Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

21.386 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De pas afgesneden’

13 januari 2019,

geschreven door

Ga er maar eens lekker voor zitten, want we hebben weer een erotisch verhaal voor je! Het volgende verhaal is afkomstig van onze lezer Myrthe. Hoofdpersonage Lynn is onderweg met de auto wanneer ze plots wordt afgesneden door een zwarte Audi. Wanneer ze hem later weer tegenkomt, besluit ze hem eens goed op zijn plek te zetten… Hoe het afloopt lees je hieronder!

Geen zin om te lezen? ‘De pas afgesneden’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal! 

De pas afgesneden

Lynn trapte geschrokken op het rempedaal van haar rode stadswagentje. Ze kwam net op tijd tot stilstand. ‘Verdomme!’ riep ze uit, terwijl ze zag hoe de blinkende zwarte Audi A8 die haar net de pas had afgesneden, verder reed.

Ze kende deze weg blindelings, ze passeerde er dagelijks. Was het daardoor dat ze even afgeleid was of kwam het door het liedje dat net op de radio speelde? You’re so vain, you probably think this song is about you… En het was ook zo warm in de auto. Hoe ironisch dat haar airco net de geest gaf tijdens die ene week van het jaar dat het echt zomer was.

Ze vloekte nog eens hardop en gaf flink gas. Wat dacht die klootzak eigenlijk wel? Nog nooit van de voorrangsregels gehoord of zo? Ze naderde de Audi en vertraagde weer toen ze vlak achter hem reed. ‘Ik had voorrang!’ riep ze terwijl ze ten volle besefte dat de man in de Audi haar toch niet kon horen. Ze maakte er een wegwerp handgebaar bij. De man keek haar aan in zijn achteruitkijkspiegel en stak verontschuldigend zijn hand op. Daarna stak hij vragend zijn duim op. Lynn stak als antwoord haar tong naar hem uit, ook al was dat heel erg kinderachtig. En dan nog? Hij kon het vast toch niet zien.

‘Ik had voorrang!’ riep ze terwijl ze ten volle besefte dat de man in de Audi haar toch niet kon horen. Ze maakte er een wegwerp handgebaar bij.

Ze haalde diep adem. Het was zo verschrikkelijk warm in de auto. De thermometer wees 37 graden aan en ze voelde hoe pareltjes zweet zich vormden op haar voorhoofd. I had some dreams, they were clouds in my coffee… Ze zong zachtjes mee en probeerde weer rustig te worden. Toen ze een paar minuten later stilstond aan de rode lichten, was ze het voorval van net al bijna vergeten. Carly Simon zong haar laatste woorden. I’l bet you think this song is about you. Don’t you? Don’t you? Terwijl ze luidkeels meezong, voelde ze dat iemand haar aan het bekijken was. Ze keek opzij en schrok toen ze zag dat de Audi van net, naast haar stond. De man in de auto deed zijn raampje naar beneden. ‘Sorry van net!’ riep hij haar toe, terwijl hij zijn zonnebril afzette en vriendelijk lachte.

Ze schatte hem halverwege de dertig, hij had kort zwart haar en een stoppelbaard. En heel mooie donkere ogen. Dat kon ze zelfs van op die afstand zien. Zijn Audi had lederen zetels, in een soort lichtbruin dat haar aan koffie met flink wat melk deed denken. Clouds in my coffee…

Knappe man, dure wagen, doet vast iets met marketing of zo, dacht ze. Of heeft een eigen bedrijf. Echt niet het soort man waar ze het warm van kreeg, ook niet bij 37 graden. Eerder het tegenovergestelde.

‘Koffie om het goed te maken?’ vroeg hij. Lynn draaide met haar ogen en fronste. Meende hij dat nu echt? ‘Ja, ik meen het’, zei hij alsof hij haar gedachten kon lezen. ‘Ik rij nu naar Café Central en ik wacht daar op je.’ Zijn raampje ging omhoog, hij duwde op het gaspedaal en stoof weg. Lynn was te zeer in de war om onmiddellijk te kunnen reageren. Wat een arrogante zak was dat. Dacht hij nu echt dat ze hem zou volgen? Echt niet!

Ze kwam pas weer met haar gedachten bij het verkeer toen de auto’s achter haar claxonneerden. Ze reed voorzichtig verder terwijl ze enkele zweetdruppels met de achterkant van haar hand van haar voorhoofd veegde. You’re so vain, you probably think… Terwijl ze de woorden opnieuw in haar hoofd hoorde, nam ze een besluit. Ze drukte wat harder op het gaspedaal en zette koers naar Café Central. Ze zou die kwal eens even flink gaan zeggen wat ze van hem vond.

Ze zou die kwal eens even flink gaan zeggen wat ze van hem vond.

