Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Erotisch verhaal – ‘Rosy’s opfriscursus’

25 februari 2022,

geschreven door

Zijn jullie klaar voor een nieuw erotisch avontuur? In dit erotisch verhaal neemt Rosy ons mee de klas in voor haar cursus Frans. Deze wordt namelijk gegeven door een wel heel verleidelijke lerares…

Geen zin om te lezen? ‘Rosy’s opfriscursus’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Rosy’s opfriscursus

Sinds kort zit ik weer in de klas om mijn Franse kennis wat op te frissen. Zoals jullie weten ben ik vertaalster en door mijn leergierigheid ben ik altijd bereid om meer te leren, hihi… Voor wie mij nog niet kent, ik ben Rosy, een vrouw van 27 jaar, en ik heb een enorme crush op mijn 35-jarige lerares, Lola. Die ene cursusavond kwam zij met losse, wilde krullen, een strakke, korte blouse en hoge zwarte hakken het klaslokaal in…

‘Bonne soirée! Hebben wij de juiste werkwoorden bij de hand?’ vraagt juf Lola met haar warme, zachte, zwoele Franse stem terwijl zij haar vinger om een losse krul wikkelt. Sensueel bijt ze op haar onderlip. Haar lippen zijn prachtig bordeauxrood en net als altijd kwijn ik aardig weg terwijl ik haar slow motion bewegingen in mij opneem.

Wat een heerlijke vrouw! In haar strakke blouse en lage decolleté komen haar grote borsten prachtig uit! En als ik goed kijk zie ik zelfs haar stijve tepels er doorheen schijnen… Een prachtig uitzicht! Ik geniet ervan en voel mij meteen warm worden tussen mijn benen…

In haar strakke blouse en lage decolleté komen haar grote borsten prachtig uit!

Terwijl ik zit weg te dromen leest een leerling het werkwoord ‘gezien’ op.

‘Je vois… tu vois… elle voit…’ leest Manon hardop.

‘Je vergeet ‘il’ nog!’ roept Sarien er tussendoor.

Gegiechel en geroezemoes gaat door de klas.

Lola’s haren glijden door haar vingers terwijl ze op haar stoel zit en met een klein stout lachje meelacht. Haar glimlach is breed en geheimzinnig tegelijk. Ik grinnik. Ik hou van haar glimlach.

‘Ik snap het al, we hebben geen hem nodig, toch dames?’ lach ik hardop terwijl ik haar ogen zoek. De juf merkt het en we raken even elkaars blik. Mijn ondeugende lach verraadt mijn gevoelens voor haar. Ze bloost even.

‘Als jij het allemaal zo goed weet, Rosy, kun je dan het volgende werkwoord opnoemen?’ vraagt ze dan. De hele klas staart nu naar mij. Vlug zoek ik de volgende regel op in mijn boek en lees ik…

‘Je viens… Tu viens…’ door mijn verliefdheid voel ik dat mijn wangen een beetje gloeien door het lezen van het werkwoord ‘komen’. Ik voel haar blik naar me kijken en als ik opkijk van mijn boek knipoog ik naar haar.

Door mijn verliefdheid voel ik dat mijn wangen een beetje gloeien door het lezen van het werkwoord ‘komen’.

De rest van de les gaan we in groepjes verder, terwijl juf Lola met haar benen over elkaar op haar tafel leunt. Na het wensen van een fijne avond lopen alle leerlingen het lokaal uit. Ook de juf loopt met een appel het lokaal uit om even pauze te houden.

