NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

30.315 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Strapon verrassing’

17 februari 2023,

geschreven door

Strap yourself in voor weer een opwindend erotisch verhaal, deze keer geschreven door Yjjm! Als de hoofdpersoon in dit verhaal thuiskomt van werk, heeft zijn vriendin voorbereidingen getroffen om zijn grootste seksfantasie te verwezenlijken… 

Geen zin om te lezen? ‘Strapon verrassing’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Strapon verrassing

Dinsdagavond, de kinderen zijn niet thuis en mijn vriendin komt uit haar werk. Ze heeft even een momentje voor zichzelf alvorens ik ook thuis aan zou komen.

Ze gaat op de bank zitten en herinnert zich dat ik de avond daarvoor berichten stuurde waarin ik vertelde dat ik al heel de avond naar haar hunkerde en over haar en mij aan het fantaseren was. Nadat ze er een tijdje over nadenkt, over de dingen die ze met me wilt doen, voelt ze dat ze ontzettend opgewonden raakt. Opgewonden door de gedachten dat mijn fantasieën door haar verwezenlijkt kunnen worden.

Het idee dat zij degene is die mijn fantasieën waar kan maken, zorgt ervoor dat ze een gevoel van macht krijgt en hierdoor nog meer opgewonden raakt. Terwijl ze naar de keuken loopt om drinken te pakken, merkt ze dat haar slipje een beetje nat is geworden. Ze loopt naar boven om haar natte kutje even af te drogen en een schoon slipje aan te trekken. Terwijl ze een ander slipje aantrekt en daar zo voor de kast staat, ziet ze een doos met speeltjes liggen. Ze pakt de doos uit de kast, legt hem op het bed en haalt het deksel er vanaf.

Ze kijkt naar alle speeltjes die erin liggen en houdt ze allemaal even vast om ze te bekijken. Ze ziet een paarse strapon liggen. Ondanks dat ze hem al een paar keer aan heeft gehad, heeft ze eigenlijk nooit echt goed bekeken hoe het haar staat in de spiegel als ze hem aan heeft.

Ze stapt in het tuigje en trekt hem langzaam langs haar benen omhoog. Ze trekt de riempjes strak aan, gaat voor de spiegel staan en geeft haar ogen de kost. Met haar slipje en t-shirt nog aan ziet ze hoe die stevige paarse dildo als een harde stijve pik bij haar heupen naar voren uitsteekt. Ze ziet in de spiegel dat haar ogen beginnen te glinsteren en een ondeugende blik hebben. Het idee dat ze met dit speeltje mij lekker kan neuken en kan laten genieten geeft haar een gevoel van macht. Ze laat haar handen over de paarse schacht glijden, terwijl ze vlijmende kriebels door haar buik voelt gaan. Ze maakt snel het riempje ietsje losser en laat zich achterover op bed vallen. Ze steekt haar hand tussen het riempje, wrijft met haar vingers over haar slipje en stimuleert haar clitoris door de ruwe stof heen. De gedachte hoe ze de macht over mij heeft zorgt ervoor dat ze kletsnat wordt en het duurt niet lang voordat ze een orgasme krijgt. Kort, maar heel hevig.

“Ze trekt de riempjes strak aan, gaat voor de spiegel staan en geeft haar ogen de kost. Met haar slipje en t-shirt nog aan ziet ze hoe die stevige paarse dildo als een harde stijve pik bij haar heupen naar voren uitsteekt.”

Met een tevreden glimlach gespt ze de voorbinddildo weer los en legt hem terug in de doos. Ze is benieuwd hoe ik vanavond zal reageren als ze mij gaat verrassen en de strapon weer uit de doos haalt. Want ze weet tenslotte dat ik het ontzettend geil vind om af en toe niet degene te zijn die neukt, maar zelf lekker hard geneukt wordt. Door zijn eigen vriendin, degene die hem opwindt.

Ze zegt altijd dat ik het niet verdien om “gestraft” te worden, maar ze is van plan om die gedachten vanavond even aan de kant te zetten. En vanavond eens écht een keer de touwtjes in handen te nemen en mij het ultieme genot te geven en mij in mijn fantasieën te voorzien.

