Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

20.622 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Verrassende maandagochtend’

29 mei 2021,

geschreven door

Dit verhaal gaat over Suus. Suus Verschuur. Ze werkt als docent op een middelbare school en tijdens de corona lockdown slaat geregeld de verveling toe. Gelukkig heeft ze een knappe mannelijke collega die voor wat spanning in haar leven zorgt. Ze neemt je mee in haar spannende en bovenal stiekeme avonturen die ze samen meemaken.

Geen zin om te lezen? ‘Verrassende maandagochtend′ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Verrassende maandagochtend

Het is maandagochtend. Het is mijn vrije dag, dus ik ben thuis. Niet dat het veel uitmaakt, want de scholen zijn grotendeels gesloten en ik geef mijn lessen online vanuit huis. Wanneer de dagen normaal gesproken vol verrassingen en hectiek zitten met een school vol pubers, is het nu maar stil en saai. Gelukkig is er die ene collega die zorgt voor wat spanning in m’n leven. ‘We moeten er maar het beste van maken in deze tijd’, zeggen we vaak gekscherend en met een knipoog. De examenklas heeft vorige week schoolexamens gemaakt en deze collega is zo lief om ze even langs te brengen voor hij aan het werk moet, zodat ik later van start kan gaan met nakijken. ‘Ik kom je wel wakker maken op je vrije dag met een stapel werk, zet jij dan een lekker bakje koffie?’, appte hij van het weekend. We weten allebei dat die stapel nakijkwerk een alibi is, want één ding is zeker, wij gaan geen koffie drinken en ook niet gezellig samen nakijken.

“Wanneer de dagen normaal gesproken vol verrassingen en hectiek zitten met een school vol pubers, is het nu maar stil en saai. Gelukkig is er die ene collega die zorgt voor wat spanning in m’n leven.”

Om 8 uur gaat de deurbel, niemand zal er op dit tijdstip van opkijken dat de gordijnen nog gesloten zijn. Ik doe open in mijn badjas, heb er wel een mooie negligé onder aangetrokken, en zeg toch ietwat verlegen ‘Goedemorgen, meneer van Steeg’. ‘De examen bezorgservice, mag ik binnen komen mevrouw Verschuur?’, reageert hij. Hij komt binnen en sluit de voordeur, trekt z’n jas uit en hangt hem aan de kapstok. Hij staat nog geen halve meter bij me vandaan en ik ruik zijn heerlijke lichaamsgeur. De aantrekkingskracht is onvoorstelbaar sterk en ik weet dat dat wederzijds is. We doen een poging tot een beleefde conversatie, maar op hetzelfde moment nemen we elkaar in de armen voor een stevige knuffel. Z’n hand gaat langs mijn wang en hij geeft me een kus. ‘Oeps, heb ik je wakker gemaakt?’, zegt hij met enig sarcasme in zijn stem als hij naar mijn badjas kijkt. Hij trekt plagerig het koord los. Ik zie dat het zwarte kant wat eronder zit hem verrast. Ik sla mijn armen om zijn nek en zoen hem. Hij zoent me gewillig terug en zijn handen glijden onder mijn negligé. Hij voelt dat ik er niks onder draag en zegt plagerig ‘Je had zeker geen tijd meer om je fatsoenlijk aan te kleden?’ ‘Alsof jij daar problemen mee hebt’, antwoord ik speels en wanneer hij slechts met een ‘Hmmm’ antwoordt voel ik al een verlangen tussen mijn benen. ‘Durf je nog verder binnen te komen voor dat ene bakje koffie?’, vraag ik hem als ik hem het huis binnen loods direct richting mijn slaapkamer.

Zodra de deur van de slaapkamer dichtvalt laat hij de badjas over mijn schouders op de vloer glijden. Die donkerbruine ogen stralen alleen maar lust uit en kijken me ondeugend aan. Hij heeft dat ene lichtblauwe overhemd aangetrokken. Hij weet dat ik dat het meest sexy kledingstuk vind dat hij in de kast heeft hangen. Knoopjes zijn sowieso al niet veilig in mijn handen en ik maak ze snel en behendig los. Ik laat hem op de rand van het bed zitten en ga er zelf achter zitten. Ik masseer z’n schouders en voel het laatste beetje spanning, die we allemaal in ons lichaam voelen in deze drukke tijd, weg ebben. Ik geef hem kusjes in z’n nek en m’n handen gaan over z’n borst naar beneden en zoeken daar een weg onder zijn shirt. M’n handen zijn daar graag en ik weet dat hij ze daar graag heeft. Ik voel z’n strakke buikspieren en mooie borst met een dun laagje borsthaar, z’n hartslag is hoog. Wanneer mijn handen omhoog gaan neem ik zijn shirt mee en ook die belandt op de stapel kleding op de vloer.