Langzaam pak ik mijn boeken in en kijk ik om me heen. Ik ben veel te nieuwsgierig. En omdat ik de enige ben, besluit ik op de bureaustoel van haar te zitten. Perfecte zitting, een standje lager kan ook nog… Terwijl ik haar bureaustoel aan het uitproberen ben, valt mijn oog opeens op haar bureaulaatjes. Wat zou erin zitten? Mijn vingers glijden al over het bovenste laatje. Voordat ik mij kan bedenken trek ik het laatje open; een boek van Agatha Christie, aantal notitieboekjes en wat roze markeerstiften. Niks bijzonders dus. Stiekem een beetje een teleurstelling…

Misschien zit er iets interessanters in het onderste laatje? Misschien bewaart ze hier stiekem een doos vol bonbons. Ik trek het laatje open… Een mooie dikke, lange paarse vibrator staart mij aan.

Wow! De juffrouw is dus zo braaf nog niet!

Ik kan het niet laten en voel aan het grote zachte ding. Door het geflirt met de juffrouw ben ik warm en vochtig tussen mijn benen. Ik kijk om mij heen. Even kan wel toch?! Eventjes genieten? Er is toch niemand. Ik trek mijn slipje uit en leg ‘m in het laatje. Een presentje voor de juffrouw voor volgende keer, hihi.

Ik trek mijn slipje uit en leg ‘m in het laatje. Een presentje voor de juffrouw.

Het speeltje glijdt onder mijn jurkje zo op zoek naar mijn natte klitje.

Mijn hoofd valt achterover en ik sluit mijn ogen. Hmmm… ‘Wat is dit toch lekker… Ahhh…’ hoor ik mezelf zachtjes kreunen.

Met mijn andere hand zoek ik mijn kutje en laat ik mijn wijs- en middelvinger erin glijden. Mijn vingers vullen mijn kutje goed en net als ik er een derde vinger in wil laten glijden schrik ik mij rot.

‘Zo wat zijn we hier aan het doen, dame?’ Schrik! Het is Lola…

‘Je viens…’ fluister ik schor.

‘Dat moeten we nog maar eens zien, of dat mag van mij. Ga door, dan zie ik het vanzelf’, glimlacht ze lief en streng tegelijk, terwijl ik braaf knik en doorga met haar stiekeme speeltje.

Ik zie een blosje rood op haar wangen en in haar mooie blauwe ogen zie ik de ondeugendheid sprankelen terwijl ze mij van top tot teen bekijkt. Ik verwen mezelf en zij kijkt toe en geniet van haar aanzicht. Mijn jurkje half omhoog, mijn poes bloot en de paarse vibo tegen mijn natte opgewonden klitje. ‘Aahhh… Ahhh! Ik ga bijna komen, juf…’

Zij kijkt toe en geniet van haar aanzicht. Mijn jurkje half omhoog, mijn poes bloot en de paarse vibo tegen mijn natte opgewonden klitje.

De juf hurkt naar me toe en ik kijk haar recht in haar ogen ontzettend opgewonden aan. Ze kijkt mij verlangend aan en plaagt mij als ik haar lippen wil kussen.

Net op het moment dat onze lippen elkaar eindelijk raken kom ik enorm heftig klaar! Ik bijt haar op haar lip terwijl ik schokkend klaar kom!

Ik kijk haar blozend aan. ‘Hmm… Je bent zo’n mooie vrouw…’ fluister ik in haar oor.

‘Ik wil je…’ hijg ik. De juf knikt. Uit alle macht trek ik onhandig haar blouse en beha uit. Twee heerlijke, mooie borsten kijken mij aan. Ik masseer haar tepels zachtjes en merk dat de juffrouw geil begint te worden. Ze duwt haar borst in mijn gezicht en ik zuig aan haar harde tepels. Ik kus haar buik en lik dan weer haar tepels, om vervolgens weer naar onderen te gaan. De juffrouw wordt helemaal gek! Haar hand glijd tegen mijn natte schaamlipjes. Haar blik is zó intens opgewonden!

Twee heerlijke, mooie borsten kijken mij aan. Ik masseer haar tepels zachtjes en merk dat de juffrouw geil begint te worden.

