It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

44.613 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een Warme Thuiskomst’

15 februari 2020,

geschreven door

Van onze lezer Joakim kregen wij onlangs dit leuke erotisch verhaal binnen! In dit verhaal wordt de hoofdrolspeler aangenaam verrast door zijn vrouw Helena als hij thuiskomt van zijn werk. Helena heeft namelijk een spannende avond voorbereid…

Een Warme Thuiskomst

Na een lange, vermoeiende week op mijn werk stap ik in mijn wagen om naar huis te vertrekken. Zoals gewoonlijk bel ik even naar mijn vrouwtje, Helena, om te laten weten dat ik naar huis kom. Na een kort gesprek leg ik mijn gsm neer. Net op dat moment krijg ik een ondeugend bericht binnen van Helena. “Als je dadelijk thuis komt, heb ik een kleine verrassing voor je”, staat er te lezen. Gevolgd door een plagende foto van wat lijkt op de bovenkant van stay-ups. Hmmm, mijn hartslag gaat plots de lucht in. Ik kan niet wachten om naar huis te gaan!

Na een lange rit kom ik dan eindelijk thuis aan. Helena staat me al op te wachten aan de deur. Ze heeft zich speciaal opgemaakt om me te verrassen. Ik bekijk haar begerig van top tot teen.
Ze heeft het mooie, strakke, zwarte jurkje aan dat ik zo mooi vind. Haar mooie rondingen worden er perfect door geaccentueerd. Haar haren heeft ze gestyled en hangen los over haar schouders. Ook haar make-up heeft ze vandaag extra aandacht gegeven. Met smoky eyes en bordeaux lipstick geeft ze me een verleidelijke blik terug.
Mijn ogen dwalen verder af naar beneden. En inderdaad, ze heeft stay-ups aan, met haar gracieuze high-heel pumps. Onder de rand van haar jurkje komt de kanten rand van haar flinterdunne kousen piepen. Een klein briesje duwt de geur van haar bloemige parfum mijn kant uit wanneer ze de deur sluit. Dit is nog eens aangenaam thuiskomen!

Na een innige kus, begeleidt ze me naar binnen en doet mijn jas uit. Mijn werktas zet ik op de gebruikelijke plek en ik volg haar naar de eetkamer. Wat komt haar kontje toch goed tot z’n recht in dit jurkje, denk ik. In de eetkamer zie ik m’n volgende verrassing staan: een mooi ingedekte tafel met kaarslicht en m’n lievelingseten: pittige penne arrabiata. Ze schenkt ons beiden een glaasje rode wijn uit en zet zich bij me aan tafel.

“Wat komt haar kontje toch goed tot z’n recht in dit jurkje.”

Nog nagenietend van de heerlijke maaltijd bij nog een beetje wijn, vraagt Helena me met een speelse blik in haar ogen, “nog zin in een nagerechtje?” Zonder te wachten op antwoord schuift ze de borden aan de kant en kruipt op handen en knieën over de tafel tot bij mij. Haar lippen gaan op zoek naar de mijne, terwijl ze met één hand door mijn haren gaat en mijn hoofd stevig vastneemt. Haar tong baant zich een weg tussen mijn lippen en na een heerlijke tongzoen zet ze zich voor me op de rand van de tafel neer op de tafel. Met haar benen lichtjes gespreid geeft ze me zicht op wat ze nog aan heeft onder haar jurk. Door de niets verhullende stof van haar paarse string zie ik haar gladgeschoren kutje. Ze spreid haar benen nog iets verder en trekt het stof voor me opzij. De voorbereidingen en het verlangen naar mij hebben duidelijke sporen nagelaten. Haar kutje glimt van de nattigheid.
Ik kijk haar vragend aan, terwijl ik voorzichtig met mijn hand op verkenning ga langs haar dijen. Stapje voor stapje werk ik me een weg omhoog, steeds dichter bij haar schaamlippen. Rustig laat ik een eerste vinger naar binnen glijden, gevolgd door een klein kreuntje van Helena. Wat voelt ze lekker nat! In mijn broek begint ook iets te groeien.