Iets eerder dan verwacht kom ik thuis aan. Ze is nog even bezig met de afwas en ik kom achter haar staan en kus haar in haar nek. “Dag, schoonheid,” zeg ik.

“Hmm… Hoi schat,” zegt ze met een zwoele stem en nog steeds een beetje opgewonden. “Hoe was jouw dag vandaag?”

Terwijl ik achter haar sta, laat ik m’n handen over haar lichaam glijden en ze draait zich om. We beginnen hartstochtelijk te zoenen en met m’n vingers pak ik haar billen vast.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Daar lig ik dan, op een stille dinsdagavond, alleen thuis en denkend aan de paarse strapon en de blinddoek die in onze speeldoos liggen. Ik fantaseer over hoe mijn vriendin vanavond de controle neemt, mij blinddoekt en onze rollen omdraait. Het gevoel van machteloosheid gecombineerd met de spanning van het onbekende windt me enorm op.

 
“Ik wil vanavond eens een lekker spelletje met je proberen”, zegt ze en ik antwoord alleen maar door nog hartstochtelijker te zoenen. Ondanks dat ik niet precies weet wat me staat te gebeuren, voelt ze mijn opwinding al manifesteren.

“‘Ik wil vanavond eens een lekker spelletje met je proberen,’ zegt ze.”

“Ga jij maar lekker even douchen en dan zie ik je zo weer beneden,” zegt ze.

Na het douchen loop ik nietsvermoedend naar beneden en staat er een lekker muziekje op en branden er wat kaarsjes. De gordijnen zijn dicht en het is een beetje donker in de kamer. Ze pakt m’n hand en begeleidt me naar de bank. Ze duwt me naar achteren zodat ik op de hoek van de bank zit. Ze komt voor me staan, buigt een beetje voorover en fluistert in m’n oor: “Vanavond ga ik jou eens lekker straffen. Straffen voor de stoute fantasieën die je over ons hebt.”

“Vanavond heb ik de macht over jou en doe ik met je wat IK wil.”

Ze zegt tegen me dat ik m’n ogen dicht moet doen, zodat ik niets kan zien. Ze pakt een blinddoek en doet deze bij me om. “Deze doe ik bij je om, zodat je niet stiekem kan spieken.” Ze duwt me verder op de bank, zodat ik helemaal plat op m’n rug lig. Ze begint langzaam met haar nagels over m’n lijf heen te kriebelen. Op sommige plekjes kietelt het een beetje, waardoor ik begin te kronkelen. Mijn pik begint langzaam aan een beetje hard te worden en ze begint hem ook een beetje te kriebelen met haar nagels. Van boven naar beneden en ook onder m’n ballen. Terwijl ze onder m’n ballen aan het kriebelen is, begint ze zachtjes m’n eikel te kussen. Langzaam begint ze met haar tong van beneden naar boven te likken. Ze merkt dat ze er zelf ook behoorlijk geil van wordt. Ze staat vervolgens op en gaat met haar lekkere natte kutje boven m’n gezicht staan. Ik kan niet zien wat er gebeurt door de blinddoek, maar voel op een gegeven moment dat ze haar kutje tegen m’n lippen aandrukt. “Lik me, schatje,” beveelt ze me. “Lik m’n kutje lekker nat.”

Ze trekt met haar handen haar lippen uit elkaar, zodat haar clitoris goed bereikbaar is en duwt haar kutje stevig tegen m’n gezicht en m’n tong aan. Ze bepaalt zelf de snelheid en de bewegingen die ze maakt. Soms krijg ik zelfs even geen adem, omdat ze haar kutje zó hard tegen m’n gezicht aan drukt. Het maakt haar zo ontzettend opgewonden en ze vindt het steeds geiler om de macht over mij te hebben.

“Ze trekt met haar handen haar lippen uit elkaar, zodat haar clitoris goed bereikbaar is en duwt haar kutje stevig tegen m’n gezicht en m’n tong aan.”

