Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

18.407 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een speciale vergadering voor twee’

23 september 2022,

geschreven door

Het erotische verhaal van deze week speelt zich af op kantoor. Luuk fantaseert al maanden over zijn nieuwe collega Daya. Op haar verjaardag praten ze voor het eerst met elkaar en het blijkt dat Daya hetzelfde voelt voor hem! Maandenlang hebben ze gewacht op dit moment…

Geen zin om te lezen? ‘Een speciale vergadering voor twee’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een speciale vergadering voor twee

Haar sierlijke vingers tikken vliegensvlug over het toetsenbord. Ik weet dat ze bezig is met een lastig vraagstuk, want ze bijt op haar onderlip en fronst haar wenkbrauwen. Ze is zo sexy als ze dat doet…

Eigenlijk vind ik alles wat ze doet sexy. Hoe ze op haar hoge hakken naar de keuken trippelt, maar ook hoe ze op sneakers met net iets te grote stappen doelbewust van haar auto naar kantoor loopt. Ze draagt altijd sneakers in de auto, maar wisselt ze op kantoor in voor pumps. Althans, ja, volgens mij noem je dat pumps.

Ze werkt nu drie maanden bij ons en het is me nog niet gelukt om een gesprek met haar aan te knopen. Ik wil het wel, maar ik durf het niet.  Niet omdat ik denk dat ze me afwijst, maar omdat ik denk dat ik als een blok voor haar val als ik haar beter leer kennen.

Mijn relatie van zes jaar is net over en deze vrouw is in alles het tegenovergestelde van mijn ex-vriendin. Ik denk dat ik haar daarom zo interessant vind. Via een andere collega heb ik gehoord dat Daya, die leuke collega, ook net vrijgezel is na een lange relatie. Ik denk dat we elkaar goed kunnen gebruiken om over onze exen heen te komen.

Maar man, omdat ik haar zo graag wil klap ik volledig dicht. Ik lijkt wel een jongen van 16 in plaats van een man van 33. Maar vandaag is hét moment. Ik zie dat ze met een grote schaal muffins richting de kantine loopt. Zou ze jarig zijn?

Ik verzamel al mijn moed en volg haar door de lange smalle gang de deur door naar de kantine.
“Hi! Ben je jarig?”
“Hey, Luuk toch? Klopt, ik ben vandaag 30 geworden!”
“Je ziet er geweldig uit, gefeliciteerd.” Kut. Wat zeg ik? Feliciteer ik haar nu met haar uiterlijk? Ongemakkelijk leun ik tegen de prullenbak die een paar centimeter opzij schuift, waardoor ik struikel. Jezus man.

“Ik lijkt wel een jongen van 16 in plaats van een man van 33.”

Ze houdt haar lippen op elkaar, maar er verschijnt een enorme grijns op haar gezicht. Ze moet lachen, maar ze doet haar best zich in te houden. “Dankjewel”, knipoogt ze. “Jij ook.” Ze bijt op haar lip en kijkt me aan met stralende ogen.

Terwijl ze wegloopt hoor ik haar stiekem gniffelen.

Ik kijk naar de schaal met muffins die voor me staat. Natuurlijk neem ik er een. Dan kan ik haar straks vertellen hoe lekker haar traktatie was. Ik neem een muffin mee naar mijn bureau en ik zie dat ze naar me kijkt.  Ik houd de muffin omhoog en knipoog.

“Ik hoop dat ze lekker zijn!” verschijnt er op mijn beeldscherm. Dit is de eerste keer dat ze me een berichtje stuurt via Teams. Dat is een goed teken, toch?
Ik neem een hap van de muffin en weet niet wat ik proef. Wat is dit?! Ik heb nog nooit zoiets goors geproefd. Mijn gezicht betrekt en ik kijk geschrokken haar kant op. Kut, ze kijkt. Weer verschijnt die grijns op haar gezicht, direct gevold door een blik van angst. Ze staat snel op en loopt naar me toe. Eenmaal bij mij buigt ze voorover en fluistert: “Zijn ze zo vies?!”
Ik kijk haar aan. En met mijn mond nog vol, knik ik. “Ik heb nog nooit zulke vreselijke muffins geproefd”, proest ik uit.

“Oh, nee toch?! Help me, kom!” Terwijl ik nog steeds kauw op de goorste muffin allertijden, trekt ze me mijn stoel uit, richting de kantine.

Er zijn vier muffins weg, maar het meeste ligt er nog. Ze pakt een muffin, neemt een voorzichtig hapje en kijkt mij dan vol ongeloof aan. “Wat heb ik gedáán?!” gilt ze. Ze komt niet meer bij. Ze lacht van schaamte en vermaak. “Gooi die dingen alsjeblieft weg”, lacht ze. Ik pak de schaal en kiep hem zo in de prullenbak.

Ze veegt de tranen van haar wangen en vertelt dat ze lange tijd niet zo gelachen heeft. Ondertussen vis ik met mijn tong de laatste restjes muffin uit mijn mond.
“Ik ben geen goede bakker”, verontschuldigd ze zich.

Ik kijk haar aan en voel dat ze hetzelfde voelt als ik. “Geeft niet, het was niet lekker, maar wel leuk”, stel ik haar gerust terwijl ik voorzichtig een klein stapje naar haar toe doe.

