It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Erotisch verhaal – ‘Die ontmoeting op zondagavond’

5 september 2020,

geschreven door

Deze keer hebben wij een meeslepend erotisch verhaal voor jullie die geschreven is door onze eigen ToyRoy! Het verhaal gaat over een ontmoeting tussen de hoofdpersoon en een knappe Fransoos in een kroeg op zondagavond. Helaas wordt de passievolle romance al snel onderbroken. Maar de avond is nog niet voorbij…

Die ontmoeting op zondagavond

Het is zondagavond. De sfeer in de kroeg is uitgelaten zoals die enkel uitgelaten kan zijn op een reguliere zondagavond. Terwijl al mijn vrienden luidruchtig keuvelen over hun familie, Grindr dates, het dagelijkse leven en de realityshow Chateau Meiland, dwalen mijn gedachten af van het gesprek. Mijn hoofd draait wat rond en mijn ogen scannen. Ze scannen alle gezichten in de kroeg waar ik best vaak kom. Misschien iets te vaak. Maar ik scan al die gezichten al zo lang als ik mij kan herinneren. Ik zie onbekenden, vage kennissen en vaste stamgasten die deel uitmaken van het oude en stoffige meubilair.

Ik blijf scannen, alle gezichten wisselen elkaar af, tot plots mijn ogen de zijne kruisen. Onze blikken zoomen op elkaar in. We blijven elkaar langer aanstaren dan nodig, tot ik de spanning niet meer aankan en beduusd wegkijk. Op slag ben ik ondersteboven door zijn looks. Ietwat in de war ook, die jongen is overduidelijk een dikke negen, terwijl ik net wegkom met een magere zes. Okay, met een beetje geluk een zeven, op een goede dag. Keek hij nou echt naar mij of heb ik het mij ingebeeld? Even weet ik mijzelf geen houding meer aan te nemen. Moet ik leunen? Nonchalant blijven staan? Ik durf zijn kant niet op te kijken. Zou hij mij aan het bespieden zijn?

Normaal gesproken wil ik nog wel eens verkrampen in zulke situaties en loop ik nog net niet gillend de deur uit. Flirten is zo niet mijn ding, al gaat het mij af en toe nog wel gemakkelijker af dan dat mij lief is. Binnen twee blikken een tong tegen mijn huig is niks nieuws. Vanavond wilde ik niks, maar ik deins er op wonderbaarlijke manier niet voor terug. Is het de euforie van het spel? Of zijn het de vier glazen wijn die ik net naar binnen heb gegoten? Misschien heb ik mijzelf, zonder het te beseffen, moed in de schoenen gedronken voor iets wat niet te voorzien was. Ik probeer toch zijn blik terug te vinden en hij kijkt mij aan met een mengeling van aarzeling en arrogantie. Hij heeft dit veel vaker gedaan, ik voel het. Hij weet dat zijn engelengezicht meer dan alleen harten doet smelten. Hij is als een spin die zijn web aan het maken is. Ik zal de onfortuinlijke vlieg zijn die zich laat veroveren. Laat hem hunkeren. Laat hem hongerig wezen. Ik probeer het hoofd nog even koel te houden.

“Ik probeer toch zijn blik terug te vinden en hij kijkt mij aan met een mengeling van aarzeling en arrogantie. Hij heeft dit veel vaker gedaan, ik voel het.”

Met berekende stappen komen we in elkaars territorium. Het is alsof we ons op een enorm schaakbord bevinden. Andere pionnen schuiven we opzij tot we als twee koningen tegenover elkaar komen te staan. Zonder enige vorm van schaamte begint hij voor me te dansen. We wisselen namen, nummers, een aanraking en enkele speelse blikken uit. Hij blijkt een Franse toerist te zijn. Op doorreis. In elk land een andere scharrel, wellicht. Het mag duidelijk zijn dat praten in een lawaaierig café niet werkt. Ik versta de helft van de tijd niet wat hij zegt. Maar omdat ik niet wil dat hij alles moet gaan herhalen zie ik mezelf toch innemend naar hem luisteren. Lachen als ik denk dat ik moet lachen, knikken als ik het idee heb dat ik dat moet doen. Zachtjes op mijn onderlip bijten terwijl ik hem aan kijk. Ja, zachtjes op mijn onderlip bijten als ik denk dat ik bijten moet. Het gebeurt.