Hoe zelfverzekerd ze zich daarnet in haar auto nog had gevoeld, zo onzeker voelde ze zich op het moment dat ze effectief het café binnenstapte. Het was jaren geleden dat ze er nog geweest was. Toen ze een prille twintiger was, kwam ze hier zowat elk weekend met haar vriendinnen. Meestal spraken ze er af om daarna, na een aperitiefje of drie, elders te gaan. Ergens waar er uitdagend op de tafels gedanst kon worden en waar de mannen het niet erg vonden om na urenlange pogingen om hen in hun bed te krijgen, toch afgewezen te worden.

Het café voelde nog vertrouwd, maar toch was er flink wat veranderd. De muren hadden een frissere kleur gekregen, de toog was langer en waar vroeger de trap naar de bovenverdieping was geweest, was nu een deur. Lynn keek even rond op zoek naar de man van de Audi, maar zag hem nergens. Net toen ze aan een tafeltje naast het raam wou gaan zitten, kwam de barman naar haar toegelopen. ‘Meneer Deprez verwacht u’, zei hij glimlachend. ‘Ik toon u even de weg.’

Niet veel later zat ze in een zacht zeteltje in een ouderwets, maar stijlvol ingericht kantoor. Ze keek nieuwsgierig rond. Het zware eiken bureaumeubel domineerde de hele kamer, maar ook de verschillende diploma’s aan de muur trokken onmiddellijk de aandacht van iedereen die het kantoor binnenkwam. Diploma’s bedrijfsbeheer, behaald aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland. Ze voelde hoe ze nog minder sympathie kreeg dan ze al had gedaan, voor meneer Deprez.

‘Ik wist dat je zou komen.’ Ze draaide zich geschrokken om en zag hoe de man van de Audi haar leunend tegen de deurpost glimlachend stond aan te kijken. Hij kwam naar haar toe en gaf haar een hand. Ze voelde een vonkje in haar binnenste.

‘Ik ben Nicola Deprez, eigenaar van dit café.’ Hij zweeg even. ‘En van nog vijf andere.’ Ze knikte beleefd. Zaakvoerder, dus. Zoals ze al had gedacht. Hij liet haar hand los en ging achter zijn bureau zitten. Ze voelde hoe ze weer wat zelfverzekerderd werd. ‘Ik dacht dat je me zou trakteren op een koffie? Dat kon niet ín het café?’ ‘Ik wil je liever trakteren op iets anders.’ Lynn hoorde hoe verleidelijk Nicola zijn stem probeerde te laten klinken. Ze keek hem fronsend aan. ‘En dat is?’

‘Een unieke ervaring.’ Het bleef weer enkele seconden stil. ‘Met mij.’

Niet veel later zat ze in een zacht zeteltje in een ouderwets, maar stijlvol ingericht kantoor. Ze keek nieuwsgierig rond.

Lynn lachte hardop. ‘Je maakt een grapje.’ Ze zou zweren dat de walging die ze voor deze man voelde, overduidelijk te horen was in haar stem, maar hij merkte het niet eens op. Vast heel erg logisch bij iemand die van arrogantie zijn handelsmerk had gemaakt. Zouden er echt vrouwen zijn die daar intrapten?

Nicola keek haar onverstoorbaar aan. ‘Ik neem je straks mee naar mijn loft op de bovenste verdieping. In mijn slaapkamer toon ik je mijn kingsize waterbed met zwarte satijnen lakens. Ik beveel er je je kleren uit te trekken en daarna mag je in je lingerie op het bed gaan liggen.’

Hij bleef haar strak aankijken. Ze probeerde even strak terug te kijken. Het koste haar flink wat moeite, want eigenlijk wilde ze zo vlug mogelijk zijn kantoor uit. Maar ze was ook nieuwsgierig waar dit alles naar toe ging en dus bleef ze zitten.

‘Daarna doe ik mijn kleren uit. Langzaam, zodat jij de tijd hebt om mijn lichaam te bewonderen en je heel hard verlangt naar meer. Ik kijk ondertussen naar jouw lichaam en hoe het reageert op wat ik je toon. Als ik helemaal naakt ben, kom ik bij jou in bed liggen. Ik ga op mijn zij liggen zodat ik met mijn handen jouw lichaam kan strelen. Jij blijft stil liggen omdat je nauwelijks kan geloven wat er je overkomt. Mijn vingers volgen de contouren van je beha en alleen al daardoor zullen je tepels harder worden en zich tonen onder het zwarte doorzichtige stofje van je beha. Maar ik besteed er verder geen aandacht aan, maar laat mijn vingers over je buik glijden, in de richting van je slipje. Ook daar volg ik alleen maar de contouren, terwijl ik af en toe een vinger heel even onder je slipje laat komen. Jij zal je benen voor me openen, omdat je wil dat ik je daar aanraak, maar dat doe ik nog even niet.’

‘Jij zal je benen voor me openen, omdat je wil dat ik je daar aanraak, maar dat doe ik nog even niet.’

