Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

57.918 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De toytester’

12 januari 2024,

geschreven door

Ga weer lekker je weekend in met een erotisch verhaal, geschreven door Marc van Lier! Dit verhaal gaat over een toytester die zo nu en dan een seksspeeltje opgestuurd krijgt om te testen. Soms doet hij dat zelf, soms samen met zijn vrouw. Als er onverwacht een derde persoon bijkomt, neemt het testen een spannende wending…

Geen zin om te lezen? Je kunt ‘De toytester’ hieronder ook beluisteren als audioverhaal!

De toytester

‘Er is weer een hele doos seksspeeltjes onderweg om te testen’, schreef ik op Twitter. Als professionele sekstoytester krijg ik regelmatig de allernieuwste speeltjes toegestuurd. Als het een speeltje is voor mannen dan test ik die zelf en als het er eentje is voor vrouwen dan doe ik dat altijd samen met Jennifer, mijn partner.

Vrijwel meteen zag ik dat ik een DM bericht had. “Heb je nog iemand nodig om ze mee uit te testen?” stond er. Ik liet het bericht aan Jennifer lezen en in eerste instantie grinnikte ze alleen. Tja, wat je soms allemaal aan berichten ontvangt… Ik gaf het berichtje verder geen aandacht en ging over tot de orde van de dag.

“Als professionele sekstoytester krijg ik regelmatig de allernieuwste speeltjes toegestuurd.”

Een paar dagen later bracht de pakketbezorger een grote doos, die ook nog behoorlijk zwaar was. Het uitpakken is altijd een feestje voor ons. Deze keer zat er een LELO Smart Wand 2 Large in, een metalen buttplug en een bondagesetje. Jennifer beet al op haar lip bij de gedachte dat we die binnenkort gingen uittesten.

Sommige mensen vinden het misschien vreemd, maar wij plannen onze intieme momenten. Een dik kruis in de agenda betekent dat we alles opzij zetten en een hele dag en vaak ook nacht alleen nog aandacht hebben voor elkaar. Het geeft ook iets om naar uit te kijken en de anticipatie heeft op ons allebei altijd een positief effect. Komende zaterdag. Dan zouden we deze speeltjes eens aan een goede test onderwerpen.

“Een dik kruis in de agenda betekent dat we alles opzij zetten en een hele dag en vaak ook nacht alleen nog aandacht hebben voor elkaar.”

Om in de stemming te komen, had ik de lichten gedoofd en een fles wijn opengetrokken. Spotify speelde onze ‘slaapkamer’ playlist. Tot mijn grote ontstemming ging de voordeurbel. “Djeez, wie kan dat nou zijn op dit uur?” Het irriteerde me dat ons avondje verstoord werd voor het überhaupt was begonnen.

“Ik doe wel open”, zei Jennifer. Iets in haar blik zei me dat ze iets in haar schild voerde. Ik hoorde twee vrouwen lachen in de gang en niet veel later kwam mijn partner binnen, hand in hand met een prachtige blondine. “Dit is @FMLM_heels. Je weet wel. Van die DM laatst op Twitter.” Ik was met stomheid geslagen. Wat was er gebeurd met een avondje ‘quality time’ en toys testen?

“Na haar berichtje heb ik even contact met haar opgenomen, lieverd”, zei Jennifer. Ze knipoogde veelbetekenend naar me. “Ik dacht, misschien vind je het wel leuk als wij de toys voor je testen? Ik bedoel, dan kun jij kijken en aantekeningen maken voor de review?”

“Ik hoorde twee vrouwen lachen in de gang en niet veel later kwam mijn partner binnen, hand in hand met een prachtige blondine.”

De blondine stapte op haar extreem hoge hakken naar me toe en stak haar hand uit. “Angela”, zei ze. “Maar je mag me ook ‘Heels’ noemen.” Angela kuste me drie keer op de wangen en ging toen op de bank zitten. Toen ze haar benen over elkaar sloeg, kroop haar korte rokje wat op en zag ik de rand van haar kousen.

