is met de tompouce vibrator uiteraard niet anders! Deze heerlijke toy maakt gebruik van luchtdruk en vibraties om de clitoris te stimuleren.

De toy heeft 5 verschillende standen, welke makkelijk in te stellen zijn met de drukknop op het handvat. Het siliconen kapje voelt lekker zacht aan en is eenvoudig te verwijderen.

Leuke extra’s

In het doosje van de tompouce vibrator vind je een extra kapje, zodat je hem kunt vervangen indien nodig. Ook krijg je een bijpassend roze opbergzakje bij de vibrator. Hiermee kun je jouw speeltje veilig en hygiënisch opbergen.

De tompouce vibrator is oplaadbaar en uiteraard ook waterdicht. Heb je ooit met een tompouce onder de douche gestaan of in bad gelegen? Nu kan het! 😉

Tip! Het doosje zelf ziet er zo leuk uit dat wij je aanraden om de vibrator, de oplaadkabel en de accessoires in het doosje te bewaren.

tompouce vibrator

Wat moet ik nog meer weten?

Als jij lief bent voor de tompouce, is de tompouce ook lief voor jou. Laad de vibrator volledig op voor het eerste gebruik en zorg ervoor dat je hem goed reinigt na elk gebruik.

Dit doe je door eerst het siliconen kapje te verwijderen. Reinig daarna het kapje en de vibrator met milde zeep en handwarm water, of maak het jezelf nog makkelijker en gebruik een toycleaner spray. Dep het kapje en de tompouce vibrator goed droog met een pluisvrije doek en plaats daarna het kapje weer op de vibrator.

Op=op!

De tompouce vibrator is enkel verkrijgbaar bij HEMA, in de winkels en online. Let op, want er is maar een beperkte oplage beschikbaar. Op=op! Dus wil jij heel graag zo’n tompouce vibrator in huis? Wees er dan snel bij!

Hema en EasyToys

It’s Playtime bij HEMA!

Uiteraard vind je bij HEMA nog veel meer sexual wellness producten van EasyToys. Dit assortiment was tot nu toe alleen te vinden in tijdelijke displays in HEMA-winkels, maar wordt verhuisd naar de permanente schappen. Vanaf nu kun je dus al je favoriete producten standaard vinden in jouw dichtstbijzijnde HEMA-filiaal!

Ga jij de tompouce vibrator halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.685 keer bekeken

Geschreven door

Sekstoys zijn een geweldige toevoeging aan jullie sekleven. Maar soms kan het best lastig zijn om de juiste positie voor de juiste toy te vinden. Daarom helpen wij jou met het vinden van de ideale postie voor optimaal genot. Vandaag bespreken we de T…
5.685 keer bekeken