Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

22.811 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Verslavend lekker’

27 oktober 2023,

geschreven door

Bijna weekend! Met dit nieuwe erotische verhaal begin je je vrijdag meteen goed. Als de hoofdpersoon in dit verhaal op de stoep staat bij de man waar niemand in haar leven verder van mag weten, verspillen ze geen seconde. Vanaf het moment dat de voordeur opengaat, willen ze beiden nog maar één ding: elkaar. 

Verslavend lekker

Het is dinsdagochtend half negen als ik de voordeur achter me sluit. Ik loop mijn auto voorbij en boek snel een werkblok ‘focustijd’ in mijn werkagenda. Vandaag zal ik een uurtje later op kantoor zijn.

Het is rustig op straat. Enkel het geluid van mijn hakken klinken als een echo door de historische straatjes. Het kippenvel trekt over mijn benen, want een panty draag ik niet onder mijn jurk. We wonen dicht bij elkaar, dus al snel zie ik zijn huis opdoemen. De voordeur staat al op een kiertje. Schichtig kijk ik of niemand mij kan zien en stap dan snel naar binnen.

Als ik binnenstap, kijk ik direct in zijn ogen. Hij zit zoals altijd op mij te wachten aan de hoge tafel. Ik loop naar hem toe en voel het kippenvel van de kou veranderen in een rilling van genot. Praten doen we eigenlijk nooit, dus geef ik hem meteen een kus die hij vol beantwoordt met zijn tong. Ik voel lichte zenuwen, want voor vandaag trok ik een speciaal slipje aan. Een string zonder kruis, waardoor ik mijn eigen vocht nu al bij mijn benen voel.

“Ik voel lichte zenuwen, want voor vandaag trok ik een speciaal slipje aan. Een string zonder kruis, waardoor ik mijn eigen vocht nu al bij mijn benen voel.”

“Voel eens onder mijn jurk”, mompel ik. Zijn warme hand glijdt onder mijn rok en raakt meteen mijn kutje aan. Zijn hand stokt heel even. “Jezus, wat geil”, fluistert hij zuchtend in mijn oor.

Hij pakt mijn hand en duwt me zachtjes naar voren. Terwijl ik voor hem de trap op loop, draai ik me om om hem te kussen. Hij duwt me hard tegen de houten traptreden aan en trekt mijn jurk omhoog. Meteen voel ik zijn warme, zachte tong op mijn clitje. Ik verlies me in zijn bewegingen, die langzaam maar vastberaden zijn.

Ineens besef ik me dat als een voorbijganger nu naar binnen kijkt, diegene mij ziet liggen.

Hij met een vrouw die niet de zijne is. Ik, met een man waar niemand van mag weten.

Snel krabbel ik overeind en klim de trap op. Als de deur aan het einde van de trap openzwaait, staan we meteen in zijn slaapkamer. Langzaam trek ik mijn jurk uit en terwijl ik de stof over mijn huid voel schuren, schop ik mijn pumps uit. Hij staat voor me en torent boven me uit. Ik ben een lange vrouw, maar toch moet ik op mijn tenen staan om mijn tong over de zijne te strelen.

Hij kleedt zich in een razend tempo uit en duwt me op bed. Ik ben ontzettend nat als hij zijn vingers één voor één rustig in me steekt. In zijn diepbruine ogen zie ik zijn goedkeurende blik. “Liggen blijven”, sommeert hij. Het vertrouwde gevoel van zonet komt terug. Zijn tong draait rondjes rondom mijn clitje. Ik kijk op en mijn blik haakt vast in zijn donkere ogen. Ik haak mijn handen in zijn bruine krullen en zak genotvol achterover.

“Ik ben ontzettend nat als hij zijn vingers één voor één rustig in me steekt. In zijn diepbruine ogen zie ik zijn goedkeurende blik. “Liggen blijven”, sommeert hij.”

Zijn vastberaden likken houdt op en zijn vingers haken rond mijn tepels. Ik voel de kou van metaal. Bedachtzaam klemt hij de gouden tepelklemmen vast op de strakste stand. Een aangename pijnscheut schiet één voor één door mijn borsten.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik mijn hakken over de oude klinkers hoor tikken, voel ik een mengeling van anticipatie en nervositeit. Onder mijn jurk draag ik alleen een vibrerende slip, zorgvuldig gekozen om de spanning op te bouwen terwijl ik naar zijn huis loop. Ik heb ook een flesje verwarmend glijmiddel in mijn tas gestopt—perfect voor als de dingen verhit raken, een stille belofte aan een ochtend vol verboden plezier.