“Weet je wat ik wel lekker vind?” vraagt ze opeens serieus.
“Qua eten, bedoel je?” stamel ik.
“Nee… ik bedoel…” Ze komt dichterbij en legt haar hand op mijn bovenarm. “Zal ik laten zien wat ik lekker vind?” vraagt ze nog een keer, terwijl ik de warmte van haar lichaam kan voelen.
“Hier?” vraag ik. Ik kijk om me heen. We zijn alleen en de deur kan vanuit binnen op slot. Terwijl ik haar aan blijf kijken loop ik naar de deur en draai het slot om.

“Ik heb gezien hoe je de afgelopen maanden naar me kijkt”, zegt ze zelfverzekerd.
Ik kijk haar streng aan en vraag of ze dat vervelend vindt. Ze zegt van niet. Ze zegt zelfs dat ze mij vanaf het eerste moment ook interessant vond.

“Vind je het vervelend dat ik zo naar je keek?”

“Elke dag als ik op kantoor kwam hoopte ik dat je me zou aanspreken, maar je deed het steeds niet. Ik werd gek van binnen!” Ze bijt op haar onderlip en legt haar hand in haar nek. “Maar elke avond fantaseerde ik over het moment dat we elkaar eindelijk zouden spreken…”
Man, het is duidelijk wat ze wil. Ze wil mij. Mijn broek trekt strak om mijn steeds groter wordende erectie terwijl ik in haar vurige ogen kijk. Haar borst beweegt heftig op en neer en haar huid wordt roder. Ik pak haar vast bij haar heupen en druk mijn lichaam tegen haar aan.

“En wat gebeurde er dan in die fantasie?” fluister ik, met mijn lippen in haar nek. Ze beweegt haar hand langzaam richting haar buik en naar haar broek. Gaat ze dit echt doen?

“‘En wat gebeurde er dan in die fantasie?’ fluister ik, met mijn lippen in haar nek.”

Ze maakt haar knoop open en haar hand schuift soepeltjes onder haar slip. Ik zie door de stof dat ze met haar vingers rondjes draait. Ze kreunt zacht en kijkt me uitdagend aan. “Jij ook.”

Ik beweeg mijn hand naar mijn broek en kijk haar vragend aan als ik mijn gulp vastpak. Ze knikt instemmend, dus ik open mijn gulp en trek mijn broek een stukje omlaag. Mijn boxer wijkt aan de bovenkant door mijn erectie. Over de stof heen pak ik mijn penis vast en beweeg hem zachtjes op en neer. Als je me vanochtend had verteld dat ik in de kantine zou staan en mezelf af zou trekken terwijl Daya zichzelf tegenover mij vingert, had ik je voor gek verklaard. Toch is dit nu de werkelijkheid.

Daya begint harder te kreunen en gooit haar hoofd in haar nek. Wat een vrouw! Ik kan het niet langer aan en ik móet haar voelen. Ik pak haar stevig vast. Ze haalt haar hand uit haar broek en brengt haar vingers naar mijn mond. Terwijl ik haar opwinding van haar vingers aflik, voel ik hoe ze mijn broek omlaag trekt. Ze trekt me mee naar een tafel, rolt haar broek tot op haar enkels en buigt voorover terwijl ze gewillig haar billen spreidt. Ze kijkt me aan en fluistert: “Het ging in mijn fantasie ongeveer zo…”

“Terwijl ik haar opwinding van haar vingers aflik, voel ik hoe ze mijn broek omlaag trekt.”

Ik grom van geilheid en duw mijn stijve voorzichtig bij haar naar binnen. “Tering”, fluister ik. Ik kijk haar aan en zie dat ze grijnst. “Dit is wat ik wil”, fluistert ze terug.

Ik besef even wat er gebeurt. Ik sta in de kantine en neem de vrouw over wie ik al maanden fantaseer, terwijl ze voorovergebogen op een tafel ligt, in ons kantoor. Het besef maakt snel plaats voor opwinding en ik vergeet alles om ons heen. We geven niks om het gekraak van de tafel of het gekreun van onze geilheid. “Luuk, ik heb hier zo lang op gewacht!” kreunt ze terwijl ik haar lichaam voel samentrekken. Ik voel hoe ze pulserend op mijn erectie klaarkomt. Met één hand grijpt ze de rand van de tafel stevig beet en de ander drukt ze voor haar mond om haar gekreun iets te dempen. Het werkt alleen niet echt. Dit geile uitzicht en haar gekreun brengen ook mij tot mijn hoogtepunt. Grommend kom ik klaar terwijl ik haar heupen extra stevig vastgrijp.

Ze draait zich om, pakt wat servetjes van de tafel en stopt ze tussen haar benen voor ze haar broek optrekt. Ik pak haar hals vast en zoen haar. Eindelijk. Als onze tongen elkaar vinden, krijg ik meteen weer zin.

“Wil je vanavond langskomen?” vraagt ze.
“Ik wil niks liever”, antwoord ik. “Ik ben nog lang niet klaar met je.”

Ik loop als eerst de kantine uit en zie verschillende mensen met verschillende uitdrukkingen op hun gezicht naar me kijken. Ronald van ICT steekt zijn duim op, terwijl Sara van Finance blozend de andere kant op kijkt.

Oh shit, iedereen weet wat er gebeurd is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het erotische verhaal van deze week is geschreven door Indigo! Ze schreef eerder de verhalen ‘Onbekend genot’ en ‘Onverwacht geschenk’. Wanneer de hoofdpersoon in dit verhaal door de kou naar huis fietst, komt ze plotseling een oude bekende tegen bij…
15.806 keer bekeken