Hij brengt zijn mond rustig naar mijn oor en vraagt of we iets gaan drinken, aan de bar. Zijn lippen glijden langs mijn kaak. Nauwelijks contact, maar ik voel de rillingen in elke vezel van mijn lijf. Week voel ik mij. Aan de bar is het zoeken, zoeken naar steun. Mijn hand vind de nodige steun op zijn heup en blijft daar ook liggen. Gewoon, omdat het kan. Verzetten heeft weinig zin, want ik voel de bui al hangen. Terwijl we wachten op onze drankjes bouwt de spanning zich steeds verder op. Verleidelijke blikken, stiekeme aanrakingen, in slow motion worden we letterlijk naar elkaar toegezogen.

Hij staat op. Lichtelijk tipsy staan we tegenover elkaar. Diep in zijn ogen zie ik glinsteringen. Onze gezichten scheren rakelings langs elkaar. Onze neuzen wrijven tegen elkaar aan. Zijn mondhoek gaat naar mijn oor. Ik voel zijn adem in mijn nek. Hij komt dichter naar mij toe en ik leg mijn hand opnieuw op zijn heup. Hij gaat met zijn vingers door mijn haar en langs mijn oor. Onze lippen raken elkaar vluchtig om dan direct weer afstand te nemen. Onze blikken volgen elkaar, onze hoofden kruisen. Lippen die elkaar opnieuw raken, maar nu vasthoudend. Hij drukt zijn lijf tegen dat van mij. Mijn ruggengraat verdwijnt langzaam. Er is geen twijfel meer, maar toch blijven we behoedzaam de spanning opbouwen. Ingehouden passie smaakt het allerlekkerst. Ik voel zijn vingers onder mijn T-shirt bewegen op mijn naakte rug en ik vergeet plots het rumoerige café en de vrienden om mij heen. Hij en ik, even helemaal alleen op de aardbodem.

“Ik voel zijn vingers onder mijn T-shirt bewegen op mijn naakte rug en ik vergeet plots het rumoerige café en de vrienden om mij heen.”

Op mijn schouder voel ik een extra paar handen. Onze vluchtige romance wordt als een donderslag bij heldere hemel verstoord. Twee stevige handen draaien mij om. Ik voel dat de woorden “wij gaan naar huis” mij sterk raken. Mijn meer dan kortstondige flirt zie ik in mijn ooghoek met een gebogen hoofd weglopen naar de garderobe. Teleurstelling, dat straalt hij uit. Hij is de hoek om en ik ben hem kwijt. Alles wat ik vanavond dacht te zijn en dacht mee te maken, viel als een groot bouwwerk van blokken ineen. Vernederd en meer dan aangeschoten strompel ik stapvoets het café uit. Mijn vrienden stonden al even buiten in de regen. Tijd om naar huis te gaan.

Alleen in mijn bed besef ik dat ik het met de gedachten aan vanavond moet doen. De twee koningen zijn nu niets meer dan gescheiden pionnen. De vlieg is in het spel veroverd, maar wilde het liefst gevangen worden. Het enorme schaakbord is van tafel, het gespannen web is gebroken. Is dit hoe deze avond moet eindigen? Was dit het dan? Is dit het lot? Boven mijn hoofd begint zich een klein lampje te vormen. Die speelse blikken gaan door mijn hoofd. Er staat een onbekend nummer tussen mijn contacten. In een opwelling uitgewisseld, maar ik ben er maar wat blij mee. Voordat ik er erg in had, stuurde ik een bericht naar het onbekende nummer. “Hi, I’m that guy from the bar”, meer dan dat was niet nodig…

Met stevige hartkloppingen lig ik half onderuitgezakt op de achterbank van een taxi. De felle lichten van de stad doen pijn aan mijn ogen. Mijn kleren stinken naar alcohol en zweet. Maar het doet mij niks. Alle moed die ik was verloren is teruggekomen, sterker. De onvoorziene gedachten aan seks razen door mijn hoofd. Ik merk dat ik steeds meer opgewonden raak in deze muffige taxi. Diep van binnen hoop ik dat deze weg nooit zal ophouden. Never nooit. Zodra de taxichauffeur mij aankijkt in zijn spiegel voel ik mij vies. Het herinnert mij eraan hoe gek ik ben om naar hem toe te gaan. Maar zo’n Franse flirt laat je toch niet zomaar ontsnappen? Hij is als de macaron op mijn dessert. Gepaard met enige vorm van schaamte stap ik de taxi uit. Daar staat hij, verdekt opgesteld tegen een lantaarnpaal aan te leunen. Het licht raakt net zijn elegante lijf. Precies op het juiste moment bijt ik zachtjes op mijn onderlip. Ik weet dat het hem opvalt. Het moet opvallen, ik sta vol in de spotlights. Hij is de meester in dit spel, hij heeft dit veel vaker gedaan dan ik. Voor hem is het tijd om de vlieg te vangen, voor mij is het tijd om toe te geven.

