Erotisch verhaal – ‘Een weekendje weg’

4 november 2022

Dit erotisch verhaal is geschreven door lezer Moijosi! In ‘Een weekendje weg’ gaan de hoofdpersoon en zijn partner naar een bed & breakfast, en de sauna mag natuurlijk niet ontbreken. Het stoute spelletje dat ze daar spelen, dat zul je zelf moeten ontdekken… 😉

Een weekendje weg

“Je stapte het bubbelbad uit en ik vroeg je om met je billen boven het water te blijven staan. Wat zag dat er geil uit. Ik kon me niet meer inhouden en deed wat ik al heel lang wilde doen.”

Soms worden we geleefd en komt het punt dat het bij ons begint te kriebelen en we eruit moeten. Veelal ben ik meteen enthousiast en ga ik driftig op zoek naar iets leuks om naartoe te gaan. Het grote probleem is dat het altijd te duur wordt, want gewoon een simpel hotel in een stad – waar dan ook – probeer ik te vermijden. Mijn wens op iets bijzonders brengt ons naar mooie hotels en bijzondere plaatsen, maar het gaat nooit zonder slag of stoot.

Ook deze keer zat in mijn hoofd dat ik iets bijzonders wilde, zeker omdat er door de coronatijd niet veel mogelijk was. Wij gaan regelmatig naar de sauna en niet direct omdat we dan uren in een te hete ruimte kunnen zitten, maar om de sfeer. We genieten van een duik, een poosje in de sauna, het bubbelbad en een lekkere maaltijd. Daarnaast is één van de redenen waarom we graag naar sauna gaan dat we graag mensen kijken. We zien de mensen die er komen; de verschillende lichamen en de vrijheid waarmee zij zich voortbewegen. Regelmatig praten we daar over onze fantasieën en komen we in de stemming om elkaar thuis te verwennen.

Omdat dit voorlopig even niet mogelijk was, wilde ik iets voor onszelf. Ik kwam in contact met een website van een B&B met een sauna. Ik werd helemaal enthousiast en we kwamen uit bij hun dependance in Eindhoven.

De dag dat we naar Eindhoven zouden afreizen brak aan. Het was een vrijdag geworden en we zijn wat eerder gestopt met werken om er op tijd te zijn en maximaal te kunnen genieten. Na wat zoeken kwamen we aan op onze locatie. Het was in een woonwijk met een mooi afgeschermde tuin, met daarin een bijhuis waar we ontvangen werden door Priscilla. Ze droeg een kort broekje en topje wat niet veel te wensen overliet!

Ze nam ons mee naar onze locatie. Bij binnenkomst stond er een hoge tafel en krukken, met op de tafel een lekkere fles bubbels en wat te snacken. Op deze etage bevond zich een groot bubbelbad die al uitnodigend aanstond. Naast het bad was er een sauna die voor ons werd aangezet om op temperatuur te komen, en de ruimte werd afgemaakt met een stortdouche.

Met een smalle trap naar beneden kwamen we in het slaapvertrek, met daarin twee grote tweepersoonsbedden. Uiteraard werd onze fantasie direct geprikkeld; je kon hier ook prima tijd doorbrengen met twee stellen! Op de bovenverdieping stond een megagrote loungebank met een koelkastje en een TV. Wij waren tevreden met de locatie en wilden graag dat Priscilla ons alleen zou laten.

Nadat we ons uitgekleed hadden, namen we eerst onze vertrouwde Malibu Cola. De bubbels lieten we eerst nog wat kouder worden. Na het hapje (bordje worstjes en kaas) en een drankje, knuffelden we onder de stortdouche en kon je het niet laten om me alvast rustig aan te raken met je tong, op de plekken waar ik dat graag wil.

We namen plaats in de jacuzzi. Het was meteen al heerlijk om ongestoord, naakt samen te zijn. Vooral in de wetenschap dat we elkaar nu wel aan mochten raken, wat normaal in een sauna niet mocht. Ik genoot van je lichaam en kreeg het idee dat het andersom ook zo was. Met een muziekje aan en af en toe een hapje en slokje zoenden we en genoten we van onze omgeving. Mmm, dit was lekker. Het deed veel met mij. Duidelijk was dat het jou ook niet onberoerd liet, want je nam mijn vinger en liet me genieten van je natte lippen, die niet alleen nat waren van het water. Best bijzonder zo in het water, maar het gaf aan dat je er zin in had.

“Je nam mijn vinger en liet me genieten van je natte lippen…”

Je zin werd groter en je kwam even op mij zitten. Ik schoof zo bij je naar binnen en genoot van het uitzicht. Wat was dit zalig. De avond moest echter nog beginnen, dus we deden rustig aan. Warm geworden van het water en van elkaar, namen we pauze met bubbels in de tuin. Even afkoelen.

Ik had wat vragen meegenomen die ons in de sfeer hielden. We bespraken nieuwe dingen. Wat grappig is het toch dat we sommige dingen nog niet van elkaar wisten. Wat vind je fijne standjes, heb je het weleens op de trap gedaan, of op de wasmachine? Waar willen we het ooit nog een keer doen? Het bracht ons verder in de stemming.