“Wijntje, eh… Heels?” Dat sloeg ze niet over. “Is dat het testmateriaal?” Angela wees op de speeltjes die ik op de salontafel had gelegd. Niet erg subtiel, maar wie had er dan ook verwacht dat er bezoek zou komen? Zonder het antwoord af te wachten, pakte Angela de wandvibrator en zette die aan. Het ding gromde in haar handen en een zacht kreuntje ontsnapte uit haar keel.

Jennifer nam naast Angela plaats en zoende haar op de mond. “Ik heb plannen met je”, zei ze. En tegen mij: “Maak je wel aantekeningen?” Ze knipoogde weer. Altijd dat knipogen.

“Zonder het antwoord af te wachten, pakte Angela de wandvibrator en zette die aan. Het ding gromde in haar handen en een zacht kreuntje ontsnapte uit haar keel.”

Het duurde slechts een half glaasje wijn voor de dames elkaar begonnen uit te kleden. Dit was voor het eerst dat Jennifer iemand anders uitnodigde in ons huis voor seks. Het was voor het eerst dat ik haar zag zoenen met een andere vrouw. We hadden het er weleens over gehad, dat het me geil leek om haar te zien vrijen met een andere vrouw, maar ze had altijd de boot afgehouden.

Jennifer haalde alle spullen van de salontafel en gebood Angela om er op handen en knieën op plaats te nemen. Ze zat zo dat ze met haar achterste naar me toe zat. Ze had alleen haar kousen en haar hoog gehakte schoenen nog aan. Angela maakte haar rug hol en zette haar knieën zo ver ze kon uit elkaar.

“Eerst deze”, zei Jennifer en ze pakte de metalen buttplug. Zelfs van het aanbrengen van glijmiddel wist ze een spektakel te maken. Haar handen draaiden wellustige rondjes rond het koude metaal. Daarna deed ze ook een klodder tussen de ronde billen van Angela en haalde haar vinger er een paar keer traag tussendoor.

“Haar handen draaiden wellustige rondjes rond het koude metaal. Daarna deed ze ook een klodder tussen de ronde billen van Angela en haalde haar vinger er een paar keer traag tussendoor.”

Angela keek achterom en keek me recht in mijn ogen. Ik zag haar blik wat verkrampen toen Jennifer het stukje metaal langzaam in haar kontje duwde. Jennifer nam haar tijd en na een paar pogingen zag ik het ding plotseling naar binnen glijden. Angela slaakte een klein kreetje.

Jennifer liep om Angela heen, zoende haar op de mond en gebood haar om op haar rug op de salontafel te gaan liggen. Daarna bond ze haar polsen en enkels aan elkaar met het bondagesetje. Angela lag nu voor me op tafel. De benen gespreid. Ik zag de glinstering van haar vocht tussen de keurig getrimde haartjes.

“Probeer niet klaar te komen”, fluisterde Jennifer in het oor van de vastgebonden gast. Daarna nam ze de wandvibrator ter hand en ging op haar knieën aan weerszijden van Angela zitten.
“Eens kijken hoe lang ze het volhoudt”, zei ze tegen mij. “Hou jij de tijd bij?”

Ik zakte onderuit. Mijn broek begon onaangenaam te knellen nu. Op nog geen halve meter afstand lag een prachtige vrouw vastgebonden op mijn salontafel, terwijl mijn eigen partner een showtje met haar aan het opvoeren was. Wie had kunnen denken dat ik dit nog eens mee mocht maken? Ik wilde mijn broek losmaken om het mezelf wat comfortabeler te maken, maar Jennifer schudde resoluut haar hoofd.

“Op nog geen halve meter afstand lag een prachtige vrouw vastgebonden op mijn salontafel, terwijl mijn eigen partner een showtje met haar aan het opvoeren was.”

“Jouw tijd komt wel, schatje. Nu gaat het even om de review, weet je nog? Wel opletten, hè!” Opnieuw klonk het haast brullende gezoem van de wandvibrator. Jennifer wist als geen ander hoe je daarmee een geweldig orgasme kon opwekken. Ik keek op mijn horloge. De witte cijfers gaven 21:34 aan.

Angela kronkelde en kreunde van het spel dat Jennifer met haar speelde. Ze tilde haar hoofd op in een poging om Jennifer tussen haar benen te zoenen, maar ze kon daar net niet bij.