 
Mijn loomheid maakt plaats voor ongeduld. Ik wil hem in mij voelen. Nu. Ook zijn geduld is verdwenen. Hij drukt me in bed en stoot in één keer in me. Ik voel niks meer dan genot, want zijn grote lid vult mijn kutje helemaal.

Hij neukt me hard, zo hard dat ik het al bijna niet meer hou. Hij merkt het en stopt even. Ik hoor hem rommelen en terwijl hij een zilveren butplug in zijn handen houdt, vraagt hij of ik mijn kontje kan optillen. Terwijl hij de plug nat likt, glinstert de diamant in het ochtendlicht.

Even schok ik als hij het koude metaal tegen mijn kontje drukt. “Trek je benen op”, gebiedt hij. En zoals bij alles, doe ik wat hij zegt. Mijn dagelijkse dominante persoonlijkheid verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik bij hem ben.

Hij neukt me keihard, terwijl mijn anus zich om de plug sluit. Hij zoent me vol en ik voel de zachte golfen van een orgasme opkomen. Dat wil ik niet, het gaat te snel.

Ik rol onder hem vandaan en ga op hem liggen. Tijd voor zijn favoriete standje. Terwijl ik zijn harde lid in mijn mond neem, likt hij mijn kutje. Hij speelt tegelijkertijd met de plug terwijl ik eerst mijn eigen smaak en vervolgens zijn vocht op lik. Zijn smaak is zo herkenbaar, en zo lekker. Ik neem hem zo diep mogelijk in mijn mond en laat hem zachtjes tegen mijn keel aanstoten.

“Terwijl ik zijn harde lid in mijn mond neem, likt hij mijn kutje. Hij speelt tegelijkertijd met de plug terwijl ik eerst mijn eigen smaak en vervolgens zijn vocht op lik.”

Deze smaak, dit gevoel, dit is heerlijk. Toch hou ik het niet meer. Ik wil hem helemaal. Ik rol van zijn slanke lijf af en ga bovenop hem zitten. Mijn handen klemmen zich aan de houten balk boven mijn hoofd. Langzaam beweeg ik heen en weer, waarbij de diamantjes van de tepelklemmen zacht op mijn borsten ketsen. Ik voer het tempo op. Blijf op en neer gaan. Zijn lul diep in me, zijn lul bijna uit me. Op en neer. De combinatie tussen zijn grote lul, de plug die in mijn kontje heen en weer schuift en mijn klit die steeds op zijn huid schuurt, wordt me teveel.

Ook hij voelt het en terwijl ik op en neer blijf bewegen, sluit hij zijn hand om mijn keel. Hij knijpt zacht, zodat ik nog wel kan ademen, maar ook een tinteling voel. Ik kijk in zijn diepbruine ogen en zie hoe geil hij is. Dat uitzicht brengt me tot een hoogtepunt. Mijn kutje tintelt en wordt al gauw overspoeld door de golven van een krachtig orgasme. Ik slaak een diepe kreun en rol van hem af. Ik ben buiten adem en vervuld van genot.

Lang duurt dat moment niet, want ik voel zijn vingers bij mijn plugje. Zijn mond is dicht bij mijn oor, ik voel de lucht verplaatsen. “Ik ga je zo in je kontje neuken, goed?” Ik kan niet anders dan instemmend knikken terwijl hij de plug verwijdert. Hij likt mijn kontje nat en duwt zijn lid rustig, maar vastberaden naar binnen. Terwijl hij over me heen hangt, sluit hij mijn been tegen zijn borst aan. Ik kan geen kant op, maar wil ook nergens anders heen.

Hij stoot zachtjes en voert vervolgens het ritme op. Zijn krullen hangen over zijn gezicht terwijl hij me vurig aankijkt. “Vind je het lekker als ik je kontje neuk?” brengt hij kreunend uit. Ik kan niet anders dan ja knikken, terwijl ik zijn lid in mij steeds meer voel kloppen. Hij stoot nog een keer en spuit met een zachte kreun zijn zaad in me.

Hij rolt van me af, komt even bij en staat direct op om zich te douchen.

Terwijl ik uitgeput blijf liggen, kan ik me maar één ding bedenken. Ik hoef niks meer dan dit van deze man. Maar god, wat is hij lekker.

Verslavend lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door lezeres Petra! ‘Vervulde fantasie’ gaat over twee vrouwen die samen een avondje uitgaan en onverwachts een oude bekende tegenkomen. Als ze besluiten met hem mee naar huis te gaan voor een afzakke…
37.184 keer bekeken