Lynn slikte hoorbaar. Haar rechterhand bewoog zich naar haar hals, waarna haar vingers in de richting van haar decolleté gleden. Ze maakte met haar tong haar lippen nat. Het gebeurde allemaal zonder dat ze er controle over had. Ze voelde hoe een lichte blos haar wangen kleur gaf en in haar onderbuik begon het heel lichtjes te kriebelen. Nicola hield haar reacties nauwlettend in de gaten, ze voelde zich bespied. Hij ging rustig verder.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Nicola laat de geurige massageolie tussen zijn vingers glijden, terwijl Lynn zich op haar buik legt, de koele aanraking van haar satijnen lingerie contrasterend met de warmte van de kamer. Zijn handen bewegen behoedzaam en doelbewust over de fijne stof, elke aanraking versterkt het gevoel van verbinding en genot. Terwijl de buitenwereld vervaagt, creëren ze samen een oase van intimiteit, versterkt door de delicate aanraking op satijn.

‘Zo laat ik je een paar minuten hunkeren naar meer. Wanneer ik zie dat je het moeilijk krijgt om je lichaam nog langer onder controle te houden, ga ik met mijn benen gespreid over je zitten. Ik trek je beha en je slipje uit. Jij haalt diep adem, één en al verlangen naar mij. Wat ik daarnet met mijn vingers deed, doe ik nu met mijn tong. Ik geef alle plekjes waar ik net geen zorg aan besteedde nu wel de nodige aandacht. Je harde tepels, je zachte oorlelletjes, het putje van je navel. En daarna, daarna lik ik mij een weg van je navel naar die plaats waar je hele zijn samenkomt. Van zodra ik dat ultieme plekje heb bereikt, kan jij jezelf niet langer in de hand houden. Je kreunt en zucht en kronkelt.’

Lynn kon amper geloven wat ze hoorde. Ze probeerde te begrijpen waarom hij dacht dat zoiets bij haar zou werken. Maar haar lichaam was het bewijs dat het dat wel degelijk deed. Haar tepels waren hard, haar slipje was vochtig, ze beet op haar lip.

‘Ik laat je klaarkomen met mijn tong. Jij schreeuwt het uit. Je wil nog. En dat geef ik je. Ik draai je om, zodat je nu op je buik op mijn waterbed ligt. Ik ga op je liggen en zo dring ik bij je binnen. Jij klampt je vast aan de lakens, begraaft je hoofd in het kussen, maar toch hoor ik hoe je zwaar ademt, steeds sneller en sneller. Tot je opnieuw het punt bereikt waarop je enkel nog aan mij kunt denken. Ik vraag je of je nog meer wil en het komt uit het diepste van jezelf als je volmondig ‘ja’ zegt.’

Een paar seconden bleef het stil. Lynn bleef roerloos zitten. Om de mond van Nicola speelde een zelfzekere glimlach. ‘Wat denk je? Zou dat volstaan als excuus voor mijn roekeloos rijgedrag?’ Zijn zelfingenomen stem vulde de hele ruimte en ze voelde hoe het gekriebel in haar onderbuik niet te ontkennen viel. Ze legde haar handen op haar benen en schuifelde wat ongemakkelijk heen en weer op haar stoel, maar dat maakte het alleen maar erger.

Om de mond van Nicola speelde een zelfzekere glimlach. ‘Wat denk je? Zou dat volstaan als excuus voor mijn roekeloos rijgedrag?’

Hij keek haar glimlachend aan, kwam achter zijn bureau vandaan en ging naast haar staan. Hij pakte haar hand. ‘Kom’, zei hij en zijn stem klonk nog dieper dan daarnet. ‘Ga met mee en aanvaard mijn excuses.’ Een paar seconden, meer had Lynn niet nodig om weer helemaal tot zichzelf te komen. Het vergde flink wat zelfbeheersing om het gekriebel in haar onderbuik te negeren, maar ze wist dat ze het kon. Ze had het vroeger zo vaak gedaan.

‘Neen, dank je’, zei ze met vlakke stem, terwijl ze hem strak aankeek. ‘Ik word misselijk van een waterbed. En nog misselijker van mannen zoals jij.’ Ze liep met zelfverzekerde passen zijn kantoor uit en beeldde zich in hoe hij haar met open mond nakeek. Toen ze het café verliet, zag ze hoe donkere wolken waren komen opzetten. Een stevige bries speelde met haar lange haren. En terwijl ze naar haar autootje liep, voelde ze hoe enkel druppels haar verhitte huid afkoelden. In de verte hoorde ze de donder rollen. Ze glimlachte en begon zachtjes te zingen. You’re so vain, you probably think…

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

40.238 keer bekeken

Geschreven door

Onlangs hebben wij van lezeres Kim Longwood een erotisch verhaal ingestuurd gekregen, die we jullie zeker niet willen onthouden! Kim is al een tijdje bezig met het schrijven van erotische verhalen en dat is zeker te merken! Wij wensen jullie heel vee…
40.238 keer bekeken