Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.638 keer bekeken

Expert Review: Toytester over de Satisfyer Pro 3 Vibration

21 oktober 2023,

geschreven door

Heb je al kennisgemaakt met de Satisfyer Pro 3 Vibration? Hoewel misschien minder bekend dan zijn voorganger, de Satisfyer Pro 2, is het zeker niet minder stimulerend. De Satisfyer Pro 3 Vibration verdient zeker de aandacht! Maar voldoet dit speeltje écht aan de verwachtingen? Bij EasyToys geloven we in eerlijke reviews, en daarom geven we graag het woord aan een van onze gewaardeerde klanten. Zij delen ongezouten meningen en waardevolle inzichten. Ben je klaar om te ontdekken wat zij te zeggen hebben?

Bekijk ook:

  • Multifunctionele clitorisstimulator
  • Luxe uitstraling
  • Eenvoudig te bedienen
  • Waterproof
  • Zachte siliconen kap
  • Oplaadbaar met USB

De Satisfyer Pro 3 Vibration omringt je clitoris op een magische manier. Het huidvriendelijke siliconen voelt zijdezacht aan en is geribbeld aan de binnenkant. Deze luxe stimulator biedt een krachtige motor met maar liefst 11 verschillende drukgolf vibraties en 10 vibratiestanden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Dankzij het gladde materiaal en waterdichtheid is reinigen met toycleaner en lauwwarm water eenvoudig. Bovendien kun je de Satisfyer Pro 3 – Vibration zelfs onder de douche of in bad gebruiken. Het ontwerp zorgt voor een realistisch gevoel van orale seks en is intuïtief te bedienen met drie knoppen. Kortom, een intense ervaring wacht op je met de Satisfyer Pro 3 Vibration.

Wat is een toytester?

Bij EasyToys hebben we een uitgebreid panel aan toytesters die onze nieuwste seksspeeltjes uitvoerig testen. Ze voorzien ons van waardevolle feedback, zodat toekomstige klanten een geïnformeerde keuze kunnen maken.

satisfyer

Satisfyer Pro 3 Vibration: Beoordeling door Expert Floor

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruikersgemak
  • Design/uiterlijk
  • Voelt prettig aan
4.5

Productbeoordeling: Satisfyer Pro 3 door Toytester Floor

Mijn nieuwe favoriet?

Toen ik zag dat ik een product mocht testen van het merk Satisfyer deed ik bijna een vreugde sprongetje. Mijn favoriete sekstoys is namelijk al jaren de Penguin Next Generation Pro, ook van het merk Satisfyer. Deze Satisfyer Pro 3 Vibration is een nieuwer model. De vraag was voor mij dus ook of dit nieuwe model mijn all time favoriet van de troon kan stoten? Tijd voor een extra kritische test dus!

 

Eerste indruk

Zoals altijd kwam werd de vibrator bezorgd in een discrete doos met alleen mijn naam en adres erop. De verpakking van het speeltje heeft een mooie luxe uitstraling, je kan zien dat de ontwerpers hier veel aandacht aan hebben besteed. Het is een leuk kleurrijk design met achterop alle informatie over het product zoals dat die fluister stil is, oplaadbaar, waterproof enz. De verpakking heeft een chique magnetische sluiting met een stoffen lipje. Deze kleine details kan ik altijd erg waarderen omdat het mij een positieve eerste indruk geeft van de kwaliteit van het product. In de verpakking zit een net boekje met de gebruiksaanwijzing en daarnaast een boekje waarop staat dat je 15 jaar garantie hebt, iets wat ik erg opvallend vond. Als je als fabrikant zo lang garantie geeft op jouw product, dan moet je er ook wel heel veel vertrouwen in hebben!

De vibrator zelf

Het is een matzwarte clitoris vibrator met een rosé gouden rand waardoor die erg luxueus oogt. Verder voelt de toy zeer aangenaam aan omdat die gemaakt is van zacht siliconen. Hij is oplaadbaar wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind bij een seksspeeltje. Ik heb namelijk wel eens gehad dat je een speeltje wilt gebruiken en net alle baterijen in huis op zijn… Er zitten metalen puntjes op de achterkant waaraan je de magnetische oplader kan bevestigen. Tijdens het opladen knippert er een lampje en wanneer die vol is zal dit lampje aanblijven, super handig!

De vibrator geeft zowel luchtdruk vibraties als normale vibraties, welke apart van elkaar te bedienen zijn. De luchtdruk vibraties komen uit het “mondje” van de toy en het zachte siliconen rondom de mond kan vibreren. Het grootste verschil tussen de Satisfyer Pro 3 Vibration en de Penguin Next Generation is dat de penguin alleen luchtdruk vibratie heeft en geen normale vibratie. Beide toys hebben 11 sterktes in de luchtdrukvibratie. De advertentie noemt dit 11 verschillende vibraties maar ik vind dit zelf niet de goede beschrijving omdat het “ritme” van deze standen hetzelfde is, alleen de intensiteit van de stimulatie verschilt. De luchtdruk stimulatie is te bedienen met de onderste twee knoppen waarbij bij de onderste knop de stimulatie zachter gaat en bij de bovenste van de twee harder. Dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat je zo gemakkelijk een stapje terug kan en niet alle standen hoeft door te klikken, een dikke plus dus! Met de bovenste van de drie knoppen kun je de 10 vibratiestanden bedienen. Wat mij direct opviel toen ik in de vibrator voor het eerst aanzette is dat zowel de luchtdrukvibratie als de normale vibratie erg krachtig is en weinig geluid maakt, ideaal.

De test: Satisfyer Pro 3 Vibration VS Penguin Next Generation

Dan nu de grote test, welke luchtdrukvibrator vind ik beter? Ik zal direct met de deur in huis vallen, de satisfyer Pro 3 Vibration was de grote winnaar voor mij. Een van de reden hiervoor was de grotere zachtere mond van de Satisfyer Pro 3 Vibration, welke je een beetje kan indrukken waardoor die voor mij veel beter op mijn clitoris past. De Satisfyer Penguin heeft daarentegen een kleinere hardere mond die je niet kan indrukken waardoor het soms lastig is het juiste plekje te vinden. Daarnaast de normale vibratie in combinatie met de luchtdruk. Oh my…. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. De Penguin bracht mij altijd snel tot een hoogte punt, maar dit was niks vergeleken met hoe snel de satisfyer Pro 3 Vibration dit kan. Daarnaast was mijn orgasme intenser door de combinatie van beide stimulaties. Het “ritme” van de vibratiestanden vond ik ook erg fijn. Deze is op sommige standen niet constant zoals bij veel andere vibrators. Bijvoorbeeld bij een stand versnellen de trillingen langzaam en geeft die tegen het einde een paar extra harde trillingen. Ik gebruik het speeltje niet alleen op een solo trip maar ook tijdens de seks met mijn partner.

Conclusie

Twijfel je tussen een luchtdruk speeltje met en zonder vibratie? Ik zou zeggen investeer een klein beetje meer en ga voor het speeltje met deze extra functie want dat is het zeker waart. De Satisfyer Pro 3 Vibration is een echte topper tussen de lakens en zelfs mijn nieuwe favoriet.


Ben jij het roerend eens met deze review of heb je een totaal andere ervaring met de Satisfyer Pro 3? Deel jouw gedachten en laat een reactie achter hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.780 keer bekeken

Geschreven door

De KamaSutrA beurs is misschien wel de meest bekende erotiekbeurs die wij hier in Nederland kennen. Het is ooit begonnen in 1999 en gestopt in 2017. Maar het jaar is 2019 en KamaSutrA is terug in Jaarbeurs Utrecht. En ze beloven dat het dit jaar sens…
2.780 keer bekeken