Ik laat een tweede vinger naar binnen glippen en ga met mijn duim op verkenning rond haar clitoris. Met mijn andere hand ga ik langs haar billen en rug omhoog tot bij haar borsten. Zacht haar borsten masserend begin ik haar te vingeren. Door haar bh en jurk voel ik hoe haar tepels hard worden van opwinding.
Toegevend aan mijn eigen verlangen buig ik me voorover en ga met mijn tong verder op verkenning. Met korte likjes verwen ik haar clitje. Zelfvoldaan voel ik hoe ze bij elk likje kort samentrekt. Ze duwt mijn hoofd steeds harder tegen haar kutje aan.
“Oh, heerlijk schatje!” hoor ik haar kreunen terwijl ze haar heupen, ogenschijnlijk onbedwingbaar, omhoog begint te duwen. Dichter naar mijn mond en haar genot. Met mijn vingers blijf ik haar natte, warme kutje verwennen als ik op haar clitoris begin te zuigen. Ik weet dat ze dit heerlijk vindt.
Even later merk ik dat ze dicht tegen haar hoogtepunt zit en verwen ik haar borsten en harde tepels nog verder. Net voor het moment dat ze klaarkomt, knijp ik wat harder in haar tepel. Ze komt heerlijk schokkend klaar, haar kutje nog natter nu dan enkele seconden geleden.

“Met mijn vingers blijf ik haar natte, warme kutje verwennen als ik op haar clitoris begin te zuigen.”

“Nu is het mijn beurt om jou te verwennen,” zegt Helena. Ze springt van de tafel en trekt me recht. Speels wrijft ze over mijn harde lul, die inmiddels duidelijk zichtbaar is geworden en te weinig plaats heeft in m’n broek.
“Hmmm, die is lekker hard!” merkt ze op.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Thuis aangekomen, word ik begroet door een adembenemende Helena, gekleed in een verleidelijk zwart jurkje, kanten stay-ups en gracieuze high-heel pumps. Mijn hartslag schiet omhoog bij het zien van haar, en ik kan niet wachten om haar te verkennen terwijl ze me naar een romantisch diner leidt.

 

Ze neemt me bij mijn hand en begeleidt me gedecideerd naar de slaapkamer. Ook daar heeft ze goed haar best gedaan! Er hangt een heerlijk geurtje van Ylang Ylang in de lucht en de kaarsen zorgen voor extra sfeer.
De knopjes van mijn hemd maakt ze één voor één tergend traag los. Terwijl ze lonkend naar me opkijkt, duwt ze me op bed. Vervolgens gaat Helena op haar knieën zitten en doet ze mijn riem en broek los. Bij het uittrekken van mijn broek springt mijn harde lul omhoog, eindelijk bevrijdt van de nu veel de strakke begrenzingen van mijn jeans. Ze neemt hem stevig in haar hand en begint me rustig af te trekken. Met iedere op-en-neer gaande beweging over mijn harde schaft neemt mijn verlangen toe. Na enkele keren op en neer te zijn gegaan, komt ze dichterbij en begint ze heerlijk het voorvocht van mijn eikel te likken.
“Is het lekker?” vraagt ze met een geile blik. Een vraag die ik ook haar zou kunnen stellen, want ik weet dat ze kickt op de smaak van mijn vocht. In plaats daarvan geef ik haar een goedkeurende blik en kijk ik toe hoe ze mijn lul verder in haar mond steekt. Ze pijpt me met haar lekkere mondje tot net voor ik klaar dreig te komen. En dan stopt ze…

“Nog niet, lieverd,” lacht ze, terwijl ze zachtjes aan mijn oor knabbelt. “Nog even geduld! Ik heb nog iets voor je.”
Schrijlings over me heen zittend, leunt ze over me heen, haar borsten in mijn gezicht duwend. Moedwillig zo blijkt als ze gebruik maakt van mijn afleiding en mijn rechterarm grijpt. Voor ik het weet, lig ik vast aan het bed. Blijkbaar had ze ook de handboeien klaargelegd… Ik geef me over en laat ook mijn linkerarm vastleggen.
Wanneer ik goed vast lig, staat Helena op. Haar natte kutje duwt, met string en al, lichtjes tegen de top van mijn lul en bijna in een reflex duw ik mezelf omhoog in een poging in haar warmte binnen te dringen. Maar ze laat het me niet toe en gaat langs het bed staan.

“Haar natte kutje duwt, met string en al, lichtjes tegen de top van mijn lul en bijna in een reflex duw ik mezelf omhoog in een poging in haar warmte binnen te dringen.”

Ze weet dat ik het heerlijk vind om me volledig over te geven aan haar. Tergend langzaam doet ze de ritssluiting van haar jurkje los en laat het achteloos op de grond vallen. Ze gaat tegen de muur staan en begint zichzelf te betasten. Ik word nog geiler door dit schouwspel. Haar billen zijn mooi zichtbaar dankzij de string, net als haar harde tepels. Het paarse lingerie setje heeft een speciale uitwerking op me. Ze maakt haar bh los en gooit die plagend richting mij. Niet veel later volgt ook haar doorweekte string. Haar geur maakt me gek. Met haar high heels en stay-ups nog aan geeft ze mij een korte solo show. Ik het vind het heerlijk om haar met zichzelf te zien spelen en ze weet het. Met haar Womanizer bij de hand duwt ze zichzelf kreunend en naar adem snakkend naar een volgend hoogtepunt, terwijl ik niks anders kan doen dan lustvol toekijken. Als Helena klaar is gekomen, steekt ze twee vingers nog eens diep in haar kutje en biedt ze vervolgens aan mijn lippen aan. Ik lik ze hartstochtelijk schoon. Haar lekkere kut vocht doet me nog meer naar haar verlangen. Mijn lul staat dan ook keihard overeind.