“Uh, uh”, zei Jennifer, “het gaat nu even om het testen van de toys, meid.” Ze wist precies wat ze deed. Niet alleen had ze de vaardigheid om de trillende kop van de vibrator zo te positioneren dat ze haar slachtoffer er helemaal gek mee maakte, ze wist ook dat ze mij nu willoos van verlangen maakte met haar showtje.

Het was 21:38 en Angela lag te schokken met haar bekken. Ik zag hoe haar buikspieren zich spanden en ontspanden. Haar huid vertoonde rode vlekken en haar tepels priemden in de lucht als bakens in de nacht.

“Hou vol”, moedigde Jennifer haar aan. “Probeer niet te komen.” Maar dat bleek haast onmogelijk. Na nog geen 5 minuten begon Angela te jammeren en te smeken. “Wat vind jij?” Jennifer keek me geil aan. “Mag ze al komen?” Ik keek op mijn horloge en besloot dat tien uur een mooie tijd was. “Nog een halve minuut”, zei ik en ik begon hardop af te tellen. “Nog 20 seconden. 15, 10, 9, 8…”

“Ik zag hoe haar buikspieren zich spanden en ontspanden. Haar huid vertoonde rode vlekken en haar tepels priemden in de lucht als bakens in de nacht.”

Angela lag te schudden op de tafel als een pas gevangen vis op het droge. Ik had het getal ‘één’ nog maar nauwelijks uitgesproken toen Angela zich volledig liet gaan. Er vormde zich een klein plasje vocht op de tafel tussen haar benen en de trillende kop tussen haar benen maakte een spattend geluid van al het vocht.

Ik bleef op mijn horloge kijken. Het orgasme begon pas na 20 seconden weg te ebben, maar Jennifer bleef doorgaan. Ze keek me diep in mijn ogen. Haar verdorven geest had het overgenomen en ze bleef de trillende kop tussen de benen van Angela houden. Nu een standje hoger zelfs. Angela begon luid te kreunen en te smeken.

Mijn horloge gaf 22:01 aan toen Angela opnieuw heftig begon te trillen en schudden. Ze probeerde uit alle macht haar bekken tegen de kop van de wand vibrator te duwen. Dit keer duurde haar orgasme iets korter dan 15 seconden. De tafel was drijfnat.

Het was 22:09 toen Jennifer de wandvibrator uitzette. Angela was vijf keer klaargekomen en smeekte nu om te stoppen. Zo snel ze kon maakte Jennifer de boeien los en kuste Angela op de mond. “Gaat het?”

“Ze probeerde uit alle macht haar bekken tegen de kop van de wand vibrator te duwen. Dit keer duurde haar orgasme iets korter dan 15 seconden. De tafel was drijfnat.”

Angela kwam overeind. Ze leek wat gedesoriënteerd. Ik stond op om haar te ondersteunen en haar richting de bank te leiden. Met een plof liet ze zich vallen. Er ontsnapte een duidelijk hoorbare, diepe zucht uit haar keel.

“Sjonge”, was alles wat ze uit kon brengen. Ze nam een slok van haar wijn en keek naar mij. “Zo, daar moet je wel wat aan doen, jongen”, zei Angela en ze maakte met de hand die het halfvolle wijnglas vast had een gebaar richting mijn kruis. Mijn erectie tekende zich overduidelijk af in mijn broek. “Dat gaat straks helemaal goed komen, schat”, zei Jennifer en ze schonk voor ons alle drie nog wat wijn bij.

Wil jij de toys in dit verhaal zelf ook een keer proberen? Je vindt ze hieronder!

TIP! Wil je meer verhalen lezen van Marc van Lier? Je vindt ze hier!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

29.669 keer bekeken

Geschreven door

Fantaseer je weleens over een trio? Dan is dit erotische verhaal iets voor jou ;) De schrijver van dit verhaal schreef eerder ook ‘Dinsdagmiddag’. In ‘Een hete middag’ denkt een stel er al een tijdje over na om een derde persoon toe te voegen aan hu…
29.669 keer bekeken