Wanneer ze mijn glinsterende kutje kust, moedig ik haar aan met mijn handen door haar haren. Mijn heupelen kronkelen sensueel mee met haar likjes over mijn klitje. Ik word gillend gek!

Plots staat ze stokstijf stil en houdt ze mij heel stevig vast.

‘Wat is er? Ga door!’ gil ik hard.

Geen reactie.

Dan zie ik het. Sarien staat in de deuropening met haar hand voor haar mond. We verroeren ons niet en staren haar vol schaamte aan.

‘Mijn boek vergeten…’ mompelt ze rood aangelopen terwijl ze ons vluchtig bekijkt; Juf Lola op haar hurken met haar tong rollend over mijn klitje terwijl ik wijdbeens op haar bureaustoel zit.

Sarien pakt haar boek en schuift aan een tafeltje.

‘Jullie kunnen doorgaan met waar jullie mee bezig waren, hoor. Let maar niet op mij. Misschien steek ik er nog iets van op’, zegt ze dan, terwijl ze nieuwsgierig kijkt. En dat doen we zeker!

Ik voel mijn tweede orgasme dichterbij komen terwijl mijn juffrouw stevig aan mijn klitje zuigt! Even voel ik mij zelfs vereerd omdat we bekeken worden.

Ik voel mijn tweede orgasme dichterbij komen terwijl mijn juffrouw stevig aan mijn klitje zuigt.

‘Kom, Rosy! Kom maar klaar voor de juffrouw!’ moedigt Lola aan. Mijn heupen bewegen sensueel mee met haar bewegingen. Wanneer haar vingers in mijn tepels knijpen kom ik zooooo intens klaar!

‘Aaaaaah! Ahhhh!’ gil ik.

Dit is onvergetelijk verrukkelijk! We zoenen heerlijk en ik proef mijn eigen geiligheid in haar mond. Onze tongen draaien rondjes en blijven elkaar heerlijk proeven! Onze hoofden bewegen ritmisch mee. Dan kijken we allebei tegelijk ondeugend naar Sarien.

‘Heb je mooie aantekeningen gemaakt?’ vraag ik haar. Sarien bloost.

‘Voor mij is dit nog heel nieuw. Kunnen jullie mij niet iets leren?’ vraagt ze lief. We knikken gretig ‘ja’ en gebaren dat ze hierheen moet komen. Sarien gehoorzaamt en schiet uit haar stoel.

‘Je lijkt mij een veel te braaf meisje, misschien kun je het tegendeel bewijzen?’ daag ik haar uit. Sarien knikt en bekijkt met haar bischierige ogen mijn openstaande natte poes.

‘Dit lijkt me wel iets voor gevorderden’, zegt ze dan, waarop juffrouw Lola en ik beiden hard lachen. Lola streelt haar schouder om haar op haar gemak te stellen. Dan buig ik mij naar voren en kus ik Sarien op haar zachte lippen. Rustig en lief. Haar ogen zijn gesloten en ik kijk de juf vragend aan. De juf pakt mijn warme hand en legt die op Sarien’s borsten.

Lola streelt haar schouder om haar op haar gemak te stellen. Dan buig ik mij naar voren en kus ik Sarien op haar zachte lippen.

‘Speel met haar tepels’, fluistert ze met haar zwoele stem in mijn oor. Ik gehoorzaam en omring haar tepels met mijn wijs- en middelvinger terwijl mijn lippen nog steeds op die van Sarien gedrukt zitten. Dan open ik haar mond met mijn lippen een beetje en glijdt mijn tong in haar mond. Haar tong zoekt de mijne en ze begint half te kreunen als ik in haar tepels knijp.

Dan tillen de juf en ik haar op en leggen we haar op haar rug op het bureau van de juffrouw. Ze kijkt blozend en verliefd naar ons en laat al het nieuws, de gevoelens en opwinding op haar afkomen.