Ook Helena heeft dit opgemerkt en zegt, “zal ik dan nu ook maar eens die lekker harde pik van je verder verwennen?” Ze kruipt terug bij me in bed en zet zich met haar kutje boven mijn gezicht. Ze buigt voorover en geeft me een korte, maar zalige pijpbeurt, waarbij ik, zo vaak als ik niet overweldigd ben door het overheerlijke gevoel dat ze me bezorgd, haar kutje uitlik. Dan draait ze zich om en al hurkend gaat ze boven mijn keiharde lul zitten. Terug in dezelfde positie als daarstraks, maar nog steeds laat ze mijn lul niet in haar kutje. Vol verlangen, duw ik wederom m’n heupen naar omhoog en voel de nattigheid op mijn lul druppen.
“Uh uh, ik bepaal wat er gebeurd,” zegt Helena gespeeld streng, terwijl ze mij weer naar beneden duwt. Zeer ostentatief laat ze zich langzaam zakken, terwijl haar schaamlippen over mijn eikel bewegen, deze lekker nat makend. Nog trager laat ze vervolgens mijn lul in haar natte, warme kutje glijden. Het gaat als vanzelf.
“Oh ja, schat! Neuk me alsjeblieft!” kreun ik verlangend. Gehoorzamend begint ze al glijdend mijn lul te verwennen met haar kutje. Met één hand verwent Helena haar eigen borsten en met de andere masseert ze heerlijk mijn ballen. Steeds dieper en harder gaat ze tekeer op mijn harde lul. Barstend van verlangen, duurt het niet lang voor ik weer naar mijn hoogtepunt kruip. Net voor ik zelf klaar kom, voel ik haar kutje heerlijk rond mijn lul samentrekken. Haar orgasme duwt mij ook verder en ik kom spuitend in Helena klaar.

“Gehoorzamend begint ze al glijdend mijn lul te verwennen met haar kutje.”

“Mmmm, lekker!” kreunt Helena. “Maar ik ben nog niet helemaal klaar met jou…”
Ze neemt een busje glijmiddel en begint mijn ballen en perineum te masseren. Haar hand glijdt verder naar mijn anus. Voorzichtig steekt ze één vinger naar binnen en begint mijn prostaat te masseren. Wat een heerlijk gevoel, denk ik. Even later, als ik voldoende los ben, steekt ze ook een tweede vinger naar binnen. Ze beweegt haar twee vingers eerst rustig in en uit, dan als ze voelt dat ze meer ruimte heeft, gaat ze sneller. Ze zorgt ervoor dat ze me ieder keer recht op mijn prostaat raakt. Terwijl ze me verder anaal stimuleert, neemt Helena ook mijn harde lul weer in haar mond en begint me te pijpen. De combinatie van haar lekker warme mond en de prostaat massage geeft me een overweldigend gevoel. Schokkend brengt ze mij tot een anaal orgasme. Vervolgens zet ze zich weer met haar natte, warme kutje over mijn lul. Ditmaal met haar rug naar me toe. Met een goed zicht op haar mooie billen begint ze me te neuken. Haar kutje is nu zo nat door mijn sperma en de opwinding, dat ik niet lang nodig heb om nog een hoogtepunt te bereiken. Helena voelt dit goed aan en net voor ik klaar kom, steekt ze weer een vinger in mijn anus. De vernieuwde druk op mijn toch al zeer gevoelige prostaat doet me een tweede keer haar heerlijke kutje vullen met warm sperma.

“Dat was heerlijk,” fluistert ze. Ze laat zich van me afglijden, maakt me los en legt zich in mijn stevige armen neer. Heerlijk genietend van elkaar vallen we vervolgens in slaap.

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Heb jij deel 1 en deel 2 van het erotische verhaal ‘Tweedehands Pumps’ helemaal gelezen en ben je wel toe aan een nieuw deel? Dan is vandaag jouw lucky day! In dit derde deel gaan Emmy, Valerie en Tom naar een parenclub. In het begin voelt het wat on…
18.825 keer bekeken