In de auto op weg naar de locatie hadden we een spel; dat we beiden muziek op mochten zetten en ik je plaagde met een erotisch luisterverhaal. Dat hielp zeker met het bereiken van een prettige sfeer. Het verhaal ging over een dame die een yes/no/maybe-lijst ging invullen met haar partner. Resultaat was dat ze beiden anaal wilden proberen. Het was een leuk verhaal om te horen en nu kwam dit ook bij ons ter sprake. Het was iets dat mij trok om jou als extraatje te geven. De zenuwen in dat gebied zijn zo talrijk aanwezig dat het heerlijk zou kunnen zijn. We hebben het er vaker over gehad en doen dingen stapje voor stapje. Soms gebruiken we een van onze speeltjes om het gebied te masseren, maar tot nu toe was het daarbij gebleven. Duidelijk werd wel dat het ons beiden opwond. Langzaam raakte de fles leeg en werd onze zin groter.

We verplaatsten ons terug naar binnen. Al zoenend namen we plaats in de jacuzzi en het werd moeilijker en moeilijker om van elkaar af te blijven. Ik ging weer bij je naar binnen en ondanks dat het water het stroef maakte, ging het perfect. Jeetje, wat waren we beiden nat en hadden we inmiddels een zin gekregen. Het mooie aan deze uitjes is dat we het lang volhouden. We wisselen zoenen, likken en penetratie met elkaar af en we genieten van elkaar voor een hele lange tijd. Na een rondje bubbelen herinnerden we dat we de sauna niet voor niets aan hadden gedaan.

Je stapte het bubbelbad uit en ik vroeg je om met je billen boven het water te blijven staan. Wat zag dat er geil uit. Ik kon me niet meer inhouden en deed wat ik al heel lang wilde doen. Met mijn vingers ging ik over je natte poes en ik begon kusjes op je prachtige billen te geven. Je leek het lekker te vinden en ik zag je sterretje klaar om gekust te worden. Ik wilde dit zo graag dat ik al likkend tussen je billen zakte, je likte en je zoende. Je moest even wennen aan het gevoel maar al gauw merkte ik dat je het geweldig vond. Ik gebruikte mijn vinger om je aan te raken en wat druk uit te oefenen. Met het puntje van mijn tong deed ik hetzelfde. Wauw, wat was dit goed en wat was dit geil. Het gevoel van je sterretje op mijn tong was overweldigend.

We hadden echter een plan en vol spanning in onze lichamen gingen we de sauna in. Jij ging liggen en ik ging bij je zitten met een prachtig uitzicht. Ik keek naar je natte lipjes, via je buik omhoog op je borsten en gezicht. We probeerden te ontspannen, maar we hadden zo’n zin in elkaar. Na een minuut of tien beseften we ons dat als we het een keer in de sauna wilden doen, dat dit het moment was! Je liet het je geen twee keer zeggen en kroop bij me op schoot. Ik schoof hem in jou. Het likken had je niet minder opgewonden gemaakt en het ging meer dan soepel.

“Het gevoel van je sterretje op mijn tong was overweldigend…”

Na al die tijd elkaar gek maken kwamen we beiden op het punt dat we best wel wat meer wilden. Klaarkomen is met deze weekendjes nooit direct ons doel maar wel erg lekker. We namen een korte douche en gingen met onze speelgoedtas naar het bed. Ik wilde je zo graag van achter verder likken. Alleen bij het idee al kreeg ik kriebels in mijn buik, dus stelde ik voor om je met onze roze vriendin (zo noemden we jouw speeltje) in doggystyle te verwennen, terwijl ik je tegelijkertijd van achter zou likken.

Ik nam de tijd die jij eigenlijk niet meer nodig had, maar voelde met mijn tong langs je ster. Wat een heerlijk gevoel is dat toch. Terwijl je de vibrator inmiddels richting je clit had verplaatst en ik je vingerde, bleef ik je van achter likken. Hard, zacht en langzaam met mijn tong iets naar binnen. Je leek ervan te genieten en kreeg het moeilijker en moeilijker, totdat je zalig klaarkwam. De spanning was hoog en het wachten werd beloond. Je orgasme was één grote zindering.

Ik had het inmiddels niet meer. Je wist wat ik wilde. Je draaide je om en nam standje 69 aan, waardoor ik je gulzig kon likken, terwijl jij me begon te pijpen en af te trekken. Met jouw nat op mijn mond is misschien wel de lekkerste manier van klaarkomen, en veel had ik ook niet nodig om het best opgebouwde orgasme ooit te krijgen. De opbouw van de avond, jou van achter likken en het nat op mijn mond gaf me alles wat ik wilde. Wat was dit heftig.

We ploften naast elkaar neer en wisten dat het weekend pas net begonnen was.

Krijg jij het ook stomend heet van dit erotische verhaal? Laat een reactie achter!

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

4 reacties op Erotisch verhaal - ‘Een weekendje weg’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid