Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

23.659 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Zoete trek’

8 september 2023,

geschreven door

Je weekend begint goed met een nieuw erotisch verhaal geschreven door een van onze lezers! In ‘Zoete trek’ is de hoofdpersoon onderweg naar haar partner om hem eens lekker te verwennen met een uitgebreide blowjob.

Geen zin om te lezen? ‘Zoete trek’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Zoete trek

Ik zit op de fiets, onderweg naar jou. De felle wind waait door mijn haar en zorgt voor tranen in mijn ogen die langs mijn wangen naar beneden lopen. Ik heb een licht opgewonden gevoel en ben me niet zo bewust van de omgeving, waardoor ik bijna een auto mis die van rechts komt.

We hebben elkaar net nog gesproken, je weet dat ik langskom. We hebben ongeveer 2,5 uur tot je naar je werk moet, dus het is een kort bezoekje. Als ik denk aan de plannen die ik heb om deze tijd te vullen krijg ik een glimlach op mijn gezicht en voel ik een kriebel in mijn onderbuik. Onbewust zet ik nog wat meer kracht op de trappers en binnen een minuut fiets ik je straat binnen.

Je hebt me al zien aankomen, dus wanneer ik boven kom staat je deur al een stukje open. Jij bevindt je in de woonkamer en bent bezig met eten koken. Ik gooi mijn spullen neer op de bank en twijfel even, want je vindt het niet leuk als ik je stoor tijdens het koken. Maar je lijkt ontspannen en wanneer je me begroet met een glimlach en je gebruikelijke ‘hey babe’, besluit ik schijt te hebben aan je keuken-regel. Ik loop naar het fornuis en draai de knoppen uit. Je kijkt me aan, half geamuseerd en half verbaasd.

‘Wat doe je?’ wil je vragen, maar halverwege je zin ben ik naar je toegelopen om mijn lippen op de jouwe te drukken. Vanuit een reflex pak je mijn billen vast en druk je me tegen je aan. Mmmm. Ik geef je een lange kus en geniet even van het moment. Daarna pak ik je hand en dirigeer ik je naar de bank, waar ik met mijn ene hand mijn jas en rugzak opzij schuif en je met de andere hand een zetje geef, waardoor je achterover neerploft.

Ik heb vandaag weinig geduld, dus ik ga recht op mijn doel af. Ik haal je riem los en maak je knoop open. Jij hebt door wat ik ga doen en reageert op dit besef met een klein glimlachje en een zucht waarbij je lichaam ontspant en je een houding aanneemt om het jezelf gemakkelijk te maken. Je helpt me om je broek een stukje omlaag te doen, waardoor ik uitzicht heb op je mooie buikje en je boxer waarin ik de contouren van je lekkere pik al kan zien. Eindelijk.

“Ik heb vandaag weinig geduld, dus ik ga recht op mijn doel af. Ik haal je riem los en maak je knoop open.”

Ik buig mijn hoofd naar beneden en begin je kusjes te geven op je boxer. Mijn hand masseert je ballen en af en toe maak ik de stof vochtig met mijn tong. Je hand gaat door mijn haren terwijl ik door ga met kussen, likken en zachtjes bijten.

Je slaakt nog een zucht en zakt nog iets meer onderuit. Ik zie dat je langzaam hard bent geworden en dat er een klein vochtplekje is ontstaan in je boxer ter hoogte van je eikel. Ik ruik de zoetige geur van het vocht door de stof heen en kan mezelf niet meer bedwingen; ik wil je proeven en wel nu.

Ongeduldig trek ik de rand van je boxer omlaag en jij helpt me mee om hem helemaal uit de weg te krijgen. Ik heb zicht op je heerlijke pik die fier overeind is gaan staan, met op je eikel het glinsterende voorvocht. Ik begin bij je ballen en trek een baan met mijn tong helemaal naar boven, richting het topje. Dit doe ik een paar keer, maar ik word gek van verlangen en bij de laatste lange haal neem ik je eikel in mijn mond.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik door de straten race met de fiets, denk ik aan de opwinding die wacht. Ik verheug me erop je te verrassen met een stimulerende gel die elke aanraking intenser maakt, perfect voor ons kortstondige samenzijn. Daarnaast heb ik een vibrerende cockring meegenomen, die ons beider genot zal verlengen en versterken, een spannende toevoeging aan onze haastige escapade.