“M’n handen zijn daar graag en ik weet dat hij ze daar graag heeft.”

Ik fluister in z’n oor; ‘Waar heb je zin in?’. Eigenlijk weet ik het antwoord al ‘in jou’, maar in plaats van de woorden uit te spreken hoor ik een zucht van verlangen uit z’n mond ontsnappen. In het dagelijks leven heeft hij graag de touwtjes in handen en vooral op het werk neemt hij liever de beslissingen zelf. Een control freak zou je kunnen zeggen. Maar als het op seks aan komt laat hij zich ook graag verleiden. Ik sta weer op en trek hem omhoog van het bed af. Ik duw hem tegen de muur en zie direct aan zijn ogen dat hij weet wat ik van plan ben. Naast ons staat een kast met een 2 meter hoge spiegel. Hij pakt mijn billen, die net onder mijn het kanten randje vandaan komen, stevig vast. Kijken én voelen tegelijk, één van onze fantasieën. Hij duwt me tegen zich aan en nu ik zo dichtbij hem sta, voel ik hoe hard en opgewonden hij is. Hij zoent me ruw, wat is deze man toch heerlijk gepassioneerd, en bijt zachtjes op m’n lip. Z’n handen gaan omhoog, over het dunne stofje dat ik nog draag, naar m’n borsten. Ik voel z’n warme adem in m’n hals en genot trekt door mijn hele lijf. Hij schuift het laagje stof opzij, zodat een van mijn borsten vrij komt. Ik zie een glimlach en daarna voel ik zijn warme lippen om mijn tepel, die direct hard wordt in zijn mond. En ook mijn andere borst wordt heerlijk verwend.

Ik heb zo’n intens verlangen naar deze man. Als hij naar me kijkt heb ik al zin, van één knipoog word ik al heerlijk nat en ik vraag me wel eens af of hij me kan laten komen door me alleen maar te zoenen. Voordat m’n benen te wiebelig worden om te blijven staan, maak ik mezelf los uit zijn greep. ‘Een beetje rustig aan meneer, ik was nog niet klaar met jou’, zeg ik terwijl ik hem ondeugend aankijk. Ik ga met mijn nagels zachtjes over zijn borst en buik naar beneden en streel met één vinger net onder de rand van zijn boxershort. Hij doet z’n ogen dicht en leunt achterover tegen de muur.  Ik maak een kusjesspoor van z’n nek over z’n borst en buik naar beneden. ‘Ik heb zin om je eerst heerlijk te verwennen met mijn tong’. Beneden aangekomen zie ik zijn strak gespannen broek. Ik maak de riem los en de knopen en trek zijn spijkerbroek uit. Op z’n boxershort staan ijsjes en ik moet gniffelen om deze creatieve metafoor en dan eindigt ook de boxershort op de stapel kleren. Ik volg met m’n tong het streepje onder zijn navel naar beneden. Ik zie dat hij in de spiegel mee kijkt en ik besluit hem nog even te plagen. Een paar kusjes op z’n buik, een paar in z’n lies. En dan pak ik met m’n hand zijn harde pik vast en lik van beneden tot het puntje van zijn eikel. Ik hoor dat hij kreunt en z’n ademhaling versnelt. Ik draai rondjes om het topje van z’n pik, zuig zachtjes en denk nog even terug aan de ijsjes. ‘Dit doe je zo ontzettend lekker’, zegt hij en ik voel z’n handen in mijn krullen verdwijnen. ‘Ik wil je lippen om me heen voelen’, hij vindt duidelijk dat ik hem genoeg heb geplaagd en duwt zicht dichter tegen me aan. Ik neem hem diep in m’n mond en pijp hem heerlijk, terwijl mijn hand zijn ballen masseert. Daarna trek ik hem af en lik en zuig ik tegelijkertijd zijn keiharde pik, ik zie in de spiegel dat hij geniet. Met z’n handen in mijn haar bepaalt hij het ritme. Het heeft iets wilds, iets dwingends en ik voel kriebels in mijn onderbuik en een kloppend gevoel bij mijn klitje. Ik voel dat z’n benen beginnen te trillen en op het moment dat ik denk dat hij het niet meer zo lang volhoudt stop ik.