Juffrouw Lola trekt haar shirtje en beha uit en ik haar broek. Eerst haar gulp open en dan haar rits. Vervolgens komen twee mooie gladde benen tevoorschijn en een mooi zwart dun stringetje. Ik zie aan haar stof dat ze nat is in haar string. Sarien ziet het nu zelf ook en bloost nog harder dan daarnet. Juffrouw Lola zoent haar vol op haar mond.

‘Oh, juffrouw… Ik leer zoveel van u…’ fluistert ze.

De juf helpt me om bovenop Sarien te komen. Onze natte poesjes raken elkaar. Ik kus haar borsten. Haar mooie gevormde borsten drukt ze tegen mijn lippen aan. Ik bijt er zachtjes in. En blaas over haar tepel heen waardoor die nog stijver wordt.

‘Hmmm…’ kreunt Sarien lichtjes.

Ze doet haar ogen dicht en ik kus haar zachte buik en heupen. Ze kronkelt mee met de kusjes en bewegingen en drukt haar lichaam tegen mijn lippen. Ik laat mijn tong rond haar navel gaan, schaamstreek, zo naar haar vochtige schaamlippen.

‘Plaag haar niet zo, Rosy. Lik haar poesje’, moedigt juf Lola aan.

Ik grinnik. Ik laat mij langzaam naar beneden glijden en rol dan met het puntje van mijn tong om haar glinsterende klitje heen. Plots voel ik twee handen mijn hoofd tegen het kutje van Sarien aan drukken. ‘Lik haar maar, schat’, forceert de juf, waardoor ik weer vreselijk warm en nat begin te worden.

Ik laat mij langzaam naar beneden glijden en rol dan met het puntje van mijn tong om haar glinsterende klitje heen.

Ik proef braaf het kutje van Sarien. Ze kronkelt alle kanten op en geniet hoe de juf met haar aan het tongzoenen is.

Ik kijk haar aan. Ze is zo ontzettend geil! En houdt het niet lang meer. De krullen van de juf veren op en neer. Ik vinger het kutje van Sarien hard en masseer haar natte clitoris. Vlug druk ik mijn lippen op haar mond en terwijl Sarien en de juf elkaar bevredigen kus ik de juf.

‘Aaahhhhhh! Ik kommmm…’ gilt de juf terwijl ze haar tong nog dieper in in mijn mond duwt. Sarien houdt het ook niet lang meer en tegelijkertijd komen ze heerlijk klaar.

Na wat uitpuffen en hijgen geven we elkaar elkaar een heerlijke, innige knuffel en kijk ik de vrouwen lachend aan: ‘Krijgen we hier nog wat leuk huiswerk voor mee?’

‘Dan maak ik zeker mijn huiswerk bij jou’, knipoogt Sarien terug.

‘En we hebben wel wat begeleiding nodig van een knappe vrouw’, smeek ik de juf.

‘Jullie huiswerk is wel elke dag jezelf goed vingeren zodat we volgende keer het squirten kunnen gaan oefenen’, glimlacht juffrouw Lola.

‘Daar hou ik je aan’, zeg ik terwijl ik haar wang kus.

4 reacties

  1. ik mis toch iets. vanuit de voeten langzaam naar boven, de kuiten, dijen die uit elkaar gaan en sap uit de lipjes vloeien, en eventueel 69 . maar misschien komt dit in deel 2.

  2. Een heerlijk opwindend verhaal. Mooi beschreven. Dat de personages contact hebben met elkaar. Dat er verschillende emoties gebruikt worden. Verlegen, maar ook sturend/gebiedend. Heerlijk dat teasen en pleasen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

We hebben onlangs een aantal hele leuke zomerverhalen van onze lezers ontvangen. Het volgende verhaal is geschreven door lezer Indigo, die jullie misschien kennen van haar eerder gepubliceerde verhaal ‘Onbekend genot’. Hoofdpersonage Indigo gaat er i…
25.575 keer bekeken