Ik voel je schokken, je gromt zachtjes…. ‘ohhh baby’, en je handen pakken mijn haar wat steviger beet. Je zoete vocht in mijn mond zorgt er voor dat ik voel dat mijn eigen lichaam ook reageert. Een warme tinteling trekt door mijn onderbuik naar mijn kruis en ik neem je dieper in mijn mond.

Mijn mond glijdt langs je pik naar beneden, dan weer omhoog waar ik mijn tong langs de randen van je eikel laat gaan. Je smaakt zo lekker en zo geil. Jouw gekreun en zachte aansporingen maken me gek en ik laat me helemaal gaan. Ik voel hoe er steeds meer bloed door je pik gepompt wordt en af en toe proef ik een nieuwe druppel zoet vocht. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar de hele sensatie van het pijpen zorgt ervoor dat ik alles om me heen vergeet en met elke stoot van je pik in mijn mond een beetje geiler wordt.

“Je smaakt zo lekker en zo geil. Jouw gekreun en zachte aansporingen maken me gek en ik laat me helemaal gaan.”

Ik kom wat rechter op mijn knieën voor je zitten, waardoor ik je nog dieper in mijn mond kan nemen. Ik laat je langzaam tot achter in mijn keel glijden. Jouw gekreun wordt harder en je duwt mijn hoofd nog een stukje verder omlaag. Als ik mijn hoofd weer een beetje terug trek, zie ik dat je goed zicht hebt op wat ik aan het doen ben. Aangemoedigd door dat idee laat ik je nog een keer zo diep mogelijk in mijn mond glijden. Je pik spant zich aan en je knijpt je billen samen en laat weer een kreun ontsnappen. Ik bedenk me dat ik ontzettend veel zin heb om op je te komen zitten en mezelf te laten komen met die heerlijke harde paal van je diep in me, maar het idee van je warme zaad in mijn mond wint het vandaag.

Ik ga over op iets meer actie. Ik ga recht voor je zitten en pak met mijn linkerhand je ballen vast. Met rechterhand pak ik je lul beet en begin ik je rustig af te trekken. Ik sluit mijn lippen weer om je eikel en terwijl ik je aftrek laat ik mijn tong zo snel mogelijk over je eikel glijden.

Ik hoor je ademhaling verzwaren. Steeds vaker proef ik het zoete vocht en voel ik het bloed naar je eikel stromen. Je heupen bewegen mee in het ritme waarmee ik je pijp en zorgen ervoor dat je steeds iets dieper mijn keel in schiet. Mijn hand beweegt steeds iets sneller en de greep om je ballen verstevigt. Ik merk aan de manier waarop je je heupen steeds ongecontroleerder naar me toe beweegt en je zware ademhalen en gekreun dat je bijna gaat komen.

Ik kan zelf ook niet meer wachten, dus ik zet nog een extra tandje bij. Ik laat je eikel op mijn tong rusten terwijl ik je zo snel mogelijk blijf aftrekken. Je lichaam begint te schokken en je pakt mijn achterhoofd zo stevig vast dat het bijna pijn doet…

En dan voel ik je lichaam samenspannen, je kreunt ‘ahhhh schatje’ en ik voel de warme stralen met zaad op mijn tong landen.

Ik sluit mijn lippen zodat ik alles kan ontvangen en lik het laatste beetje zoet vocht van je eikel af en slik het in één keer weg. Jij ligt duidelijk bij te komen, maar je trekt me naar je toe en zegt dat het geweldig was, terwijl je hand al langs mijn lichaam naar beneden gaat om mij iets terug te geven.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hebben weer een nieuw opwindend verhaal mogen ontvangen van een van onze lezers! Hoofdpersonage Rosy kan ontzettend genieten van vrouwen. De vriendelijke gezichtsmimiek, spontaniteit, tederheid en natuurlijk de mooie rondingen; borsten en billen. …
27.842 keer bekeken