“Met z’n handen in mijn haar bepaalt hij het ritme. Het heeft iets wilds, iets dwingends en ik voel kriebels in mijn onderbuik en een kloppend gevoel bij mijn klitje.”

‘Oh, gaan we het zo spelen’, zegt hij en gooit me op het bed achter ons. ‘Over verwennen met tong gesproken’. Hij gaat op z’n knieën voor het bed zitten en trekt mij met m’n benen wijd naar zich toe. Hij legt m’n benen over z’n schouders en ik druk hem stevig tegen me aan. ‘Ik wil niet meer wachten, ik wil je voelen’, fluister ik onverstaanbaar. Hij glijdt met het puntje van z’n tong over m’n schaamlippen, een kreun ontsnapt uit m’n mond en ik pak het dekbed stevig vast. Hij speelt en likt rond mijn lekkere plekje, maar als hij vindt dat ik teveel geniet stopt hij. Het is zeker dat hij mijn geplaag van net nog niet vergeten is en de rollen nu omgedraaid zijn. Hij blijft met z’n gezicht in de buurt, maar laat nu ook zijn hand tussen mijn benen glijden. ‘Je voelt daar zo lekker, zo heerlijk nat, zacht en warm’. Hij wisselt af met z’n vingers en z’n mond en ik trek m’n rug krom zodat hij nog beter bij mijn klitje kan. Ik geniet van de vinger die haar naar binnen laat glijden, terwijl zijn duim m’n gevoelige plekje blijft masseren. Ondertussen drukt hij overal stevige kusjes tegenaan. Ik heb mijn benen niet meer onder controle en trek hem nog steviger naar me toe. M’n onderbuik spant zich aan als hij z’n grip nog iets steviger maakt en nog iets sneller met z’n vingers beweegt. Dit warme gevoel is hemels en ik kreun dat hij niet moet stoppen. ‘Kom voor me’, is zijn reactie en die drie woorden zijn genoeg om me helemaal te laten gaan. M’n orgasme gaat in golven door mijn onderbuik en elke keer als hij een likje geeft komt er weer een schok. Er lijkt geen einde aan te komen en hij stopt pas als ik helemaal uitgetrild ben en me ontspannen op het bed laat zakken. Ik voel me duizelig en m’n vingers tintelen.

‘Was het lekker, schoonheid?’, vraagt hij met een triomfantelijke blik in zijn ogen. ‘Understatement’, zeg ik terwijl ik diep zucht. ‘Ik moet geloof ik even op adem komen, maar ben nog lang niet klaar met jou’. ‘Gelukkig maar, ik ook niet met jou’, fluistert hij, ‘en ik vind het tijd dat je ook je laatste kledingstuk uit trekt, want dan kan ik naar je mooie borsten kijken’. ‘Kijken doe je met je ogen’, zeg ik met een knipoog. ‘Oeps’, is het antwoord als z’n handen van mijn klamme rug richting mijn borsten gaan. Hij knijpt voorzichtig in mijn tepel en peilt mijn reactie. ‘Dat mag best iets harder’ en ik doe m’n ogen dicht van genot. Van mijn borsten gaan z’n handen naar mijn billen en vanaf daar tussen mijn benen langs weer omhoog. Van die kleine aanraking voel ik al weer zo’n lekker gevoel door mijn lichaam gaan. Ik ben ontzettend geil en mijn poesje is nog nooit zo nat geweest.

“Hij knijpt voorzichtig in mijn tepel en peilt mijn reactie. ‘Dat mag best iets harder’ en ik doe m’n ogen dicht van genot.”