“Daar staat hij, verdekt opgesteld tegen een lantaarnpaal aan te leunen. Het licht raakt net zijn elegante lijf. Precies op het juiste moment bijt ik zachtjes op mijn onderlip.”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Een intieme hotelkamer, verlicht door de zachte gloed van sensuele massagekaarsen, voeg ik een opwindende koppelvibrator toe aan ons spel. Met tedere massages met warme was die verandert in zijdezachte olie, verkennen we nieuwe hoogten van genot en versterken we onze band, terwijl we samen de opwinding van die betoverende avond herbeleven.

 

Natuurlijk. Hij slaapt in een hotel, hoe kon het ook anders? Opnieuw voel ik zijn vingers onder mijn T-shirt. Zijn vingertoppen vinden hun weg naar beneden. De rand van mijn onderbroek komt los van mijn lichaam. Ik voel dat niet alleen zijn vingertoppen arriveren op mijn billen. De stevige greep maakt mij week. Mijn ruggengraat is opnieuw spoorloos verdwenen. Het zweet breekt me uit, klotsende oksels. Met knikkende knieën loop ik aan zijn zijde door de lobby. Mijn hand ligt weer op zijn heup. In de lift komt hij dichter naar mij toe. Zijn lijf stevig tegen dat van mij. Onze lippen raken elkaar vluchtig en ik voel dat ik de controle over mijn lichaam verlies. Mijn handen hebben een eigen wil. Ze doen dingen waarvan ik niet wist dat ze het konden. Het is veilig om te zeggen dat we schaakmat hebben gespeeld. Twee koningen recht tegenover elkaar, volledige overgave.

Daar lig ik dan, op een belachelijk groot bed. Links van mij brandt een klein lampje wat wel eens afgestoft mag worden. Rechts zie ik twee glazen met een grote Imperial fles. De eens zo vreemde Franse toerist laat zijn zijdezachte lippen het werk doen. Zijn warme adem streelt mijn nek. Onze handen raken van alles aan. Zijn iets te wijde broek geeft goed zicht op de gespierde inhoud. Normaal zou ik hier over vallen, maar het heeft wel wat. De deur van het balkon staat open. Mijn T-shirt beland op de grond en een verfrissende bries golft over mijn ontblote bovenlijf. Van de opgebouwde spanning in het café hebben wij nu het genot.

Net zoals in het café weet ik mijzelf nog steeds geen houding te geven. Ik heb geen flauw idee wat ik aan het doen ben. Het voelt allemaal wat surrealistisch, hoe kan een matige zes hierin verwikkeld raken? Toch strelen mijn lippen zijn lichaam. Zijn gespierde lijf is zacht en keihard tegelijkertijd. Aan alles van zijn lichaam merk je dat ik iets goed doe, dus ik zet door. Een kus, een tong, een tedere zuig… tot ik naar achteren word gedrukt. Zijn iets te wijde broek glijdt gemakkelijk van zijn middel. In zijn slip zit heel wat verborgen. De contouren maken duidelijk dat ik een gevuld cadeau mag uitpakken. Een hele kluif voor mij. Terwijl zijn lippen als een bulldozer over mijn buik bewegen, waagt hij zich aan mijn riem. Een riem? Ja, fuck… waarom heb ik die niet thuis laten liggen?! Ons spel wordt vertraagd. Een riem en skinny jeans is niet de meest ideale combinatie tijdens de seks.

“Zijn gespierde lijf is zacht en keihard tegelijkertijd. Aan alles van zijn lichaam merk je dat ik iets goed doe, dus ik zet door.”

Zijn vingertoppen maken een wandeling op mijn benen, als een jager die een junglepad bewandeld. Hongerig naar wat ik te verbergen heb. Aan beide zijdes voel ik handen mijn boxer in gaan. Tintelingen en sensatie gieren door mijn lijf terwijl hij op vakkundige wijze mijn ballen masseert. Met beleid ontdoet hij mijn lichaam van mijn ondergoed. De grote truc onthult hetgeen waar hij naar op zoek was vanavond. De term “oei, ik groei” is wel degelijk van toepassing. Met een magische beweging pakt hij mijn staf vast met een ferme grip. In dezelfde beweging ontbloot hij mijn knalrode en doorbloede eikel. Zijn hand gaat beheerst op en neer over de gehele lengte van mijn penis. Vochtige lippen bewegen zich voort. Al mijn spieren zetten aan en mijn rug wordt hol van genot. Ik voel kippenvel over mijn huid razen tot aan mijn kleine teen.

