Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Erotisch verhaal – ‘Elsbeth’s beste vriend’

3 augustus 2018,

geschreven door

Wie heeft er vrienden nodig, wanneer je een vibrator hebt? Dat vraagt Elsbeth zich af in dit opwindende verhaal van Marc.

Elsbeth’s beste vriend

Hoeveel vrienden heeft een mens eigenlijk? Maar dan echte vrienden! Geen vage kennissen, maar een compagnon. Een bondgenoot. Een lieveling. Elsbeth moest toegeven dat dat er niet veel waren. Vanzelfsprekend sprak ze weleens over haar ‘vriendinnen’, maar dat was eerder metaforisch bedoeld. Natuurlijk was er Ineke. Ze kenden elkaar al vanaf de middelbare school. Regelmatig gingen ze stappen en dat was altijd lachen en pret. Toch kon je Ineke niet echt in vertrouwen nemen, want iedereen kende haar als ‘de telegraaf’; vertelde je iets in vertrouwen tegen Ineke, dan wist je welhaast zeker dat iedereen het de volgende dag wist. En dan was er Pieter, haar ‘gay-best-friend’. Met hem kon ze dan weer wel praten over haar diepste geheimen, maar Pieter was een beetje een softie. Verder wist bijna niemand van het bestaan van haar fuckbuddy Roy. Een prima gozer, maar het was met hem altijd lastig om af te spreken. Hij kon alleen op hele specifieke dagen en tijden. De seks was dan weer wel goed. Beter dan met Randy, want die was eigenlijk een beetje te klein geschapen. Ja, sorry, maar size does matter!

Ja, sorry, maar size does matter!

Nee, echte vrienden had Elsbeth niet veel. Welgeteld, had ze er eigenlijk maar één. En dat was niet eens een mens. Op de verpakking had ‘a girl’s best friend’ gestaan en dat was precies waar ze behoefte aan had. Sommige vrouwen denken dat geld, een hond, of chocolade hun beste vriend is, maar met hen was Elsbeth het stelselmatig oneens. Elsbeths beste vriend had een stekker en werd onderschat in al zijn eenvoud. Godfried Bomans zei ooit: “Eenvoud is niet het kenmerk van de beginner. Het is de duur bevochten stempel van de meester’. En hij had een punt. Elsbeth’s beste vriend was namelijk een vibrator. Niet zomaar een vibrator, maar een Magic Wand. Háár Magic Wand!

Want zie je, die Magic Wand vibrator, die is betrouwbaarder dan al haar vriendinnen en vrienden bij elkaar. Hij ziet eruit als een massage-apparaat voor zere spieren en dat maakt hem discreet. Ook zit hij niet vol verborgen features of complexe karaktereigenschappen. Hij heeft altijd zin, wordt nooit jaloers, is groot en erg sterk en hij is niet bang om intiem met haar te zijn.

Want zie je, die Magic Wand vibrator, die is betrouwbaarder dan al haar vriendinnen en vrienden bij elkaar.

Je zult het Elsbeth nooit toe horen geven, maar haar Magic Wand is haar dierbaar. Met hem kon ze zich focussen op haar eigen genot, zonder afgeleid te worden door eindeloze settings en functies. Bovendien was hij, ondanks zijn zachte huidje, totaal niet genadig. Geen soft gedoe, maar gewoon ‘bam’: Regelrechte stomend hete seks! En dat terwijl hij eind jaren ’60 geboren is en Elsbeth een kind van de jaren ’80 was. Het was haar rijpe ervaren minnaar.

Haar Magic Wand werd ook wel de Cadillac onder de vibrators genoemd, maar dat deed Elsbeth niet zo veel. Voor haar hadden auto’s en seks zeer weinig met elkaar te maken. Hadden ze hem de Manolo Blahnik onder de vibrators genoemd, dan had ze het nog gesnapt. De eerste keer dat Elsbeth een Magic Wand zag, was ze een jaar of 22. Het was niet direct liefde op het eerste gezicht. Eigenlijk vond ze hem maar lelijk, groot en zwaar. Totaal niet sexy. Bovendien maakte hij meer geluid dan de grasmaaier van haar vader. Daarom richtte ze zich in eerste instantie tot Tarzans en kleine bullet vibrators. Dat werkte prima – tot die kapot gingen – maar echt indrukwekkend waren ze geen van allen. Pas jaren later, toen Elsbeth voor het eerst een dertiende maand ontving, besloot ze voor de degelijkheid van een Cadillac te gaan.

De eerste keer dat Elsbeth een Magic Wand zag, was ze een jaar of 22. Pas jaren later, toen Elsbeth voor het eerst een dertiende maand ontving, besloot ze voor de degelijkheid van een Cadillac te gaan.

Ze herinnerde zich de eerste keer nog goed. Ze duwde de heftig trillende kop tegen elk lichaamsdeel, behalve haar intiemste plekjes. Haar armen, nek, voetzolen, bovenbenen en handen werden allemaal heerlijk gemasseerd. Ze probeerde zelfs hoe lang het puntje van haar neus de extreem sterke trillingen konden weerstaan. Het waren allemaal excuses geweest, om haar nieuwsgierigheid te ontlopen. Na er een dik uur letterlijk en figuurlijk omheen te draaien, besloot Elsbeth eindelijk om haar nieuwverworven vriendje te laten doen waar hij het beste in was: masturberen! Vanaf dat moment was Elsbeth verkocht.

Na er een dik uur letterlijk en figuurlijk omheen te draaien, besloot Elsbeth eindelijk om haar nieuwverworven vriendje te laten doen waar hij het beste in was: masturberen! Vanaf dat moment was Elsbeth verkocht.

Nu, jaren later, is haar Magic Wand nog steeds haar beste vriend. Hij is niet versleten en hoeft nog lang niet met pensioen. En ja, Elsbeth heeft ook nieuwerwetse vibrators die ze kan (laten) bedienen via haar smartphone, met honderden patronen en geweldige vormen. Maar de eenvoud en kracht van haar aller aller beste vriend, verveelt gewoonweg nooit. Bij hem is een orgasme verzekert. Ze heeft zelfs weleens een trio gedaan met de Magic Wand en haar vriendje, want zelfs daar schikt hij niet voor terug. En de herrie? Ach, haar buren zullen waarschijnlijk geloven dat het de stofzuiger is. Ze zullen hooguit denken dat haar huis smetteloos schoon is.

Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een goodiebox!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.322 keer bekeken

Geschreven door

 In ‘Honeymoon’ zijn Bas en An net getrouwd en brengen ze hun huwelijksreis door in een Italiaanse villa. Uiteraard kunnen ze hun handen niet van elkaar afhouden…Vandaag kunnen we weer een nieuw deel in de erotische verhalenreeks over Annemarie en…
12.322 keer bekeken