Ik wil hem, op me, onder me, maar vooral in me. Ik weet niet of ik dat dacht of hardop zei, maar hij stapt weer naast het bed en trekt me naar de rand. Dit keer blijft hij staan, pakt mijn billen vast en tilt me iets omhoog. Dan gaat hij heel langzaam en plagerig met z’n keiharde pik bij me naar binnen. Ik sla mijn onderbenen om zijn heupen heen en wil hem naar me toe trekken, maar ik heb helemaal niks te willen want hij trekt zich weer terug. Hij leunt naar me toe en zoent me heerlijk, ik proef mezelf nog op zijn lippen. Ik pak z’n hoofd beet en zoen hem vol verlangen terug. Dan legt hij zijn vinger op m’n lippen en ik zuig er zachtjes aan. Vervolgens trekt hij een spoor langzaam langs mijn hals naar beneden, langs mijn navel, langs mijn gevoelige plekje en als reactie schokt mijn lichaam weer een beetje. ‘Ik zie die smekende ogen wel’, zegt hij ondeugend. Hij heeft gelijk, ik kijk naar hem hoe hij voor me staat met zijn prachtige lijf en duw m’n bekken nog een beetje meer omhoog naar hem toe. Hij gaat in één keer diep bij me naar binnen en begint langzaam in me te stoten. Hij duwt mijn onderlichaam dicht tegen zich aan en elke keer als hij diep stoot voel ik een tinteling in me. Hij varieert het tempo van rustig naar sneller en steeds steviger en dan weer rustig. Hij laat één hand los en streelt mijn borsten, knijpt in mijn tepels en gaat met zijn duim naar mijn klitje. Die zag ik niet aankomen en ik kan een kreun niet tegenhouden. Hij stoot sneller en harder en zijn duim blijft z’n werk doen totdat ik kreunend voor de tweede keer klaarkom. Mijn spieren spannen zich strak om zijn harde pik en ik trek hem met mijn benen tegen me aan, zodat hij kan meegenieten van mijn orgasme.

“Hij stoot sneller en harder en zijn duim blijft z’n werk doen totdat ik kreunend voor de tweede keer klaarkom.”

Ik wil hem tegen me aanvoelen en trek hem terug op bed. ‘Volgens mij is het tijd dat jij helemaal gaat ontspannen en genieten, lekker ding’. Ik draai op mijn zij zodat onze warme zweterige lichamen tegen elkaar aan liggen. Ik zoen hem vol passie en tegelijkertijd gaan mijn nagels langs de binnenkant van zijn been, ik streel zijn ballen en kneed zachtjes. Hij pakt me stevig bij mijn billen vast en draait me bovenop zich. Ik vind het heerlijk om in die donkere ogen van hem te kijken, ze zijn vol verlangen en stralen uit wat hij wil. Ik kruip verder bovenop hem en hij voelt mijn natte poesje warm en nat tegen zich aan. Ik laat hem een beetje bij me naar binnen glijden, een heel klein stukje, en draai rondjes met mijn billen. Ik hoor hem zacht kreunen en op het moment dat hij het niet verwacht ga ik rechtop zitten, zodat hij in één keer heerlijk diep in me stoot. Ik beweeg m’n heupen en ik laat hem naar me kijken als ik mijn borsten streel en met m’n handen langs m’n buik naar beneden ga om met mezelf te spelen. We kreunen allebei en ik zie hem genieten, volgens mij is hij bijna op z’n hoogtepunt. Ik leun naar achter zodat hij precies mijn G-spot raakt en ik versnel het tempo. ‘Je bent zo lekker, zo geil, ik ga komen’, hoor ik hem zeggen. Ik ga nog wat sneller en zorg dat hij mij strak om zich heen voelt. Hij kreunt, pakt m’n billen en stoot nog een keer hard en duwt zich dicht tegen me aan als hij in me komt. En die laatste stoot en dat prachtige uitzicht was precies wat ik nodig had om nog een keer heerlijk te komen. Als we weer een beetje op adem zijn gekomen kijken we elkaar aan en zeggen tegelijkertijd ‘Oeps…’

En op dat moment weet ik dat ik hartstikke verslaafd ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

16.838 keer bekeken

Geschreven door

Zitten jullie klaar voor weer een nieuw zomerverhaal? Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door guideliner87. In ‘Festival’ ontmoet de hoofdpersoon een aantrekkelijke vrouw met wie het erg goed klikt. Ze blijven elkaar maar tegenkomen en …
16.838 keer bekeken