In een simpele beweging lig ik op mijn buik. Mijn penis heeft hij tussen mijn benen gelegd. Op mijn rug voel ik een Italiaanse cipres die zich langzaam ontpopt. Als een puber op zijn matras drukt hij zijn penis over mijn onderrug. Hij dwaalt langzaam af als hij met zijn penis door mijn bilnaad gaat. Elke millimeter voel ik. Elke drup van zijn voorvocht. Tot ik het matras samenknijp van spanning. Zijn hoofd heeft mijn billen gevonden, zijn tong heeft mijn anus gevonden. De intrede is gemaakt en hij breidt het gebied uit. Elke zijde, elke kant van mijn onderlichaam neemt hij mee. Ik kan niks doen en ik wil niks doen. Volledig overmeesterd lig ik in dat hotel. Op dat veel te grote bed.

Ik voel dat zijn mond met een sliert speeksel afstand neemt van mijn anus. Het geritsel van plastic doet mij deugd en ik voel hoe hij een condoom over zijn penis naar beneden schuift. Een grote paddenstoel beweegt zich nogmaals over mijn onderrug en billen. Ik voel zijn beleid als hij zijn eikel tegen mijn anus zet. Voorzichtig zet hij door. We hebben nog geen woord gewisseld, maar het voelt goed. Elke stoot zet hij meer aan, sneller, harder, zijn ballen voelen als zachte kussentjes die over mijn eikel gaan. Deze Franse engel zit in mijn territorium, en ik laat hem. Ik betrap mijzelf erop dat ik heviger begin te ademen. Kleine kreunen komen uit mijn mond.

“Elke stoot zet hij meer aan, sneller, harder, zijn ballen voelen als zachte kussentjes die over mijn eikel gaan.”

Met elke stoot voel ik de belangrijkste poot van de Franse spin krachtiger worden. Niet alleen vanbinnen, maar ook qua spierspanning op zijn lichaam. Gepaard met de bries die van buiten komt, vloeit zijn adem over mijn lichaam. Ik voel zijn gecoördineerde kussen in mijn nek. Zijn warme hijg in mijn nek. Het vochtige lichaam op dat van mij. Het hoogtepunt is nabij. Ik voel het. De grote paddenstoel zet bij elke stoot meer en meer uit. Hij trekt zich terug en ik draaide mij vluchtig om. In een splitsecond verliet zijn sap het startblok. Het condoom ligt op het stoffige lampje, welke inmiddels links van mij staat. En de spetters zijn overal te vinden. Mijn borst en gezicht voelen aan als een plakkerige kleimassa, maar ik laat het.

Met een lichte glimlach laat ik hem weten dat hij moet afdwalen. Zijn lippen zijn bedekt met een laagje zweet. Ze vallen langzaam over mijn eikel. Een prikkel raast weer door mijn lichaam. Op diezelfde manier speelt hij weer met mijn ballen. Voordat wij beide iets in de gaten hebben, vliegt het rond. Omhoog en opzij. Een moment van pure euforie voor ons beide. De witte highlights staan goed op zijn glanzende Franse bos haar. De finish is bereikt, op grandioze wijze. Al mijn spieren vallen uit en ik zak langzaam in op zijn borst. Hij breekt de fles Imperial aan, en schenkt twee glazen in. Daar lag ik dan, op een belachelijk groot bed. Op zijn borst, met champagne, terwijl hij mijn rug streelt. Het is goed.

Compleet nuchter stap ik naar buiten. Mijn benen knikken nog steeds van de adrenaline. Het gevoel is nog steeds daar, het surrealistische gevoel. Dit had ik in mijn wildste dromen niet mogen meemaken. Geen woord gewisseld in het hotel, maar we spraken wel degelijk. Universeel. De taal van seks, van het bedrijven van de liefde. Het maakt eigenlijk ook niet uit hoe je het wil noemen. Ik heb nergens voor teruggedeinsd vanavond. Ik liet mij gaan, dit was mijn triomf. Hij maakte mij blij. Hij liet mij voelen als een dikke acht. Ik was heel even op reis. Ik was zijn scharrel in deze stad. Bon voyage!

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

3 reacties

  1. Erg mooi en meeslepend geschreven. Ik werd er in meegezogen en kon de sensatie van de hoofdpersonen bijna voelen.
    Top verhaal.

    1. Bedankt voor je reactie, José! We zullen ToyRoy eens vragen of hij nog meer verhalen op de plank heeft liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Geniet van je weekend met weer een nieuw erotisch verhaal! Het verhaal van deze week is geschreven door Maca. Tijdens een vriendinnenvakantie ontmoeten Anne en Lieke een leuk groepje jongens die ook in het resort verblijven. Toch hebben ze al snel al…
29.261 keer bekeken