Ze staat op en pakt me bij m’n hand en laat me op m’n handen en knieën zitten. Ze duwt m’n hoofd en schouders tegen de bank aan, terwijl m’n kontje hoog in de lucht is. Ze begint m’n billen te kriebelen met haar nagels en trekt met haar vingers m’n billen een beetje uit elkaar. Ik voel hoe ze met haar tong lekker tussen m’n billen likt en een beetje kust en zuigt bij m’n kontje. Ze pakt een beetje glijmiddel en laat het tussen m’n billen door glijden. Ik voel hoe ze met een vinger een klein beetje naar binnen gaat. Langzaam een beetje op en neer en steeds een klein beetje dieper. Ze doet nog een klein beetje glijmiddel over haar vingers, maar duwt er nu niet één maar twee vingers in om het een beetje op te rekken. Dit doet ze zelfs ook nog een keer met drie vingers. Langzaam maar zeker en met korte bewegingen duwt ze haar vingers steeds een beetje verder naar binnen.

Ze pakt uit de doos die op de tafel staat de strapon tevoorschijn en zegt tegen me: “Nu gaat het gebeuren, schat. Nu zal ik je eens straffen voor al die stoute fantasieën die je telkens hebt.”

Ze doet het tuigje aan en gespt hem stevig vast om haar heupen. Ze pakt het glijmiddel en smeert de paarskleurige dildo goed in. Ze komt achter me staan en duwt met de voorkant van de dildo tegen m’n kontje aan en draait een beetje cirkeltjes er omheen. Ze duwt het topje een heel klein beetje naar binnen. Eerst maar een centimeter of twee en haalt hem dan weer helemaal naar buiten. Dan er weer een klein stukje in en weer helemaal naar buiten. Maar telkens als ze weer naar binnen gaat, duwt ze hem er steeds ietsje verder in.

Ik probeer me te ontspannen terwijl ze de dildo lekker bij me naar binnen laat glijden. Steeds dieper en dieper. Het gaat steeds gemakkelijker naar binnen en ze merkt dat ik het heerlijk vind dat ze me gewoonweg keihard in m’n kontje neukt. Ze maakt lange halen, helemaal tot aan de eikel van de dildo en weer terug naar binnen totdat ie er helemaal weer in zit. Ze beveelt me om m’n armen naar achteren te doen en ze pakt me bij m’n polsen vast. Op deze manier kan ze met haar armen kracht zetten en me lekker hard en diep van achteren neuken. Nadat ze me al een tijdje aan het neuken is en bijna buiten adem raakt, vindt ze het goed als ik klaar ga komen.

“Ik probeer me te ontspannen terwijl ze de dildo lekker bij me naar binnen laat glijden. Steeds dieper en dieper.”

Ze gaat op een iets langzamer tempo verder en zorgt ervoor dat de eikel van de dildo precies over m’n prostaat gaat door met korte bewegingen op en neer te gaan. Ze beveelt me om ondertussen met mezelf te spelen. Ik doe m’n arm tussen m’n benen en begin met mezelf te spelen. De combinatie van de dildo die op en neer beweegt langs m’n prostaat en het spelen met mezelf zorgt voor een ongekend heerlijk gevoel. Het zal niet lang duren en ik kom dan ook vervolgens kei- en keihard klaar. De hoeveelheid zaad en het langdurige klaarkomen is van ongekend niveau! Langzaam haalt ze de dildo uit m’n kontje en ik val buiten adem voorover op de bank om even na te genieten en op adem te komen.

Ze zegt dat ze er zó ontzettend van heeft genoten. Dat ze het geil vond om ook eens een keer de macht te hebben over mij door me lekker hard te neuken. Zoals ik haar normaal gesproken zou neuken. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Wil jij de speeltjes in dit verhaal zelf ook eens proberen? Bekijk de collectie hieronder:

2 Responses

  1. Leuk geprobeerd maar veel te voor de hand liggend. Ik kon bij de inleiding al zien waar dit heen zou gaan. Iets meer fantasie mag wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.522 keer bekeken

Geschreven door

In het laatste deel van ‘De Bucketlist’ heeft Madelon de heetste vrijpartij die ze ooit heeft gehad. Maar gek genoeg niet omdat het met een spannende vreemde was, of met meerdere mensen… Nee, juist omdat het een sekssessie vól liefde en passie was…
11.522 keer bekeken